İSTATİSTİK MEZUNU KPSS ALAN HAZIRLANANLAR VE KADROLAR
-
@Nolmuyor orada yoktu ama normalde ayrıca alım yapıldığı oluyor. Yanlış hatırlamiyor isem 2015'te 190 kişilik istatistik, matematik ve aktuerya bölümünden mezun olanlar için guy ilanı gelmişti.
-
@endeks inşallah kardeşim
-
@Antimülakat umarım gelir bu senede. peki sınavı nasıl oluyor hocam aynı iibf lerın sınavınamı gırıyoruz yoksa istatistitçilerin ayrı bır sınavımı oluyor sonucta iibflerın gırdıı sınav bıze agır gelen bır sınav
-
@Nolmuyor aynı olmuyor ama istatistik, matematik vs. gibi konuları içeren bir test sınavı oluyor.
-
2015de zaten her yer istatistik alimi yaptı. Neden ? Cunku ben 2015de daha ilk hazirlaniyordum. 2016da neredeyse hice yakin bi alim oldu. Neden ? Çünkü ben çok iyi bi puan almistim.
-
@rapist sıkma canını emekler boşa gitmez hiç bir zaman elbet karşılığını bulucaksın ona kalırsa bnde yds den 70 aldım kpss den ıngilizceyi kaldırdılar türlü türlü degısıklıkler geldi bakalım 2018 kpss kıtapcıgında neler degısecek ham puan uygulmasının kalkacağını dusunuyorum
-
2017/1 tercihlerinde zaten az kadro verildi. Diyarbakır belediyesi kanalizasyon idaresinin istatistikçi kadrosu vardı onu kaldırmışlar zaten üç beş kadro vardı onu bile çok görüyorlar !
-
@Nolmuyor hocam sizinki de cidden nasıl denk gelmiş öyle. Ama yds 70 güzel bir puan. 3Yil rahat rahat kullanirsiniz. Alandan yüksek alip çoğu kuruma girme sansiniz olur.
-
@rapist işte bu sene alamadık hocam seneye inşallah
-
@hotellingtkare kpss merkexi atamada fiks hocam sayı 10 15 arası bu dönemde öyle olmuş 86 90 arası kapanacagını dusunuyorum
-
@Nolmuyor ben de öyle düşünüyorum peki o iki istatistikçi alımı iptal edilmeseydi yine aynı aralıkta mı kapatırdı sizce
-
@Nolmuyor insallah hocam seneye insallah alirsiniz
-
@hotellingtkare bence değişen birşey olmaz hocam ama yds den d paunın var eger puanın 75 üzeri ise devlet hava meydanları işletmesine basvur stajyer aım memurlugu ıcın gelıcektir diye dusunuyorum
-
@rapist inşallah seneye hepımız atanmış oluruz hocam
-
@Nolmuyor hocam yds den 74 puanım var da Nasıl gelsin ki kpss 83... Yanı yds si d seviyesi olan çok insan vardır çok olmasa da 100 kişi vardır diye düşünüyorum gelmez bence mümkün değil. Sonuçta sıralama yds puanına göre yapılmayacak
-
@hotellingtkare istatistikçilerden 100
Kişi vardır demek istedim hatta daha fazla -
@hotellingtkare cogu yazmaz bazıları bu b kadrolarını begenmezler cevremden bılıyorum
-
@Nolmuyor inşallah dediğiniz gibi olur
-
@hotellingtkare gecen ki alımda enfermasyon memuru alımı oldu 77 ile kapatmıstı ona tercıh yapmamısmıydınız?
-
@Nolmuyor yapmıştım Nasıl olur ya 77 le mi kapattı