Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
son olarak bu seneki puanım 82 küsür beni de önünüzden çekilmiş birisi olarak görüp sıralamanızı bir kişi yukarı kaydırabilirsiniz hayırlı geceler.
-
@avamkamarası hocam 400 lük alımda en fazla kaçıncı sıraya kadar gider sizce?
-
@sradaninsan öncelikle kurumun kaç katı aday çağırcağına bağlı ve şu sıralar hiç de sınav olmadı şahsi fikrim 1800 1900 lere kadar ancak geleceği yönünde ama her şey nasip burada öyle böyle olur dememiz boş nasip nasip nasip
-
mülakat kitabı olarak ne almalıyız ? piyasada tüyo diye bi kitap var ama nasıl içeriği iş yaparmı ?
-
@Necmettin-Artun ben bu kitaba çalıştım içinde iş hukuku da var bence yeterliydi hatta fazla bile
-
@avamkamarası mülakat komisyonu cidden çok sıcak davranıyor ve insanı rahatlatıyor. Ben de geçen ay sgk uzman yrd mülakatına girdim ve ortamın verdiği etkiyle yeterince ciddi olamadığımı düşünüyorum hep. Siz mülakatta nasıldınız tavır ve tutum olarak. bana bir fikir verir diye soruyorum
-
@baharunal inanın bende öyle düşünmüştüm baya güldük ettik kafamda o an ulan yanlış mı yapıyoruz güldük ettik bu adamdan bi cacık olmaz demesinler dedim o arada teşekkür ettiler mülakat bitti sonra kazandık şükür bence doğru cevapları aldıkça onlarda ortamı iyice yumuşatıyorlar bir kaç arkadaş da benim durumumu yaşamış.
-
@avamkamarası aynen ben de ortama uyum sağladım. Kahkahalarla gülmedim ama mümkün mertebe muhabbete eşlik ettim. Soruları yüzde 50 cevapladım. O konuda da epey yardım ettiler. Bu açıdan elenirsem üzülmem ama gevşek bulunup da elenmek üzer doğrusu. Teşekkür ederim.
-
Ast üst arasındaki ilişkiyi ast belirler. Üstünüz orda istediği gibi kahkaha atabilir sınırı belirleyecek olanlar biziz. Bi gülümseme yeterli o ortamda
-
mülakat için ne calışmalaıyız ben cok heyecan yaptım şimdiden ya
-
@uzman zaten kahkahalarla gülüncek bir ortam oluşmuyor ama yüzünüzde ki o gülümseme de hiç gitmiyor rahat olmak en iyisi o ortamda yeri geldi mi gülmeli yeri geldi mi ciddiyetle soruyu cevaplamalı
-
@uzman evet dediğiniz gibi ben de gülümsemekle yetindim. Cevap verirken efendim kelimesini kullanmayı unuttum yani kelimesini sık kullandım. Genel olarak doğal bi yapım var bunu saklayamıyorum malesef 10 dakikacık bile olsa
-
@sefaakbey hocam sosyal güvenlik denetmenliği yönetmeliğindeki sınav konularına bakınız ayrıca iş kanunu(4857 saylı) , sosyal sigortalar ve genel sağlık sigortası kanunu(5510 sayılı), sosyal güvenlik kurumu kanununa(5502 sayılı) da mutlaka bakınız @paretowilfredo üstad da bu konuyla ilgili bir yazı paylaşmıştı bulamadım şimdi
-
@baharunal gevşek bulunmaktan kastınızı anlayabiliyorum ama elenmenizi gerektirecek kadar da rahat olunmuyor ister istemez kendiniz olduğunuz sürece ve verdiğiniz cevaplarla karşı tarafı ikna ettiğiniz sürece sıkıntı olmaz istedikleri cevapları aldıkça o ortam yumuşuyor zaten o yüzden rahat olun hayırlı sonuçlarınız gelecektir inşallah
-
@baharunal İnşallah kazanırsın kanka
-
@alanyetersiz2 inşallah kankilop. Hayatı ciddiye almayı başarabilirsen bu sefer tamam
-
@satrab Hocam bölümünüz işletme filan mı acaba yani o nedenle mi muhasebeye yöneldiler acaba? Sbui mezunuyum iktisat kurtardı beni, muhasebeyle hiç aram yok o yüzden temennim muhasebeden kaçış.
-
@satrab çok teşekkür ederim
-
@avamkamarası çok teşekkür ederim
-
Yok hocam maliye benim bölüm, bende sanki her üye her bolumden bir soru soruyor gibi bir izlenim oluştu (tabi kendisine sadece tek bir soru sorulmuş olan arkadaşlar da vardır bilemiyorum, komisyon takdirinde tabiki) ama siz riske atmayıp her bolumden 1 soru gelecekmiş gibi hazırlanın bence:) muhasebeyi de bi tekrar etseniz iyi olur sanki:)