Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Yani süreç birinizin dediğine göre uzayacak birinizin dediğine göre kısalacak @hayalimsgk @ZıplayanPırasa
-
@kütüphanesakini aynen hocam bana söylenen sürecin oldukça uzun olacağı yönünde. .
-
Arkadaslar bir sey sormak istiyorum. 7. Promosyon icin bildiginiz üzere guvenlik sorusturmasi liste aciklandiktan sonra yapildi. Bu promosyon icin de ayni sekilde mi surec isleyecek yoksa aciklanmadan önce mi yapilacak sorusturmalar? Eger liste aciklanmadan önce sorusturma yapilirsa herkes icin mi yapilacak yoksa sadece olumlu bakilanlar mi? Bu konuda kafam karisik lutfen bilginiz varsa soyler misiniz? Acikcasi bana 1500 kisinin guvenlik sorusturmasinin yapilacagi cok mantiksiz geliyor.
-
Arkadaslar hangi iller aciliyo daha cok dogu mu oluyo acaba bilen varmi onceki alimlari felan. Bursa 20-30 kisi kadro verilirmi ?
-
Ben guvenlık sorusturması hakında bır bılgı almadım bana denılen komisyonların raporlarını tamamlayıp baskanlıga ulastırdıklar
-
@ZıplayanPırasa hocam bilgiyi nerden aldiniz ? Yani komisyonlarin raporlari baskanliga ulastirdigina dair. Guvenlik sorusturmasi ne zaman baslar peki sizce eger sonuclardan once olursa ?
-
Hanginize inanalım bilemedik @ZıplayanPırasa
-
@kütüphanesakini pasam ne ıstersın ınanmak ıcın
-
@ZıplayanPırasa sgk uzman yrd nın açıklanma tarihi ile ilgili malumatınız var mı?
-
İnşallah öyledir Hocam ne diyim inanmak istiyoruz zaten @ZıplayanPırasa
-
@autumn hocam bi bilgim yok ancak çarşanba kuruma gitcem sizler içinde bilgi almaya çalıscam
-
@ZıplayanPırasa sağolun umarım güzel haberlerinizi alırız.
-
Hatirlatma; saat 8de başkana yazıyoruz arkadaşlar. .
-
Twitler başlasın Kıymetli Meslektaş Adayları
-
ben attım arkadaşlar
-
Bende attim
-
Önlisanslar o kadar çok twit atıyor ki bizimkiler gözükmüyo bile onların yanında dikkat çekebileceğini sanmıyorum
-
@kütüphanesakini Haklısın dostum. Ben de gözüktüğümüzü düşünmüyorum. Muhasebecilerin bir durması vakit öncelikle. Başkan artık aynı twitlere bakmıyodur bile
-
bence başkan illaki görmüştür ama önemser mi bilemem
-
Arkadaslar bugün en net bilgiyi aldım.. Tek soyleyebilecegim süreç uzun olacak.. Kpssye odaklanın derim..