Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@atiba Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Arkadaşlar tuğrul hoca da twit attı akşam 21.00 de etkinlik var. yayabildigimiz kadar yayalım inşallah sonuç alacağız Allahın izniyle. yazan arkadaşlardan ricam sadece 8. pro açıklanması için değil 9. pro ilanı içinde yazalım. sonuçlar açıklaninca ne yazıkki 300 arkadaş yerleşecek sadece. 2016 puanı ile bi alim daha olmasi bizlere gene umut olur.
Kesinlikle katılıyorum
-
- Promosyon için başkanımız zaten tweet beğendi sağolsun. Hazır hızımızı almışken Haziran'a kadar bu ilanı koparacağız inşallah Etkinlikte bu talebi de belirtelim kesinlikle
-
-
Dostlar aslında böyle bir açıklama yapmak her nekadar bana da anlamsız gelse de daha önceki etkinliklerde görülen bir takım hususlara dikkat etmek gerektiğini biliyoruz. Öncelikle bu aksam yapılacak olan etkinlik "YETER ARTIK AÇIKLASIN" Etkinliği değil, "EN GEC CUMAYA KADAR AÇIKLANMASINI RİCA EDIYORUZ" etkinliğidir. Bu konuda özellikle hassas olmakta fayda olduğunu düşünüyorum. Kaldı ki tag belirlenirken bu konuda çok hassas davrandik. Yine ikinci bir olay 9. Promosyon olayı onun için de yine aynı dili kullanalım "9.Promosyonun KPSS ÖNCESİ GELMESİNİ RİCA EDİYORUZ SAYIN BASKANIM". Şeklinde olabilir. Daha önce yazılan bazı hoş olmayan şeyleri gördüğüm ve farkında olmadan ben de retweet yaptığım için hepimiz bu duruma özen gösterelim. Bu etkinlikler ile hepimiz için hayırlı haberler geleceğine eminim.
-
-
@economistic Aklın yolu bir dostum. Sen yazarken ben de aynı şeyi yaziyormusum
-
Aynen arkadaşlar üslup güzel bi şekilde cumaya kadar açıklanma hazirana kadar ilan tarzında yazalım. Haydi hayırlısı.
-
Bir de sevgili dostlar şu takip olayını da etkinlikten önce yaygınlaştırsak guzrl olmaz mı? Tweet atarken sanırım herkes birbirini takip edince daha kolay oluyor. Takip etmek isteyen için tweeterdaki adım da ParadoX. Beni ekleyen herkesi yada ismini yazan eklerim hemen maksat hasıl olsun yeter ki
-
-
@economistic Beceremedim programdan LİNK bulmayı
-
-
-
@economistic Hocam mümkün olan her yolu deneyebiliriz. Bu arada SGK teftiş Kurulu başkanı 2016 puanı yla 50 kişi müfettiş yardımcılığı sınavını duyurdu hayırlı olsun
-
-
@economistic Ben her daim detayciyim ondan dostum. Bizi aynı iş yerine alırlarsa mükerrer alım yapmışız deyip birimizin kesin kovarlar dostum
-
-
-
-
-