Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@yeterartık bana gelen bu dostum. guy sorularını bi kere çözdüm bi daha da çözmem çok saçma sorular var. onun yerine 2001 den 2016 ya çıkmış kpss soruları var çözümlü onu çözeceğim hem konu tekrarı olur hemde guy çalışmış olunur çünkü soruların yarısı orjinal olacak
-
https://yadi.sk/i/GQwxNyEl3Hoyba bu da paylaşılmış guy da çıkan cins kavramlar faydası olur
-
Kafam o kadar allak bullak ki babamlara geldim istişare için. Kurumdan izin alsam mı, biletler ne Zaman kesilmeli, otel ayarlanacak mı ? Ders çalışabilir miyim kısıtlı bir zaman dilimi var . Toplasan kemiksiz 4 gün anca var hesabıma göre. En uç nokta da ne biliyor musunuz kıymetli dostlarım acaba sınava da mı girmeyeyim yalandan kendimi vicdanımı kandırıyor gibiyim..
Bizi bu hallere düşürenler utansın ne diyebilirim -
@hayde35 Kizacan bana da ben Son 16yi merak ettim şimdi
-
@ParadoX ulaşmaya çalışıyorum kardeşim gönderirse atayım
-
@FameFabre Herşey bir yana da insana en çok ne koyuyor biliyor musun ; Babayken baba olamamak! Bunu da en çok sen anlarsın diye sana cevaben yazdım. Ne ağzımın tadı var, ne içimde bir coşku. Oglumla takılıyorum ama çocuğu da kandiriyormusum gibi hissediyorum çünkü kendimi ona da adayamiyorum, beynimin bir yanında hep sınav sonuçları ne olacak sorusu?
-
Tag ne? Hayde gelin
-
TAG: #SGKMesajımız
-
@hayde35 sacmanin ötesinde evet haklısın ama her sene en az %40 da tekrar eden sorulardan geliyor
-
@yeterartık bide ben son sınavi 1 soruyla kaçırdım onun acısı var:)
-
twitter a gelin lütfen @yeterartık @hayde35
-
@guyman twitter yok kardeşim olsa gelirdim cidden
-
-
........
-
@AzizAK Yok onlar da aynı TAG altında kendi taleplerini dile getiriyor hocam
-
........
-
-
@AzizAK Hocam vallahi Retweet yapıyorlar bizden bazı tweetleri, beğeni yapıyorlar bir de
Vallahi bir dokundum, bin ah işittim bizden dertli çıktılar. Tamam dedim herkes kendi taleplerini iletsin
-
........
-
Arkadaşlar herkesin eline sağlık. Güzel bir etkinlik oldu, artık bekleyeceğiz. Dediğim gibi artık etkinlikleri 9. PRO bekleyenler organize eder saat belirtirlerse daha iyi olur.
GUY çalışmalarında herkese kolay gelsin Yarın sonuçların açıklanması dileğiyle ...