Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
arkadaslar, gun icinde twit atiyorum ya da retweet yapiyorum da RT olanlari da Baskan goruyor mu? emin olamadim twit isinden
-
Bence 8. Pro açıklanacak peşine SGK müfettişlik ilanı gelecek. Son başvuru bittikten sonra da 9. Pro denetmenlik ilanı. Hatta son başvurusu 10-12 haziran fln olacak 9. Promosyonun
-
@Keymarsh Ben de sana katılıyorum süreç böyle arka arkaya çorap sokugu gibi islicek bencede
-
Haftaya açıklanır mi acaba gerçekten ümitlenelim mi
-
@aysesal maşallah
-
24 nisan - 5 mayıs aralığında açıklanması muhtemel haftalar önce 5 mayıs dediğimde eksi yağmurun tutulmuştum yine söylüyorum temennim hemen şimdi açıklanması ama önceki süreçleri incelenirse guy hasebiyle 24 nisan dan itibaren ufak bi ihtimal var olmazsa 5 mayıs gibi görünüyor. sadece tahmindir !
-
Haftasonu açıklanma ihtimali var mı acaba
-
@nefiseok yok hocam o kadar da beklentide olmayalım önümüzdeki hafta umarım beklediğimiz duyuruyu alırız.
-
@uzmanadayı90 umut fakirin ekmeği hocam Napalım pazartesiden umutluyum
-
@paretowilfredo @Antimülakat @aliveli arkadaşlar Güvenlik soruşturması mülakata giren herkes için mi yapılıyor yoksa sadece kazanma listesinde olanlar için tek mi yapılıyor. Bilginiz dahilindeyse bizimle paylaşabilir misiniz?
-
@Stigltz hocam kapsamlı ve uzun olan sadece alınma ihtimali olanlara yapılır ancak bunun haricinde ön bilgi de alıyorlar
-
@aliveli tamam hocam teşekkür ederim
-
arkadaşlar bir şey sorucam biz şimdi mülakatdan sonra il tercihini yapıyoruz peki 7. promosyonda hangi iller açılmıştı ve yaklaşık kaç taneydi bilen var mı?
-
-
@economistic teşekkürler
-
-
-
-
Facebook grubunda Murat Uratın paylaşımı şu şekilde :
Arkadaşlar, Kurum merkez müdür atamalarının son halini verip yayınlamakla meşgul (pazartesi, yetişmezse salı)... Güvenlik soruşturmalarınız tamamlanmamış (kesin bilgidir). Hocalarımızdan bir grup bu hafta kurum ziyarati yaparak öngörü bilgisi alma ve hızlandırma ihtimalleri varsa sizin durumunuzu(mağduriyet) anlatarak cevap almaya çalışacağız... Hafta ortasına kalmadan (randevu durumuna göre) bilgi vermeye çalışacağız... İyi haberler vermek umuduyla, sağlıcakla...
Bu bilgiye göre biraz zor gibi gözüküyor ama inşallah en yakın zamanda açıklanır.
-
@economistic Sınav sonuçlarını neden liste şeklinde aciklamadilar acaba. Eskiden listeler puanlarla açıklanmis herkes kendi başarı sırasını bilerek il tercihi yapmış. Bu Son sinavda herkes tc ile sadece kendi sonucunu mu görmüş. Bu sekilde tercih yapmak daha zor olacaktır inşallah sonuçlarda başarı Sırası yaziyordur