Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@hayalimsgk hocam inşllah öyle düşünmezler çünkü bu baya uzatabilir süreci Eğer denildiği gibi Bakan sürece bir şekilde müdahil oluyorsa geçen ki Csgb değişimi bazi mülakatların açıklanmasını uzatmıştı.
-
Merhaba arkadaşlar. İnşallah bu uğraşlarımız sonunda mutlu sona erebiliriz. Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah Ben size bişey sormak istiyorum. Asaleti yada yeterliliği almadan Doğum izni kullanabiliyormuyuz veya şuan kazandım diyelim işe hiç başlamadan izin alabiliyor muyum?
-
Medyaya yansıyan kulislerde çsgb degisecegi yonunde bir duyum yok arkadaşlar
-
Kisa süre önce geldi zaten Çsgb bende tahmin etmiyorum
-
@meltempoyrz Hocam doğum iznine ayrılmanın asalet yada yeterlilikle alakası yok çünkü özel bir durum. İse başlamadan direk izne ayrilabilir misiniz bilmiyorum ama bir gün bile olsa is başı yapip doğum iznine ayrilabilirsiniz. Gel is başı yap derler gider başlarsıniz göstermelik de olsa ertesi gün doğum izni dilekcesi verirsiniz ve ayrılırsiniz. Tüm bu yazdıklarım bizim yasadiklarimizdir eşim aday memurken kullandı iznini
-
@ParadoX anladım hocam çok sağolun. Şuan 2 aylık hamileyim ve hiç beklenen bişey değildi. Mülakatım da burdaki tüm arkadaşlar gibi iyi geçti. Rüyalarımızda falan Cumhurbaşkanını görüyoruz o derece Eşim kesin olacak bu iş diyor İster istemez umutlarımız büyüyor. İnşallah gönlümüze göre olur her şey
-
@meltempoyrz Allah Anali babalı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin hocam İnşallah
-
@meltempoyrz İnşallah hocam insallah. Hamilelik güzel sizin açınizdan da eşinize dikkat edin ben kendimi günden güne kaybetmiştim. Allahim herkese nasip etsin bu eşsiz duyguyu. Allahim sağ salim kucaginiza almayi nasip etsin. İzin konusunda hiç endişelenmeyin ama zaten hayırlısıyla atanirsaniz doğum izni için doğuma 8 hafta kala izin alacaksınız durumunuzda hiçbir sıkıntı yok yani. Siz bunları bırakın düşünmeyi, ufakligin tadını çıkarmaya başlayın bence Sizi de esinizi de tebrik ediyorum, doğacak yavrunuza da şimdiden hayırlı bir ömür diliyorum, selamlar...
-
@ParadoX çok teşekkür ederim allahım tüm isteyenlere nasip etsin. Bebek nasibiyle gelir derlermiş ya bizim umutlarımız da kat kat arttı olursa ne mutlu olmazsa da kader artık. Allahım haksız listeye girmeye çalışanlara nasip etmesin. Çünkü herkes binbir umutla duayla bi yere gelmeye çalışıyor. İnşallah emek verip de nasiplenenlerden oluruz
-
@ParadoX hocam bide bişey daha soracam Benim eşim Ankara'da 3 yıldır öğretmen. Bu durumda benim atamam direk Ankara mı olur. Ankara'ya kontenjan vermezlerse de bi istisna olabilir mi bu özel durumlar için
-
@meltempoyrz Hocam direk esinizin yanına olur mu bilmiyorum. Ogretmenlikte olmuyor onu biliyorum. Önce atamanız nereye çıkarsa yapılıyor sonra es durumundan özür tayini istiyorsunuz. Bu konu hakkında en doğru ve net bilgiyi sanırım @Antimülakat @paretowilfredo @aliveli dostlardan biri verecektir. Bilmediğim için yanlış yorum yapmak da istemem hocam
-
@ParadoX tamam hocam ilginiz için çok teşekkür ederim
-
@meltempoyrz Rica ederim hocam, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah eşinize de selamlarımı ve tebriklerimi iletin.
-
@meltempoyrz eş durumu tayin dönemi beklenecektir muhtemelen
-
@meltempoyrz Allah bebeğinizin şansıyla iyi sonuçlar nasip etsin inşallah ️ Ben de aynısını araştırmıştım Doğum izni kullanılıyor fakat ücretsiz izin kullanılmıyor diye öğrenmiştim ama bu çalışanlardan öğrendiğim olduğu için net bir bilgi değil belirtmek isterim
-
yarın başkan tweet atsa "bu hafta açıklıyoruz" dese,hayat bayram olsa:)) bu arada bu grubu çok sevdim.gerçekten saygı çerçevesinde birbirine bu kadar yardım eden,birlik içinde hareket eden başka grup görmedim:) bu grup 8.pro sonucunu bu hafta alır inşallah mülakat sırasında bile birbirine yardım eden,motive eden "hadi yapabilirsin" diyen bir grubuz:) hepimizin yüzü güler inşallah
-
Bence çok fazla spekülatif söylentilere kulak asmamak gerek, sonuçta çok açık bir şekilde az kaldı dedi başkan.
-
Geçenki yedek listesi duyurusunda es durumu yapacaklar için dilekçe veriliyordu insan kaynakları daire başkanlığına öyle okudum o link den tekrar bakalım bu durumda il seçimine dahil olmaması gerekmez mi
-
http:// www. mymemur. com .tr /mobi / sgk-sosyal-guvenlik-denetmen-yardimcisi-yedek-aday-atama-duyurusu-79937h. htm
Geçenki duyuruyu açamadim telefonda burdan bakabilirsiniz
-
"Kabine değişikliği teklifi hükümetindir. Dolayısıyla hükümetin tasarruf alanına ben Cumhurbaşkanı olarak giremem ama ileride ne olur, ne biter, onu da şu anda söylemek yanlış olur. Sağlıklı bir şekilde yürüyen bir hükümet yapısı var. Ekonomide yükseliş trendi içerisindeyiz. Her alanda da hükümetimizin başarısı, bu başarıyı değerlendirme, sayın Başbakan'ın kendi tasarrufları her an olabilir. Bu tasarrufları Cumhurbaşkanı olarak da paylaşma imkanımız olacaktır. Buradaki yetki, Başbakan ve hükümete aittir. Bütün temennimiz ülkemizin geleceği için en hayırlı olay neyse, odur." Cumhur başkanının kabine değişikliği iddialari ile ilgili yaptığı açıklama. Koyu yazdığım kısımdan çıkardığım anlam çok kapsamlı bir kabine değişikliği olmayacagidir. Şahsi fikrim tabi.