Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@şakagibi işletme mezunuyum
-
@seymat bayan arkadaslar sacları toplamak zorunlu mu ?
-
@limon öyle bir zorunluluk varsa da ben bilmiyorum. Saçları toplu olmayan da vardı. Dağınık gözükmediği sürece problem değil bence.
-
@limon hayir öyle bi zorunluluk yok düz bi fönde olabilir, tam toplayarakda olabilir, kisaca düzgün, abartiya kacmayan herseyde serbestsiniz
-
@magduriibfli teşekkür ederiz geçmiş olsun özellikle ortam ve gidişat nasıl oluyor yararı heyecanımızı bir nebzede olsa bastırmaya yardımcı oluyor sayenizde. Dediğiniz gibi boyumuzdan çok kitap okuduk kime ne gelir kim bilir kaldı ki hepimiz en az 82 almışız yani hepimiz arz talep ne muhasebe ne SGK denetmen biliyoruz arkadaşlar size soruldu ve bunu söylediniz diye bizlerde bildiğimizi unutmuyoruz yani
-
BÖLÜM İŞLETME 4. KOMİSYON
SGK BAŞKANIN ADI
SGK DENETMENİN GÖREVLERİ
MUHTAR HANGİ SİGORTA KAPSAMINDADIR
KOBİ NEDİR
300 ÇALIŞANI OLAN İŞLETME KOBİ MİDİR.
İŞLETME NEDİR.
İDARE İLE İLGİLİ BİR SORU SORULDU TAM HATIRLAMIYORUM. -
- Komisyon bugün giren arkadaşlarımız var mı
-
Arkadaşlar maliye mezunu giren yok mu
-
Daha önceki alımlarda 1. Komisyonda mülakata giren biri olarak nacizane tavsiyem fazla güleryüzlü olmamak. Malum talip olunan iş biraz sert olmayı gerektiriyor. Yarın bir gün denetime gittiğinizde işletme sahibininde tıpkı komisyondakiler gibi güler yüzüyle duruşunuzu bozmamak ve ciddiyetinizi koruması gerektiğinin farkındalığı bence komisyona hissettirilmelidir.
-
@nznde sagolun tesekkur ederım
-
çeko 2. komisyon var mıdır?
-
Gelmeyenler var mıydı arkadaşlar katılım durumu nasıl
-
İl göç açıklandı kazanan arkadaşları tebrik ederim. Umarım sgk mülakatına girenler haklarından feragat ettiklerini kuruma bildirirler. Mülakata girmemiş olanlarda katılım sağlamazlar.Bu ilansızlık ortamında çok sevap alırlar
-
- komisyona giren arkadaşlar nasıl gittiniz ben bilmiyorum. sıhhiye metro durağına yakınmı? nasıl gideceğiz yardımcı olursanız sevinirim
-
40 kişi mulakata giriyor bilgi veren 4 kişi ,inşallah iyi niyetli ,paylasımda bulunan arkadasların sonucu olumlu olur.Paylasımdan kastım soru paylaşımı değil
-
- Komisyon, bölüm Maliye;
Kendini tanıt,başka kazandığın sınav var mı diye sordular,onları söyledim onlar üzerinden çok muhabbet döndü. Muhasebeden aşağıdakilerden hangisi farklıdır dedi 5 şık söyledi başkan,bir tanesi alacak diğerleri borç tarafı hesaplarıydı,hukuktan ölüm karinesi ve gaiplik soruldu,maliyeden harcamalar üzerinden alınan vergileri say dediler, GSS nedir,hiç gelir tespiti yaptırdın mı ve bununla ilgili son zamanlarda basında çıkan bir yenilik var bundan bahset dediler, en son tuz gölü hangi denizin kalıntısıdır diye sordular. Komisyon çok sıcak kanlıydı,muhabbetleri de rahatlatıcıydı gerçekten,takıldıgınızda yardımcı da oluyorlar,girecek arkadaşlar çok rahat olsunlar,gerçekten sizin rahatlığınız onlara da yansıyor ve işiniz kolaylaşıyor,herkese başarılar..
- Komisyon, bölüm Maliye;
-
@SEO teşekkür ederiz sonunda birisi 2. Komisyonla ilgili bir şeyler söyleyip rahatlattı bizi, gönlünüze göre olsun
-
@yldzkrc teşekkür ederim,sizin de hakkınızda hayırlısı olur inşallah
-
-
4.komisyonda girdim.sgk denetçisi görevleri,kayıt dışı istihdam ne kadardır,sgk nın yapısı eskiden nasıldı,emekli olan biri çalışmaya devam ediyorsa sigorta yaptırması gerekir mi gibi kurum ile alakalı sorular soruldu.Çalıştığım kurum ile ilgili soru geldi.neden burayı istediğim soruldu.bölümüm işletme olduğu için muhasebeden bi kaç soru sordular.Nazım hesap nedir nerede kullanılır ne işe yarar gibi... komisyon 5 kişi herkes sırayla bir konu hakkında sizi sıkıştırmaya çalışıyor.ancak ortam rahat kasılmaya gerek yok.soğuk kanlı olduğunuz müddetçe rahat geçeceğini düşünüyorum.