Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@Rahmi-Eroğlu http://tercihiniyap.net/sgk-mulakat-sonuclari-icin-beklenen-aciklama-geldi/. Hocam yazımızın içerisinde mevcut
-
78.82 ile kapattı. Benim puan 78.49 du sıralama da 3511 idi. buradan bir çıkarım yapabilirsiniz. 0.3 puan arasında en fazla 250 kişi vardır heralde yani 3200 3300lere kadar sıralamanın düşmüş olması lazım son alımda
-
@Antimülakat çok tesekkür ederim faydalı bi sayfa olmuş eyw
-
geçen sene ki alımlar karşılaştırılamaycak kadar yüksek kapatacak bu sene hiç yerleşen olmadı , yerleşen arkadaşlar da ego tatmini için böyle sınavlara tekrar başvuruyor ne diyim yediğiniz haklar size dönmez inşallah
-
@azsakallıdede dostum bu puan 2015 mi 2016 mı
-
@totti geçen alımda mülakata yaklaşık olarak 300e yakın kişi girmemiş eğer doğru bilgi ise. Tanıdığım guy olan arkadaşlar güzel bir şehir olur belki diyip başvurdular sonradan Ankara'ya gitmesi zor geldiğinden mülakata tenezzül etmediler. Sağolsunlar böyle rahat ve vicdandan uzak arkadaşlar yüzünden hiçbir işi olmayıp tüm ümidi bu sınavlar olan ben ve benim gibi arkadaşların hakkına giriyorlar. Hali hazırda işi olan arkadaşlar çok özel durumları yoksa keyfi başvurularda bulunup başkalarının canlarını yakmazlar inşallah. Kariyerin ekmeğin yanında vicdanlı bir karakterde olmalı insanlarımızda.
-
@Rahmi-Eroğlu 2015 puanı hocam. Zaten geçen alımda 2016 puanı kullanılmadı. 2014 ve 2015 puanıyla başvuru yapıldı.
-
açıklanan mülakat sonuçlarıyla biz çoğu arkadaşın yerine seviniyoruz ama onlar merkez uzmanlık almasına rağmen sgk denetmenliği sınavına başvurmayı planlıyor çok enteresan çalışıyor kafaları ya da dediğiniz gibi vicdandan yoksunlar bu hayatta ne oldum değil ne olacam demeye çalışın
-
Ego tatmini için başvuranlara bedduam: hapşuruğun gelsinde hapşurama emi :cartwheel_tone2: :cartwheel_tone2:
-
Geçen sene de ilk ilan geldiğinde henüz doğru düzgün yerleşen yoktu.81,9 a kadar indi,lakin sıralaması 1300 küsürdü galiba.
-
@niloya 380 kişi degilmiydi o
-
4*380=1520 nasil 1300 lerde kapatiyo
-
Hocam 190 ı iibf idi
-
Hiiiii ok
-
Arkadaş sade iibf alimi olsun diyenlerde hicmi akil yok arkadasim zaten iibf denkligi istatistikte var eger ayri bi istatistik alimi olmazsa 3 kisi 5 kisi 10 kisi istatiatikten size sarkma olacak ancak sizin aliminiz yaninda sizin aliminizi azaltmayacak sekilde istatistik alimi olursa denklikciler elini cekecek siz kendinize mi dusmansiniz bizemi dusmansiniz amaciniz ne ben hala anlamiyorum istatistikten alim olmazsa iibf lileri mufettismis yapacaklar nasil bir muhalefettir bu istatistikciler bu kadarmi sevilmez ne kadar cok istatiatikci ayri alimi olursa denklikten gelen o kadar az olur sizin kadronuz dolayli artmis olur mantikli dusunelim ve İSTATİSTİKCİNİN EKMEGİYLE OYNANİLMASİN
-
iibf linin gördüğü hukuğun 10 da birini gördüğü iktisadın 10 da birini gördüğü maliyenin hiç birini gördüğü muhasebenin seçmelisini alıyorsunuz birde gelip denklik diyorsunuz. hakkaniyet gerekiyorsa 400 iibf 20 istatistiktir hakkaniyet 20 nin fazlası adaletsizliktir.
-
şu iibf istatistik tartışmasını kesseniz artık ya, bi sonuca vardığınız yok bıdı bıdı... herkes kalbinin ekmeğini yesin inşallah. istatistik alırsa da alsın, onlar ne yapacak
-
Sizin ezberlediginiz mezun oldugunuz durumlarda da biz kayis kopartmakla mesgulduk bu dersle alakali bi durum mu bu emek isi esit yillarda emek veriyoruz hukukla denklik alip avukat olalim demiyoruz ancak ayni isi yapabilecegimiz ispatlanmis ki bizden oncekilerce denktir denilmis denk demek de 400 e 20 degil bence tamam 190 190 esit olsun istatiatik fazla olsun demiyoruz bunun bi parametresi vardir ve kimse magdur olmayacak sekilde olsun diyoruz en azindan +65 olsun ki bizimde sinava verdigimiz emegimiz 1 yilimiz cop olmasin
-
arkadaşlar bu tartışmalar gereksiz şekilde uzuyor ve kimseye fayda vermiyor o yüzden noktalasak ?
-
Ben sahsen tartismiyorum herkez emek veriyor ve hakli olarak emegini daha degerli goruyor ki 20 istatiatikci alinsa ben mulakat hakki zaten kazanirim bu yuzden 400 e 20 konusmasi de degil benim sahsi derdim herkezin birbirini anlamasi ve destek olmasi tamam ben hukuk gormuyorum ve zaten p111 de hukuk da cozmuyorum ki sen hukuk biliyosun diye kendini ustun gormen de mantiksiz olur ki bende matematik gibi evrensel bir dili biliyorum esit puanlarla TERCİHİMİZİ yaptik kimse kimseden ustun degil herkez emegine gore olculmeli ve kimsenin emegi cop gorulmemeli sen 1 yil hukuk calistin ben istatistik tartismak anlamsiz son soz zaten kurumda ancak sayginlikta da emegimiz basite indirgenmemeli