Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
- Promosyon Yedek arkadaşlar için duyuru yayımlandı. Hayırlı olsun dostlar.
-
@paretowilfredo hocam 8.prmosyonla ilgili bi gelisme var mı ?
-
Bu 7.promosyondan kalan yedekler dimi yanlış mı anladım o zaman 8.promosyon açıklanması yakındır inş 9.promosyon da geleceği günleri göreceğiz
-
en azından bi canlılık belirtisi var kurumda
-
Aynen 7'nin yedekleri. Artık size geliyor sıra inşallah dostlar. Bu sürecin hızlıca sona erişi sizi de sonuca yaklaştıracak inşallah.
-
@paretowilfredo Gerçekten yedeklerin süreci hızlıca sona erdi. Umarım iyiye işarettir ..
-
burasıda malum siteye dönmeye başlamış hoşunuza gitmeyen bişey olunca eksi verip egonuzu tatmin ediyorsunuz herhalde. bende bekliyorum geç açıklanmasını isteyecek değilim sonuçta keşke şimdi açıklansa ama öngörüm o şekilde suç mu ?
-
bu aralar çok etkinlik yaptık başkana yazdık twitterdan ancak dönüş alamadık. keşke bir sürpriz olsa da denetmenlikte kısa zamanda açıklansa
-
@Sipsilimarpuc valla bi 5 kişi 18.00 de yazmaya başlasa çok iyi olur
-
@Fişek-MORGEN Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@Sipsilimarpuc valla bi 5 kişi 18.00 de yazmaya başlasa çok iyi olur
ben istisnasız hergün 1 tane atıyorum
-
Arkadaşlar twitter hesabı açıp, ders aralarında iki tweet atmak çok zor olmasa gerek. Tweet le falan olmaz bu iş diyebilirsiniz, ama oturup beklemekten daha iyidir emin olun. Zamanında Başkanın twitlere geri dönüş yaptığını unutmayalım şansımızı deneyelim, ya tutarsa hesabı ..
-
Kendimizi 70-80 güne şartlamayalım arkadaşlar.
-
Özür dilerim şartlayalım yazmışım.Düzelttim.
-
Twitter ı unutmayalım saat 18.00 de hep birlikte
-
Arkadaslar çalışma bakani 13.10 da haber Türk te olcak.programı @aysuntorun sunuyor.bi el atında şu uzmanlık sonucunu bi sorduralim.
-
@DELİ-KURT hocam 9.promosyon sayfasına yazdım msj ını bizden tam destek saat 13..00 e 10 kala itibariyle başlıyoruz baskıya...
-
Arkadaşlar uzmanlık sonucunu sormak için aysun torun hanıma tweet atıyoruz. Destek olur musunuz.
-
@siyahbeyaz çok saolun hocam
-
Yayın başladı, an itibariyle sunucuya twit attım.
Habertürk
Ne sorusu soruldu ne cevabı alındı. -
Arkadaşlar, twitterda Tuğrul hocayla iletişime geçilmiş. Yarın akşam twitterda akşam saatlerinde SGK mülakatlarının sonuçlanması ve yeni bir ilan gelmesi için ortak bir etiket ile başkana yazılacakmış. Lütfen biraz daha duyarlı olalım. Diğer sosyal ortamlarda da arkadaşları haberdar edelim. Bir twitter açmak zor olmasa gerek, sahte vs. farketmez yeter ki başkana sesimiz ulaşsın