Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@2525 valla iyilik kisiye göre değişir ama benim bi denetmenden duyduğum bu bende söyleyen yalancısıyım
-
@uzman ben müfettiş sen denetmen sözcüsü isen senin dediğin doğrudur sonuçta kendi mesleğini dışarıdan daha iyi bilir. Ama psikolojik olarak kendimi o 2 kat muhabbetine alıştırmıştım
-
@2525 bnce bi girelimde önce gerisi teferruat harcırahları tartışırız yine
-
@uzman aynen hocam, hepimiz için iyisi olsun inşallah
Biraz ütopik oldu ama -
Benide meraklandırdınız ne kadar ki bu harcırah Benim duyduğumda çok bir şey olmadığı yönünde banka müfettişleri baya bi alıyor diye biliyorum...
-
@2525 benim tek derdim sıralama gelir mi gelmez mi o ilan bi gelsede akıllardaki soru işaretleri bi bitse
-
@uzman girersiniz inşallah, ama çok da umut bağlamadan ümitvar olunuz derim.Olmayınca etkilenirsiniz diğer türlü.
-
Kpss den sonra ilan mı geldi ki etkilendik zaten etkileneceğimiz kadar buda gelmesse zaten vedalasirim herhalde kpss yle yavas yavaş
-
Denetmen ile müfettiş harcirahi aynı olur mu hiç? Sgk denetmenleri il içi denetime çıkarsa 10 lira civarı yani sadece öğle yemeği parası ilçeye denetime giderse 30 lira harcirah alıyor. . Zaten kurumun aracıyla cikiliyor denetimlere o yüzden harcirah ihtiyacı olan bir meslek değil.
-
@uzman söylemek istediğim tam da buydu, haklı ama çarka takılmış bir cevap oldu. Yani dönem mağduru olduk doğrudur bir şey yapılması gerekiyor doğrudur ama; yapacağımız şeyler ne yazık ki sınırlı. Şu an sabretmek ve sınavlar(vmy, guy, duy,vs.)gelecekmiş gibi çalışmak.
Ben hep şuna inanıyorum Allah gayr-i müslim dahi olsa bu dünyada çalışanın hakkını veriyor.İnşallah hepimizin zamanı gelmiştir. Başarılar dilerim. Gönlünce olsun -
@hayalimsgk teşekkürler bilgi için.
-
1300lerde olanlar sıra bana gelir mi diyor siz o matematik hesabıyla nasıl o puanı yaptınız onu önce bir sorgulamak gerek puanı yüksek olanların saygısızlık yapma hakkı mı oluyor
-
@totti bunun saygısızlıkla alakası yokki düşünüyorum sadece eger 2015 lilerde gelirse kurumların alım yapmadığı bi dönemde yüksek kapatması normal degilmi. Kurumun kacla kapatacağının matematiğimi var ?
-
@uzman 190 kişi aldığı zaman bile 81,99 ile kapamış.
Biz 400-500leri konuşuyoruz -
@FameFabre ben sanki yüksek kapatsın istiyomus gibi bi duruma düştüm ama düşük kapatmasıni en az sizin kadar istiyorum belirtmek istediğim su sadece o dönemle suan ki dönem bir değil inşallah dediğiniz gibi olur
-
Sayının daha fazla olması ve bir kısmının da istatistikçi arkadaşlara ayrılması konusunda etkinlik düzenlesek faydası olur mu acaba?
-
Geçen yıl 81,9 un sıralaması galiba 1300lerde idi,bu yıl 2000 lerde.geçen yıl yaklaşık 500 e yakın kişi başvurmamış,bu yıl nasıl olur bilinmez tabi.
-
Hep beraber bekleyip göreceğiz o vakit .
Her karanlık gecenin bir aydınlık sabahı var. -
Ben en uzun gecede takılı kaldım:) bekleyelim,beklerkende yapabilceğimiz bir şey varsa hem kendi adımıza,hem istatistikçi arkadaşlar adına yapalım.
-
istatistikçiler ne alakadır ya. iibf mezunuyum çoğu puan türünde ilk 750 deyim ve 2016 puanımı kullanabileceğim bir ilan dahi yok arkadaşta tutturmuş istatistikte istatistik. iibf nin gireceği kadrolardan uzak durun arkadaşım uzmanlığınız dahilindeki alanlara yönelin nedir bu ya. fen edebiyata müfettişlik sgk ya istatistikçi . bırakın bu bu kurumların yakasını.