Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Allah tan TC leri de yayınlanmış, sonuçlar liste halinde açıklanmadığı için kazanıp kazanamadiklarini ogrenemeyecektik.
-
2 hafta önce videosunu paylasmistim bu haberin.. sonra geri sildim tepki gelmeyince.. özelden istemisti birkaç arkadaş onlara da yollamistim hatta.. Bu 3 ismi aklınizda iyi tutun face hesaplarını Bile sildi bu isimler !!
-
@dembaba "akbike delen ,celal gümüş, gökhan ergin" Siz ve sizin gibiler ben 3 yılımı çok zor şartlarda çok zor kişilerle uğraşarak didinerek kıvranarak sonunda çok iyi puanlar elde ettim her bir puanımın küsüratında benim gözyaşlarım vardır terim vardır ve ben ne kendimin ne eşimin ne de doğacak çocuklarımın hiç birinin hakkını ne bu dünyada ne diğer dünyada size helal etmiyorum bunun vebali ile ölün başka da bişey demiyorum
-
:gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag: :gay_pride_flag:
-
@ParadoX Birşeye cevap vermiştin o ara guy başvurusuyla ilgiliydi galiba:D
-
-
@nefiseok tabi cnm her şey tamam da ufak bi sorun var :))
-
Haksızlığa susan, dilsiz şeytandır.
Muhammed-ül Emin.
-
Umarım liste halinde açıklanır da görürüz
-
@paretowilfredo Hocam size birşey sormak istiyorum ama burası yeri mi bilemedim. Malum açıkta kalmaktansa bir an önce bir işe başlamak gerekiyor. PTT de işe başlasak daha sonra denetmenlik netleştiğinde işe başlanacağı zaman istifa edip geçmekte bir sakınca var mı? Sorun çıkarmazlar değil mi bu konuda?
-
Akşam etkinlik tabi ki var arkadaşlar saat söyleceğim ama 21.00 olur
-
@ParadoX bende mülâkata kalmışım kardesim ayni soru bndede vardı. Surec ptt de cok hızlı işlemiş o araada girme imkanımız olsa girelimmi yoksa denetmenligi beklemelimiyiz? malum denetmenlik ise baslama hersey olumlu bile olsa en az 4 ay daha sürecek gibi @paretowilfredo
-
KPSS ALAN ve diğer bazı ÖSYM sınavları başvurularını kaçıran arkadaşlara bir şans daha verildi. Bunu burada yazma sebebim, o kadar çok insan bir araya gelip Twitterda etkinlikler yaptı, bunların bu kararda etkisi olduğunu düşünüyorum, aynı sınav ücretlerinde olduğu gibi
'' Etkinlik boş iş yaaaa, tivitle iş mi olur '' diyen arkadaşlara söylemek istedim. Artık günümüzde Twitter üzerinden yapılan çağrıları yöneticiler göz önünde bulunduruyor.
Buradan da pay çıkararak, bu gece herkesi SGK etkinliğine davet ediyorum, katılmayı düşünmeyen arkadaşlar bir daha düşünsün derim
-
Bu arkadaşları twitter ile Başkana atsak sizce nasıl bir tepki alırız?
Bir de bu buzdağının görünen kısmı... Daha niceleri vardır liste liste adı gidenler...
Bu 3 isim işe başladıklarında mesai arkadaşları tarafından nsl karşılanacaklar acaba?
Söyleyecek daha çok varda..
Neyse buradan referansı olup da yüksek puan alamayan arkadaşlara sesleniyorum. İyi ders çalışın sıkı ders çalışın. Çünkü ben ve arkadaşlarım gece gündüz çalışıyoruz ve eğer yüksek puanlar alırsak sırf sizin önünüzü kesmek için girmeyeceğimiz sınavlara bile başvuracağız, ona göre sadece referansınıza güvenmeyin sınava az kaldı iyi çalışın!!!
-
@wesley10 hocam Tuğrul hocayla iletişime geçsekte aksam için desteğini istesek sayıya etki eder belki
-
-
Arkadaşlar tuğrul hoca ile irtibata geçtim katılacağını söyledi. @wesley10 21.00 diyelim benc e etkilinlikk saatine çeşitli platformlarda da yayalim
-
@ParadoX anladım hocam inşallah sonuç alırız
-
Arkadaşlar tuğrul hoca da twit attı akşam 21.00 de etkinlik var. yayabildigimiz kadar yayalım inşallah sonuç alacağız Allahın izniyle. yazan arkadaşlardan ricam sadece 8. pro açıklanması için değil 9. pro ilanı içinde yazalım. sonuçlar açıklaninca ne yazıkki 300 arkadaş yerleşecek sadece. 2016 puanı ile bi alim daha olmasi bizlere gene umut olur.
-
Saat 21.00 Twitterdayız