Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Beklicez tabii ..
Elbet o gemi birgün gelecek ! -
-
Akşam etkinlik yaparsak kullanırız :))
-
Gün içindede konunun özünü iyi anlatan twitler atalım arkadaşlar.Etkinlikte okuyamadığı twitleri gündüz tek tük gelen twitlerle daha rahat okuyabilir, anlayabilir.Bir ümit
-
Açıkla be başkan açıklada önümüzü görelim ya tamam diyelim ya devam diyelim....
-
@kizilderili Akşam etkinlik olmaz ama sen onu akşam paylaş retweet yaparız
-
Arkadaşlar şahsi görüşüm emr-i vaki söylemler,emir kipiyle kurulan cümleleri kullanmasak iyi olur. Sonuçta twitterda yapılan yorumları herkes görüyor. Başkanın saygınlığına dokunmayalim bence.
-
@ehl-i-vukuf haklısın üstad
-
@wesley10 tamam hocam akşam paylaşırım ben @at_katun_pusat twitter adresim arkadaşlar takip etmediklerim varsa beni eklesinler dönüş yapayım
-
Tamamen tahmin; Eğer bu hafta açıklanırsa 9. Pro başvurusu 30 Mayıs da açılıyor 9 Haziranda bitiyor. +- 3 gün
-
Guy ilanı geldiğinden beri başvuru yapmaya elim gitmiyor, başvuru sayfasını dahi açmışlığım yok,ders çalışmak başlı başına sorun zaten . bu gidişle sonucu beklerken guy trenini de kaçıracağız
-
@dembaba dostum hepimiz aynı durumdayız. Çok zor süreçleri atlatık inşallah hayırlı sona variriz ve o sayfayi hiç acmamiza gerek kalmaz. Lakin açarsak bile benim yapacağım tek şey sizlere başarılar dilemek olur adımdan başka birşey hatırlamıyorum cunku
-
Dostlar cuma günü açıklanabileceği yolunda bir duyum aldım başkanın tandığı birisinden. Kesin olmamakla beraber başkan böyle iletmiş.
-
@dembaba Aynen hocam bu gidişle GUY treni de kaçacacak. Derslerimiz zaten dikkat dağılması için oldukça elverişli e böyle olunca mülakat sonucu açıklandı mı, başkan birşey dedi mi acaba diye ister istemez akla geliyor dikkat gidiyor
-
@NnN Cuma'ya kadar uyku yok zaten bize öyle görünüyor, inşallah en geç Cuma açıklanır da değer bu strese
-
@wesley10 inşallah, Allah büyük görüyor çektiğimiz eziyeti, hayırla sonuçlanır umarım herkes için biran evvel
-
Şahsi fikrim yarın gece bu iş bitmiş olacak. Duyum haber vs değil yüreğimin sesi. Cumaya kalmaz bu iş eğer aciklanacaksa. Eğer yarın gece de açıklanmazsa cuma çok düşük ihtimal bence. En azindan mantıgim böyle söylüyor yürek de inanmak istiyor
-
@ParadoX bana da en başından beri cuma gibi geliyor, bu duyum da işe yarar inşallah
-
@NnN inşallah dostum biz seninle her taraftan gol yiyoruz birinden biri geleydi bir şükür cekseydik ya
-
@ParadoX aynen öyle vgm yi de dert etmeyi bıraktım