Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@wesley10 aynen evet tamam artık, bizden bu kadar. İnşallah iki gün sonra fikir değiştirip etkinlik yapalım demem 9. promosyon düzenleyecek belki biz de o kervana katılacagız ztn belli değil
-
..................
-
-
arkadaşlar,beni yanlış anlamayın ama artık etkinlik yapmanın faydasız olacağını düşünüyorum.eğer haftaya bile açıklansa bu bizim etkinlik yaptığımız için değil..yani malesef bizim başarımız değil.70 günü geçmiş daha ne olsun.bende fazlasıyla twet attım.fakat geceleri uykum kaçtı acaba başkan twet attı mı açıkladı mı diye
-
@ParadoX Allah yar ve yardımcın olsun. Bizler bekarız bir şekilde değirmenin çarkını döndürüyoruz. Aylık 100 tl harçlığım var sigara yok birşekilde idare ediyorum hatta sınavlara gitgel için harçlığımdan birikim bile yapıyorum. Ama evli ve çocuk sahibi olmak yükümlülüğü çok ağır. Allah seninle olsun kardeşim
-
Her sabah bir umuttur!!
Allah'ım hepinize gönül rahatlığı versin
Geceniz hayr olsun
Cümleten iyi geceler -
@Stigltz Allah senden razı olsun kardeşim bir şekilde geçinip gidiyoruz çok şükür ama gerçekten bazen psikolojik olarak çok zorlanıyoruz. Herseyden önceAllah eşimden razı olsun, onun desteği olmasa ayakta bile duramam ben (maddi olarak değil bana verdiği manevi destek açısından)
-
selamın aleyküm hayırlı işler hayırlı sabahlar Allah yar ve yardımcımız olsun
-
Yerlerimizi aldık bekliyoruz
-
Bir zamanlar Fenerbahce'nin Türkiye Kupasını beklediği gibi bekliyoruz. İnşallah o kadar uzun sürmez
-
Herkese hayırlı sabahlar bugün güzel haberler alırız inşallah
-
-
Bu cabamizla uzaylilarla iletişime geçmeye calissaydik basarirdik bence
-
Başkanın odasına, masasına sızabilecek kimse yok mu? Şu hazır olan listelerin b fotoğrafını çeksek de beklemesek. Vallahi sabır taşı olsa çatlardı heralde
-
@ParadoX ahahaha gördüğüm en iyi yorum olmuş bu içerden duyum aldım diyenler hakikaten bırakın duyumu girin direkt odaya listeyi çekin atın da resmi sonuçlar açıklanmasa da olur hocam sen ve emek veren inşallah herkes o listede inşallah burdan bize 9. prom. için tavsiye ve destek verdiğin günlerin hayalini kuruyorum
-
@guyman Kardeş olumlu da olsa olumsuz da olsa burası bizim mekanımız artık. hep destek tam destek Şüphen olmasın buna.
-
Emek veren hakeden kazansin demek de bana sacma geliyor. Sizce o mulakata giren 1200kisiden kim haketmiyor olabilir? Herkes calisti belli puanlari aldi. O gun mulakat icin memleketinden cikti ankaraya gitti. Bence herkes esitti o mulakatta.
-
@kamugö Hocam siz bu hafta açıklancagini söylediniz illaki cuma gününe mi kalir
-
@kamugö hocam bi bilgi var mı? Ya da nasıl bilgi alırız? @paretowilfredo forumun renkleri bi harika hocam
-
@kütüphanesakini ya benim duyumum 1 hafta 10gune aciklanacak demisler. Bunu ben 1. Agizdan degil 2. Agizdan duydum. Bana kalirsa persembe ya da cuma aciklanir. Sgk mufettislik ve uzmanlik sonucununu bir persembe gunu aksam aciklamislardi.