Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@ParadoX hayirlisiyla sizin sonuclar aciklandiktan sonra 400kisilik yeni bi alimda 80 puana kadar dusme ihtimali nedir?siralamam 3000lerde
-
@Teklif-eğrisi bence çok yüksek ama tabi süreç ile alakali biraz da. Guy vmy teftis hep sınav açtılar yüksek puanlar bir bir çekilir inşallah. Ama tabi Allah bilir ama benim şahsi fikrim 79a kadar düşer. Sonra topa tutmayın ama beni fikrimi söyledim sadece
-
valla benimde puan 80 küsür heyecanla önce sizin yerleşmenizi sonrada 9. pro için alım olmasını canı gönülden istiyorum ve bence olası bir 400 kişi puanı aşağı çeker yani en azından bu forumdan okuduğum kadarıyla vardığım kanaat bu
-
@Teklif-eğrisi @guyman Dostlar 8. Promosyon 82.17 ile kapatmış. Olası bir 400 kişilik alim inşallah sizleri guldurur benim kanaatimce.inşallah yanilmiyorumdur
-
400 kisilik bir alim daha olursa 77 üstü olanlar simdiden mülakata hazirlansin bence.
-
@frustration bak kardeşimin ağzından bal damladi. İnşallah dostum insallah burdaki dostlarımız in yüzü gulsun çok istiyorum. Birlikte burada verilen emek bile yeter atanmaya. Allah hepimize HAYIRLI olan kapıyı açanak insallah
-
-
Bu görseli şimdi hazırladım birazdan tweetleyeceğim arkadaşlar -
@economistic atama duyurusu derken?
-
@ParadoX dogru diyorsun kardesim. Insan sadece kendini dusunmemeli. Surec cok yorucu ve yipratici. Bu yuzden ben de isterim ki tüm arkadaslar emeklerinin karsiligini alsinlar. Kritik puanlarda olup gercekten cok zor durumda olan kisiler var. Allah herkese hayirli bir kapi acsin insallah
-
-
@economistic Ben de diyorum benden HABERsiz duyuru mu yayınladılar
-
-
@economistic yeni alım duyurusu mu nedir hocam onu anlamadım? Uzmanlık atananlardan belge istemek için duyuru yapmış olabilirler onlar da bekliyor haftalardir
-
-
@economistic aynı heyecanı yaşayıp, püff dedim. ne kadar sinir stres olduk ya, allah yardımcımız olsun.
-
21inde teörle mücadele atama duyurusu yayınlanıp akşamında yükselme sonuçları açıklanmış .bugün de sgk uzman atama duyurusu geldi bu akşam gelir mi acaba ?
-
Yarın açıklamazlarsa GUY un son günü açıklayacaklarını sanmıyorum çünkü eğer öyle bir hassasiyet olsaydı belli olurdu şimdiye ben haftaya açıklanır diye düşünmeye başladım. Başvuru yapmayan arkadaş varsa yapsın zaten geri al kısmı var son gün internetin azizliğine uğramayın mazallah
-
@dembaba ahahah hocam hakkini helal et gorunce gulesim geldi. Sgk bizi kral istatikci yapti
-
...............