Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Açiklama bugünde yalan oldu
-
Başvurumu yaptım, yüzbilmemkaçıncıyım, bu kadar insan içinde 300 kişi deyu deyu agladık, gülmüştür başkan bize bence yoksa açıklanırdı yahuuuu, bekliyor muyuz ciddi ciddi bu akşam? Etkinlik fikrine katılıyorum !
-
Arkadaşlar bence de kurum artık guyu önemsemediğini gösterdi gelir belki yarın ama guy için geleceğini sanmıyorum. Yoksa bu kadar bekletilmezdi. Benim fikrimde etkilinkten yana fakat biseye dikkat çekmek istiyorum. Istatistik alımının olmayacağı söyleniyordu geçen alımda istatistikci arkadaşlar baskı yaparak twitter dan 100 kısilik kontenjan aldılar. Başkan 9 pro 2016 puanı ile isik yaktı ama biz yeterince talep etmiyoruz gibi etkinliklerde bence bugünki etkinlikte bunu dile getirelim. Unutmayin ki 8 pro da ne yazıkki 700 kişi üzülecek 9. pro gelmesi hepimize son umut olur kpss öncesi
-
İki ihtimal var. Ya bu sonuçlar cuma gününe kadar açıklanacak yada mayısın ikinci haftasına kadar bekleriz. Kurum guy için hassasiyet gösterirse yarın yoksa mayıs ikinci hafta bana kalırsa. Tamamen tecrübe ve geçmiş promosyonların sınav açıklanma süreleri göz önüne alınarak yapılmış bir tahmin benimkisi. Ulan bu kadar bekliyorum/uz bari kazansak ya.
-
peki biraz realist düşünsek mesela hem biraz kafada dağılmış olur yani 700 kişi üzülecek evet ve diyelim allah korusun sizlerden olmadı (ki temennim inşallah bu forumda emek veren herkes o listede olur) guya hazırlık ne durumda? ve olmadığı takdirde kpss ne alem de ? ya da farklı planları olan var mı ? mesela ben şuan sgk 9 u bekliyorum bir yandanda guya çalışıyorum ama kpss den çok umudum yok çok yönlü bi çalışma yapamadım. sanırım bu 3 durumda gerçekleşmezse askere giderim diye düşünüyorum sizlerin hayata dair planlarınız neler?
-
@guyman benzer durumlardayiz şuan guy yüzünden kpss tamamen boşlandi bide vmy gircrm 3 4 haziranda ama guydan korkuyorum aklım hep orda klasige yönelik bakamıyorum. Ve benm de diğer bekleyim sgk 9 pro umarım oda bi umut olur yoksa askerlik gibi duruyor benim de.
-
-
@guyman kardeş mezuniyetimden sonraki 10. ay itibariyle olumsuz pozisyon sayım 15 oldu. Beklemede olduğum sadece bu mülakat var. Bundan bi nebze umutluyum, (umutsuzluk zaten başa bela) Çok şükür ilk senem fakat ben mi çabuk bezdim bilemedim. KPSS 'ye şuan yeterli hazırlığım yok, bi gygk denemesi bile çözmedim. Böyle bi durumda ne kpss ne guy için nasıl motivasyon sağlanabilir? Maneviyata da önem veriyorum, böylesi hayırlıymış diyorum. Şu torpil haberini görene kadar umudum vardı, guy denemesi çözüyordum, artık o da yok
-
@menkul_kiymet kpss de 4. yılım 3 guy sınavına dahi giremedim yanlış tercihten ilk defa bu sene gireceğim benle hazırlanan arkadaşlarım hep atandılar bazen olmayınca olmuyor ama daha başındasın yolun vazgeçme hemen ben sona geldiğim için konuştum sen daha dur
-
@guyman 9. promosyon beklentisindeyim ve kpss ağırlıklı çalışmaya çalışıyorum zaten guyda kpss ye nazaran daha kolay sorular geliyor. vmy puanım yetersiz kalabilir ama muhtemel bir klasik sınavda muhasebe hariç test sınavına göre daha başarılı olabilirim. Klasik sınavdan korkum yok ama muhasebe pratik yapmak gerekir artık listeye kalacak olursam onuda o zaman düşünürüm. Eğer 2016 puanı ile bir yere yerleşemezsem 2017 kpss ye girip sonrada askerliği aradan çıkarmayı düşünüyorum ama şuan için kesin bir plan yapmak mümkün görünmüyor bakalım diğer sonuçlar ne olacak.
-
@guyman haklısınız arkadaşlar durumlar aynı görüyorum ki, KPSS geçen yıl ki gibi bir puan almam imkansız gyk hiç bakmadım çünkü guy desen ayrı bir durum full ezber mantık aranmayacak bir sınav vmy tam zıttı mantık sınavı birde SGK müfettişlik geldi şimdi valla ne oluyor ne bitiyor anlamıyorum tek bildiğim 2 gün sonra mayıs ayının gelmiş olduğu
-
Arkadaslar bu konuda size tavsiyem, sakın sadece mülakat sonucuna odaklanmayin. Bakın sgk denetmenlik mulakatini beklerken her saniye kafaniz orda olmasin. Guy, vmy, kpss, sgk mufettislik sinavlari var ust uste. Bana sorarsniz bunlardan en onemlisi kpss. Cunku kpss sinaviniz kotu gecerse muhtemelen sgk mufettislik ve belki 9. Promosyon denetmenlik son sinavlarimiz olacak. Sakin rehabete kapilmayin illa ki biri olur demeyin ders calismaniza bakin. Ara ara foruma girip takip edin twitter etkinligi varsa katilin ancak kafaniz sadece bunda olmasin yoksa uzulebiliriz. Ben 4 5 mulakattan elendim. sgk denetmenlik ve milli savunma mulakatim ve onumde spk guy vmy ve sgk teftis sinavlari olmasina ragmen derslerden kopmamaya calisiyorum. Lutfen sizden ricam bu mulakati fazla takmayip onunuze bakin. Malum yukarda yazilacagi gibi 700 kisi elenecek. Bu bir gercek. Bu yuzden en azindan olumsuz olursa ki insallah hakeden herkes karsiligini alir, en azindan onumdeki sinavlara hazirim diyebilrsiniz kendinize.
-
Etkinlik yapalım bu akşam
-
yapalım da açıklansın yahu, erken olursa anahaber sunucularını da etiketleriz.
-
Bence de etkinlik yapmalıyız
-
Bugün biri başkan Antalya'da demişti sağlık kurultayı için oradaymış .kurultay 30 nisan'da bitiyormuş bitmeden dönmez .Haftaya kaldık galiba
-
@dembaba Sağlıkta ortak çözüm toplantıları az önce başkan konuştu bitirdi tweetrrdan fotoları yayınlandı. Başkanın orada kalmasını gerektirecek birsey yok dostum, kaldı ki açıklanması için başkanın ankarada olmasına da gerek yok. Tek kelime "yayinlansin" diyecek ve hepsi 1 dklik bir iş. Onemli olan başkandan o emrin çıkması
-
@ParadoX yarın bakan konuşuyor cumartesi de tekrar başkanın sunumu var http://ohsadkurultayi.org/ProgramAkisi.aspx
-
@dembaba Olsun dostum bunlar açıklanmasına mani değil. Yeter ki açıklanacak olsun. Geçen gece saat 23 de sonuç açıklayan da yine bu başkandi. Biz baskı oluşturmadan böylece umutsuz beklersek daha zor olacak ama benim hala umudum var çok sukur. Yapacaz basvurumuzu bekleyecez hala elim varmıyor inan ki.
-
alttakiler başkanım liste hazır diyecek. başkan da tweet atıcak xx saatte yayınlayacağız diye. olay bu bence.