Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
...............
-
@hayalimsgk hocam alt tarafı denetmen değil mi nedir bu ketumluk nedir bu sessizlik
-
@hayde35 başkan müjdeyi ben verecem bilgi sizdirani öperim demiştir olay bu bence. Kimse de bu topun altına girmez. Başkan tamam demedikçe hiç bir halt olmaz
-
En azından bir tarih verseler hergün bekleyiş içinde olmayız o zamana kadar önümüzdeki işlerimizle uğraşırdık şimdi her an açıklanabikir beklentisiyle hiçbir şey yapamıyoruz.Bari bu kadar bekledik sonuç olumlu olsa
-
Yahu açıklasalar da bari Ankara'ya Guy için gidip gitmeyeceğimi bilseydim, inan olsun kapak açmışlığım yok. Konsantrasyon sıfır sıfır sıfır
Bilet almaya da elim gitmiyor, oteldi yoldu konaklamaydı hep masraf. Yazık değil mi bizlere 2 çocuk babasıyım
Rotası olmayan gemi gibiyim... -
@hayalimsgk kacıncı komisyon
-
@ParadoX müjde mi. 70 gün geçmiş mülakat açıklayamadılar. Açıklanmasını haber verdiği zaman da kimse teşekkür falan etmesin. Bu nedir arkadaş ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar bizlerde yaptıkları marifetmiş gibi teşekkür ediyoruz.
Not: @ParadoX seni bilirim kardeşim tepki sana değil yanlış anlama. Ama müjde demeyelim artık. Tweterda algı yapalım diye yazmıştık ama o da fos çıktı ne yazık ki. -
@Stigltz 900 kişi için sonuçlar yıkım olacak
-
@hayde35 hocam yeter ki açıklansın kazanamasamda şu anda oldugum kadar rahatsiz olmucam en azindan bi ferahlama gelcek, sonra önüme bakicam. yeter ki açıklansin artik
-
@hayde35 ne yazık ki öyle olacak hocam
-
@ParadoX Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Arkadaşlar bu saatten sonra açıklansa bile bu kesinlikle tweetler sayesinde değil süreç tamamlandığı için olacak. Aylardır mücadele ediyoruz ama nafile ya o kadar ogrenci dostu filan da değil başkan. Ölümü gösterip sıtmaya razı etmektir bunun adi. 70. Gün çıkıp hadi gözünüz aydın açıklıyoruz bugün dese yaşanılan tüm sıkıntılar sanki hiç yaşanmamış gibi teşekkür edeceğiz öyle mi, valla bana hiç rasyonel gelmiyor bu düşünce. Bu aralar sık sık kamu basdenetcisinin yaptıklarına bakıyorum da iyi çalışıyor adam. Bu kadar etkinliğin onda birini KDK ya yazsaydik aynı gün cevap alirdik. Ben yarin zaman bulursam Kamu Denetçisine yazacağım aciklanmama sebebi ile ilgili savunma ister en azından onlarca kuruma neler yaptırdı
Sevgili dostum @Stigltz, bak ben aynı cümleleri daha önce kurmuştum zaten. Ne müjdesi tabii ki değil. Benim yazdığım kelime başkanın çalışanlarına kullanacağı tabir böyle olacak şeklindeydi. Neyse ki hepimiz aynı düşüncedeyiz kardesim
-
@Stigltz sonuna kadar katılıyorum hocam sana. Sonuçların açıklanması lütuf olmaktan çıkalı epey zaman geçti!!!
-
@ZıplayanPırasa o kadarını soylemeyeyim hocam..
-
-
....................
-
@-Deficit- Eşofmanlı Şevket hocaya bu konu hakkında soru sormak lazım
-
@economistic hocam kimsenin elinden gelen bir şey olmaz o zaman sabır en büyük çaredir. Ama insanı sinirlendiren nokta sadece söylenecek bir cümle. Olumlu ya da olumsuz. Şimdi ya da şu kadar zaman sonra. Bunları söylemek açıklamak kimseye bir şey kaybettirmez ki,bu inat bu gizem neden. İnsanı sinirlendiren şey bu oluyor.
-
Başkanın "az kaldı" twittine kadar herkes işine bakıyordu.En azından ben bakıyordum.
O günden beri hicbirseye konsantre olamıyorum ve hala bekliyoruz.
Zaten SGK Uzmanlığını ve Müfettişligini baz aldıgımda sürecin uzun sürecegini düşünüyordum.
Madem bekleyecektik ne diye "az kaldı" diye bilgi veriliyor anlamış değilim.İki kelimeden dolayi günlerimiz çöp oldu.
-
Tam saatleri değil mi artık
-
bi yarim saat sonra falan tam zamani ️