Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@economistic Eyvallah demek ki her soylenene itibar etmemek lazım. Dun ben cok umutlanmıştım
-
-
@economistic Şuan diri diri gömdün beni toprağa :dagger:
-
-
@economistic Hocam bilgi için çok teşekkürler. Moral bozmaya gerek yok Başkan 9.Promosyon tweetini beğendi en azından Haziran'a kadar bir şans daha yaratacak, yetiştirecek bizlere inşallah
-
bı hareketlılık yok degıl mı en son gorusmem de nısan sonu mayıs bası acıklanacagı soylendı oyle olcak galıba ne ders calısabılıyorum ne uyuyabılıyorum araftayım acıklansada en azından oldu olmadı elımde net bıse olsa..
-
@NnN hocam eşiniz bir kamu kurumunda çalışıyor mu veya Ankara'da özel sektörde son 2 yıl içerisinde 360 gün sigorta primi yatırmış olarak çalışıyor mu? Başka türlü sadece ikametiniz Ankara diye verilmez malumunuz.
-
@Antimülakat nişanlım ankarada gelir uzman yardımcısı. Sanıyorum ona tabi oluyorum atama konusunda?
-
@NnN tamamdır hocam resmi nikah sonrası sizin durumunuz olur. Problem olacağını sanmıyorum.
-
Listenin baskanda oldugunu ben soyledim ve sozumun arkasındayım
-
@ZıplayanPırasa kardeş sana inanıyorum ben
-
Ortada iki farklı duyum mevcut. Şükür ki referandumda geldi kaldı geriye sonuçlar inşallah dediğiniz gibi açıklanır referandum sonrası bende inanmak istiyorum 50. güne girdik. Teşekkürler
-
27sine kadar bekliyoruz guy a başvurmamak için.ozamana kadar açıklanır da güzel sonuçlar alırız umarım.
-
@Antimülakat @paretowilfredo mülakat sonuçlarıyla ilgili bi haber mi yapsanız acaba? Belki referandum sonrası sonuçların açıklanmasında faydası olur
-
@uzmanadayı90 Referandum geçsin de kardeşim aklımızda.
-
Hangi illere alım yapılacağı hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?
-
@paretowilfredo aynen referandum sonrası daha iyi olur. Şimdi arada kaynar giderteşekkürler...
-
@ZıplayanPırasa Dün çok gözlerim aradı seni kardeşim ama yoktun. Çeşitli söylentiler varken senin başkanın masasında sözünü de dile getirdim ama tepki gelmeyince heralde senin ki gerçek değil diye düşündüm hakkını helal edesin bana. Malum hepimiz bir an büyük umutlara kapılıyoruz bir an yerle yeksan oluyoruz biz de neye inanacagimizi şaşırmış bir haldeyiz. Umarım kizmamissindir yada darilmamissindir bana
-
@ParadoX estf kardesım hepimiz zor gunlerden geçiyoruz bende oyle bı acıklama gorsem sorgulardım ben yazmadan once cok araştırdım inş haftaya çözülür bu konu
-