21-28 Mayıs 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) İstişare Bölümü
-
@TORPİLSİZ ingilizceli puanlar hesaplanmayacak derken?
-
@Silbaştan Bu durumu kastediyor kardeşim arkadaşımız.
http://forum.tercihiniyap.net/topic/607/ösym-nin-kpss-yeni-puan-sisteminin-ayrıntılı-analizi/169
-
@paretowilfredo Teşekkür ederim. Bu durumdan haberdarım da sizce Maliye Uzman Yardımcılığı ilanı geldiğinde ayrıca bir İngilizce puanı istenir mi? Yds ye başvurmadım çünkü
-
@Silbaştan ben daha evvel boyle bir adeti olmayan ya da cok ciddi yds agirlikli puanlar kullanmayan kurumlarin hemen bu yil boyle bir adet edinecegini sanmiyorum. Tabi ki.net konusamayiz ilanlari gormrden ama dusuncem bu yonde.
-
@paretowilfredo Umarım öyle olur en azından bu yıl için
-
@Rorschach159 bence şuan toplu bahtsızlık söz konusu. **
-
Arkadaşlar perşembe akşam gerçekleşecek olan iibf twit etkinliğinde bakan beyin yanında özellikle sayın cumhurbaşkanımız ve başbakanımızı etiketlemeyi unutmayalım. Ve lütfen destek olalım artık
-
Elle tutular bi kaynak A kadro yayinin var sanirim konu bazli çeko da?
-
@abba10 5510 sayılı ve 4857 sayılı kanunlara bakabilirsin.
-
@abba10 gk için youtube isem yayıncılık benim hocam tarih ve cografya
-
GK GY özellikle matematik alanında problem çözmeyi unutmuşum resmen önerebileceğiniz çözümlü soru bankası var mı arkadaşlar?
-
yarısın içine girmk için artık puan ksinlikle 90+ olmalı..
-
@tarziktisat tesekkurler.
-
Arkadaşlar 2017 kpss için 40 sorulu denemeler basıldı mi
-
...........
-
Arkadaslar sizce bu yıl hazine ve ekonomi bakanligi hangi puan türünden alim yapar ? Eskiden p22'ydi yani sadece alan olarak iktisat vardı. Bu yıl bir farklılık olur mu sizce?
-
@abba10 21-28 Mayıs 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) İstişare Bölümü içinde söyledi:
Merhaba arkadaslar , 2017 sonra sgk denetmenlik alimlarina yonelik çeko nun uzerine biraz dusmek istiyorum fakat yeni sistemde yuzdeliklere baktigimizda en az %25 civari bi etki olacak gibi duruyor çeko nun yer aldigi puan turlerinde.Elle tutular bi kaynak A kadro yayinin var sanirim konu bazli.Sizin fikirleriniz neler listeye kalacak puan almak icin ceko ve gy gk acisindan nasil bi yol cizmeliyim cizmeliyiz.?
http:// m. kitapyurdu. com/index.php?route=products/productdetail&product_id=374538 arkadaşım çalışma sorunları kitabı bu alanda epey güzel bir kitap, hatta linkteki yoruma bakarsan geçen sene KPSS de en fazla soru tutturan kitap olduğunu görürsün bende geçen sene bu kitabı çözen ve 25 doğru yapan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım, başarılar
-
Arkadaşlar muhasebe için numerus hariç hangi soru bankalarını önerirsiniz bi de reditus nasıl?
-
Üstat soru bankasından ziyade monografi çöz. Tesmer sitesine girersen orada SMMM monografileri var. Onları cozsen +30 yaparsın hepside çıkmış soru
-
@malthus kitabın ismini göremedim link acılmıyorda