Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
-
@economistic Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@hayde35 : Duyum aldım yarın açıklanacakmış. Ama inanmayın.
:)))))))))))))))))
-
.................
-
@economistic Ya sen nasıl biseysin dostum çok güldüm ya gece gece. Ciddi ciddi oturup yazmışsın valla helal olsun. Önce kopyala yaptın sandım da baktım hepsi orjinal. Seninle senaryo işine girelim derim, bide bi kaç makale var yazılacak bir el atarsın artık kanka
-
@economistic güzeldi
Dostlar Burcu Hanım'ın destegi cok iyi gercekten. Bir kahvalti organizasyonu olacak ve Sn. Başkan da istirak edecek saniyorum. Burcu Hanım'ın ilk ağızdan iletmesi cok cok iyi olacak insallah.
-
@economistic Hocam ellerine sağlık güldürdün bizi
-
@paretowilfredo Boşver sinavi artık hocam biz şirketi kurduk burda bundan sonra SGK dusunsun, artık denetmen mi yollar bize yoksa müfettiş mi seçim sizin
-
@economistic analizler süper hocam açıkanırda kazanırsam şayet bunu pdf olarak saklayacağım mutlaka
-
.....................
-
@-Deficit- Dostum 14 yıl ogretmenlik yaptım ben, yeni değil cambazligim ama bakıyorum da bulasiciymis ama iyi ki de bulaşmış. Ben bu ekiple var ya ekonomiyi ayağa kaldırırım bırak SGKyi
-
@economistic üşenmemiş yazmışsın helal olsun valla
-
@economistic çok güldüm valla yaa
-
@economistic Kanka suan benim kafam karıştı. Şimdi napmaliyiz senaryoya göre?
-
@economistic hahaha aynen oyle olacak
-
Umudumuz burcu hanim o zaman ️
-
-
başkandan tık yok. taş olsa çatlardı.
-
Bence senaryonun yarın mutlu ya da mutsuz bir sonu olmalı Twit atmaya kelimem kalmadı herkesin de öyle elden bir şey gelmemesi çok kötü. inşallah o duyum doğru çıkar yarın bu iş biter:( Bir hafta sonu daha bekleyebilecek gücümüz kalmadı
-
sakın duyum demeyin kalp kaldırmıyor
-
duyum diyenin kaynağı nedir kuru kuru duyum olmaz. koşun adminler umut tacirliği yapıyorlar