Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@AzizAK duyumunuz mu bu
-
@ZıplayanPırasa hocam düz memurun suçu ne. Canı çıkmış şekilde eve gelip uykusuz kalıp herseyden herkesten soyutlanıp iki yılını veren düz memurun suçu ne. Çalışan kişilerin alınmayacağına dair söylentilerin doğru olduğunu düşünmüyoruz
-
@hayde35 şahsi kanaatim emek verenin girmesinden yana tabi ki ama bunun içinde hali hazırda iyi, kötü veya memnun olmasa da bir işi olup belli bir düzeni oturtabilmiş bir birey mi yoksa hiçbir işi olmayan, bir düzen oturtamamış ve toplum baskısını iliklerine kadar hissedip deyim yerindeyse kendini tam değil yarım hissetmeye başlayan biri mi öncelikli olmalı?
Baştan sona liste çalışmayanlardan oluşmayabilir buna itiraz etmemeliyiz zaten ama biraz öncelikli olmaları daha adil olur benim fikrim. -
Umarım kamuda çalışan çalışmayan diye bir ayrım olmaz en azından düz memurlar için.Hem işimize gidip hem de gece gündüz çalışarak (üstelik evli olarak )bu puanları aldık, ben düz memurum 3 yıldır a kadroya geçmeye çalışıyorum. Biz ordan bakınca evet işi var rahat gibi görünebiliriz, nasıl inandırabilirim bilmiyorum ama ben de uyuyamıyorum , beklemekten stresten her yerimde yaralar çıktı. Ve burda böyle şeyler söylediğinizde tüm enerjimiz gidiyor azıcık umudumuz var bizi ayakta tutan. Lütfen biraz daha duyarlı olalım.
.. -
Tramvayda otobüste uykusuz bel ve boyun ağrıları ile mücadele ederek ailesinden uzakta vakit kazanmak için öğünleri simit ile geçiştiren sağlığından olan düz memur arkadaşların Allah emeklerini zayi etmez inşallah..
-
Aminnn@hayde35
-
Tıklım tıklım otobüslerde saatlerce ayakta giderken telefondan en azından 15 20 soru çözeyim diye emek veren düz memurların neler çektiğini yaşayan bilir
-
İşsizlerin durumundan kötü olamaz şükretmeyi bilmeli bence.hakeden kazansın düz memur işsiz ayrımı yapılcağını sanmıyorum ama guy olup sgk denetmenliğe başvuranı belki bi nebze
-
BU hafta açıklanmayacak ne ya???? Yazıp gitmişsiniz. duyum vs diyin bari. Platformda cümle kurarken biraz düşünün !
-
Benim bir arkadaşıma mülakatta, bir işte çalışıp calışmadigi sorulmuş.
-
@Memnun-Kaygısız bana da herhangi bir sınav yada mülakat bekleyip beklemediğimi sormuşlardı. Duyduğum kadarıyla da çok kişiye benzer sorular soruldu. Hayırlısı artık hepimiz için
-
@azsakallıdede Hayirlisi inşallah.Peki beklediğiniz mülakat varmıydı.
-
@Memnun-Kaygısız hayır yoktu hocam
-
@azsakallıdede dediginiz gibi herkese gelişi güzel sorulan sorular sanırım.
-
............
-
Arkadaslar saglam bir duyum olarak bu hafta aciklanacak . Zaten duyuma da gerek yok mantiken de bu hafta aciklanmasi gerekir. En azindan 300kisi guy sinavina gitmez.
-
guy sayfasına yazacaktım arkadaşlar kusura bakmayın alışkanlıktan buraya yazdım yine de aynı iletiyi paylaşmak isterim belki aynı durumda olan arkadaşlarımız mevcuttur.
"
Arkadaşlar guy yazılı ile ilgili bir durumda tedirginim.Okadar çok sohbet sayfalarca var ki sınavla ilgili konuşulan çok az şey bulabildim oyüzden önceden cevabı varsa lütfen kusura bakmayın. @paretowilfredo @aliveli @Antimülakat belki bu konu da bir cevapları vardır.Sorun şu; guy çıkmış soruları çözdüğümde asla 80 üstü bir şey göremedim rahat bir şekilde ama her yıl 83 85 duyuyoruz kapatma puanını bunun sebebi bendeki eksiklik mi anlamadım birde yanlış bir çok soru olduğu düşüncesindeyim bu sorular doğru mu kabul ediliyor buyüzden mi bukadar yüksek puanlar anlam veremiyorum bu şekilde sınavdaysa yapacağım 80 olacak ve kendimi en yeterli hissettiğim dönemde bu puanla guy yazılıyı geçemeyeceğim tedirginlik var üzerimde, bu guy yazılısı kapanan taban puanlar yanlış sorularla ilgili bilgilerinizi bekliyorum saygılar." -
@yldzkrc Geçen sınav guy tarihindeki en yüksek kapama puanlarının mevcut olduğu seneydi. İstisna bir sınavdı. O yüzden bu denli germeyin kendinizi bence. Evvelki senelerde bu kadar çılgınlık söz konusu değil.
-
@paretowilfredo anladım teşekkür ederim henüz son yıla bakmadım 2013 ün son sınavını çözdüm 80 oldu tedirginlik yaratan bir durum olurştu tabiki, KPSS den 90 alıp guy dan yazılıyı geçememek olabilir tabiki her şey insanlar için ama şaşırtıcı geldi teşekkür ederim.
-
@paretowilfredo Hocam sizce bu hafta açıklanır mi ?