Gencler kendini tanıt, muhasebe nedir, iktisat nedir, arz nedir, ucurtma avcisinin yazari ve sohpet. Rica ediyorum bundan sonraki arkadaşlara yardimci olmak icin herkes paylaşsın. Unutmayin dayaniştıkça biz oluruz.
Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Teşekkürler hocam. İçeri girene kadar telefondan faydalanabiliriz yani
@Sipsilimarpuc
-
@Harun-Resid orda da mı ders çalışacaksınız
-
Şaka yapıyorum
@uzman telefonu merak etmiştim
-
mülakat ne kadar sürüyor acaba? bi yerde yarım saat diye okumuştum. yarım saat ne yapıcaz içerde :)))
-
@caletti giren arkadaştan aktarayım ortalama 6-7 dk diyor. Yarın göreceğiz inşallah uzun sürmez
-
Önceki girdiğimden yola çıkarak 8-10 dk yı geçen mülakatı olmadı kimsenin. Yarım saat bu kurumun mülakatında hayal arkadaşlar merak etmeyin:)
-
Erken ya da geç gitmek önemli mi? Benim sırama göre büyük ihtimal öğleden sonra olur benim mülakat sabah orda olmak zorunda mıyım acaba
-
@Harun-Resid ayni şeyi bende merak ediyorum kardeş. Benim siram da sonlara dogru. Sabah 9 da gidip 3 e 4 e kadar orda beklemek pek mantikli degil.
-
@magduriibfli @Harun-Resid bence riske atmayın. Benim daha önce katıldığım 6. promosyon mülakatında sıram sonlarda olmasına rağmen o kadar çok gelmeyen vardı ki ben bile ilk 1-2 saat içinde mülakata alındım. Gelin ortam kalabalıksa yakında bir cafe de vs oturursunuz en kötü arada kontrol edersiniz.
-
Hayırlısıyla başlıyoruz, herkese başarılar soru paylaşımlarını bekliyoruz
Aman soru paylaşmayayım önüme geçer diye düşünmeyelim
-
Erkenden orada olacağım artık
soruları da paylaşırım. Zaten sorulara verdiğimiz doğru cevaplara göre alınacağımızı falan hiç düşünmüyorum
-
ilan gelecekmiden yarın sıra bana kacta gelecek evresıne gectık sukurler olsun tum dostlara basarılar mulakatlarda
-
Umarım adil ve liyakatin esas alındığı bir süreç olur . Başarılar .
-
5510 kaldı inşallah yetişir 4 güne
-
herkese başarılar arkadaşlar şimdiden
-
Daha kapak açmadım,bakalım yarın ne yapacağım
-
Gencler kendini tanıt, muhasebe nedir, iktisat nedir, arz nedir, ucurtma avcisinin yazari ve sohpet. Rica ediyorum bundan sonraki arkadaşlara yardimci olmak icin herkes paylaşsın. Unutmayin dayaniştıkça biz oluruz.
-
Teşekkürler @arsenlupen mülakata hangi komisyonda girdiniz?
-
Cok sagolun hangi komisyon ve bolum nedir ?
-
Zarf filan yok, kafalarına göre soru soruyorlar. Katılım da baya az.