TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı

KPSS A
    sgk denetmen yardımcılığı
    526
    9363
    3432223
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • A
      aysesal @klapaceus Son düzenleyen:

@klapaceus hahaha hocam 😂😂 twiterda etkileyici laf ürete ürete çenem açıldı artık politika yapabilirim 😛 kazanalım da inşallah öte dursun 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • ParadoX
        ParadoX @yldzkrc Son düzenleyen:

@yldzkrc Estağfurullah güzel yürekli arkadaşım. Sadece içimden geçeni saklayabilen biri olamadım hiç hepsi bu

Layık olmadan devletin makamlarına atananlar, astlarını ısırır, üstlerine kuyruk sallarlar.
        Allah Var, Gam Yok!

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • A
          aysesal @ParadoX Son düzenleyen:

@ParadoX aynen hocam katılıyorum tel tek

• A
            AzizAK Son düzenleyen: AzizAK

........

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
            • A
              aysesal @AzizAK Son düzenleyen:

@AzizAK evet ben de gördüm yaaa onları sonradan. Ortalıgı ben ateşledim burda ya kusura bakmayın 🙂 belki dedim aramıştır Başkanı bilgi almıştır 😛

ParadoX 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • ParadoX
                ParadoX @aysesal Son düzenleyen:

@aysesal Zaten dernek Başkanlığınin hakkını veren biri başkanı arayıp öğrenmek bir kenara baskı yapar, aciklattirir. Dernekler niye var? Kuruluş amacı nedir? Kamuoyunu biz oluşturmaya çalışıyoruz, onların yapması gereken bu değil mi? Bu kadar yuvarlak söylemler gördüm mu çıldıriyorum ben. Gece gece tovbe Allahım tovbe. 😁😁😁 Sen affet ya Rab

Layık olmadan devletin makamlarına atananlar, astlarını ısırır, üstlerine kuyruk sallarlar.
                Allah Var, Gam Yok!

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                • A

........

• H
                    hayalimsgk Yasaklı @yldzkrc Son düzenleyen:

@yldzkrc hiç sanmıyorum hocam tam 70 gündür hakkını almak için çabalayan 3-5 kişiyiz ve Sayet nasip olurda mesleğe girersek dernek başkanlığını bile soker alırız bzden sonra mesleğe girecekler için çabalarız. Bizde o ışık var 😀

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                    • A

........

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                      • N
                        nefiseok Son düzenleyen:

Denetmen yardımcısı olarak uyanmamız ümidiyle iyi geceler yoldaşlar 😄🙏

ParadoX 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                        • ParadoX
                          ParadoX @nefiseok Son düzenleyen:

@nefiseok Sabah öyle uyanıriz inşallah 😀 İçimden yarın oglen açıklanacak gibi geçiyor ama hayırlısı. Az kaldı başkan yakın zamanda verecektir müjdeyi @msbagli 😄😄😄

Allah Var, Gam Yok!

A ParadoX 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • W
                            wesley10 Son düzenleyen:

69 Güne girdik arkadaşlar. Korkarım ki liyakatten bahsetmek güç olacak, inşallah yanılırım. Gün geçtikçe içimize kurt düşürüyorlar. Zaten tek yıl geçerli olan puanlarımızı da SGK sonucunu beklerken çar çur edeceğiz galiba. Çok yıprandık, idarenin işleyişine hakim olan '' kamu yararı '' böyle mi oluyor 😉

ParadoX 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                            • ParadoX
                              ParadoX @wesley10 Son düzenleyen:

@wesley10 Saygilar saygilar... Hangi dersti bu? 🙄🙄

Allah Var, Gam Yok!

W 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • W
                                wesley10 @ParadoX Son düzenleyen:

@ParadoX Günlerdir yüzüne bakmadığımız İdare Hukuku olsa gerek 🙂 Sözde çok güzel ilkelerimiz var, uygulamasını bilene 😉

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                • N
                                  nefiseok Son düzenleyen:

Gelin hep beraber şirket kuralım bunlardan bize fayda yok😄 vaktinden sonra gelen adalet adalet değildir .. @ParadoX hocamın dediği gibi bu saatten sonra açıklayıp bizden bizden bişey beklemesinler maddi manevi herkes çok yıprandı

• menkul_kiymet
                                    menkul_kiymet Son düzenleyen:

Başlığı sürekli takip ediyor, etkinliklere katılmaya çalışıyorum. Mülakata gidene kadar denetmen yardımcılığı için önyargım vardı. Bu pozisyonda bu kadar renkli, dinamik, düşünceli, görgülü, saygılı, yaratıcı insanlar olacağını tahmin etmemiştim. Allahım, siz güzel insanlarla, vatanımıza en yararlı şekilde çalışmayı nasip etsin, sonuçlar içinde temiz kalplerinizi üzdürmesin.

Eşek derviş olmaz, odun çekmekle tekkeye. Deve hacı olmaz, gidip gelmekle Mekke'ye..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 14
                                    • A
                                      aysesal @ParadoX Son düzenleyen:

@ParadoX hahahahah bu duyumu nereden aldınız? 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • Estevez
                                        Estevez Son düzenleyen: Estevez

Hocam zaten twitter da hep aynı arkadaşların tweetleri var. Çoğunluk zaten bir şey olmayacak düşüncesindeymiş demek ki ayrıca süreç zaten önceki promosyonlar kadar oldu bu hafta açıklanması gerekiyor normal şartlarda yoksa rekor olacak.

ÖYLE PUSLU Kİ HAVA ŞEYTAN BİLE MÜSLÜMAN MİNTANI GİYİYOR.
                                        Kazım KARABEKİR

• F
                                          FATMAN06 Son düzenleyen:

Ya arkadaşlar kusura bakmayın ama artık yazacağım
                                          Bu ne la
                                          Universiteyi kazanmak için çabala
                                          Kazandın bitirmek için çabala
                                          Bitirdin kpssden puana çabala
                                          Puanı aldın atama çıksın
                                          Sonra mülakata çalış çabala
                                          Bekle baba bekle
                                          Bu yazdıklarımızın hepsi sermaye egerki sizde burada benim gibi yazıp okuyorsanız babaniz ya da anneniz fabrikatör değildir ki 3bin lira için sabahtan aksama buradasınız
                                          Benim lafım yukarıdakilere saygımi ve uslubumu bozmuyorum lakin yüreğimden gecenleride sansürlü yazacağım
                                          Ulan insan sen zamanında ayni yollardan gecmedinmide simdi egoların için bu kadar insani bekletiyosun neyin peşindesin artik kafamızı yastığa rahat koymak istiyoruz
                                          Neyin sıkıntısı bu işgüzarlık
                                          İnsanların hakkına giriyorsunuz
                                          Bir kaç hafta sonra hepimizin puanları hic olacak bunun hesabını ki in verecek başkan mi basbakanmi cumhurbaskanimi
                                          Hic kimsee
                                          Biz sadece cektigimizle kalacaz
                                          Dakka başı khk cikiyo çokmu zor 2016 kpss gecerliligini 2 sene yapmak
                                          Biz birer kobayiz
                                          Çünkü legal yollardan kazanmaya çalışıyoruz
                                          Lakin bir yerde ekmeğimiz suyumuz vardır elbet
                                          Rizki veren hudadir lakin kula minnet eyleyecek hale geldik
                                          İyi geceler

menkul_kiymet Y 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 11
                                          • menkul_kiymet
                                            menkul_kiymet @FATMAN06 Son düzenleyen:

Kayıt dışı istihdam lobisi mi engel oluyor sonuç açıklanmasına anlamadım nedir yahu

Eşek derviş olmaz, odun çekmekle tekkeye. Deve hacı olmaz, gidip gelmekle Mekke'ye..

W 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 206
                                            • 207
                                            • 208
                                            • 209
                                            • 210
                                            • 468
                                            • 469
                                            • 208 / 469
                                            • İlk ileti