Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Bazen öyle çokta şiiyy yapmamak gerek
Ama gerçekten zor oluyor akışına bırakmakta -
Bozuk plak gibi olduk dostlar. Dönüp dolaşıp başa dönüp aynı iletileri yazıyoz Allah sonumuzu hayretsin
-
Insan yaratılış itibariyle çok aceleci o yüzden Böyleyiz elimizde değil
-
Her şeyi akışına bırakılm , her şey olacağına varır eyvallah kardeşim de vardığı noktann bu olmasına üzülüyoruz Elimizden bi şey de gelmiyor sonuç yok ️
-
@ParadoX Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Bozuk plak gibi olduk dostlar. Dönüp dolaşıp başa dönüp aynı iletileri yazıyoz Allah sonumuzu hayretsin
Hiç sorma @ParadoX Hocam, artık korkuyorum 2 satır sonra ne yazdığımızı unutup kendimizi yalancı çıkaracağız diye : )))
-
@hayde35 Hocam acele mi dedin ? Yanlış yazdın galiba 73 Gün sonunda sonuç beklemek acele etmekle izah edilemez
-
@FameFabre ahahaha aynen hocam yaaa bi saat once hadi aciklansin artik yeter, sonra akisina birakalim ya sakin olalim :))) ama yeterrrrrrrr cidden
-
...............
-
-
@-Deficit- Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Gün olur bekleyislerim biter diye korkuyorum, malum bünyede alışkanlık yaptı. Profesyonel olduk buralarda
Kornetin dibi, salatanın suyu, sigaranın son fırtı gibi ( sigara içmiyorum bu arada arkadaşlardan gördüğümüz üzerine )oldu bu sayfa bende.
Bu bekleyişin sonunda ne yapacağız , ben de bu alışkanlıkları terk etme sorunu var -
Onu bunu bırakın da sonuçlar aciklaninca ciddi anlamda boşluğa dusecegiz hadi şimdi uğraşacak düşünecek bişiler var alıştık buraya yazmaya sonuçlar aciklaninca ne olacak çok merak ediyorum. Rabbim başka dert vermesın inşallah hicbirimize de bu derttir bizi ayakta tutan
-
@-Deficit- Kanka bu biter diğerlerini bekleriz bizde bekleyiş biter mı sence. Adamlar sonuçları bırakmış etkinlik yapıyor(vakiflar)
-
.............
-
Sonuçların açıklanması, sanırım meselesinin en ciddi noktası... Bana göre şu süreçte: Ne kpss, ne mülakat öncesi, ne de mülakat aşaması en önemli mesele. En önemli nokta: Sonuç ekranında netice olumlu veya olumsuz olsa da sonucun kontrol edilmesi. Her iki durumda da, iki farklı pencere açılır insana... İkisi de zamanın akışıyla, hayatın öğretileri içerisinde kaybolacak iki farklı pencere... Pencerenin olumlu tarafı: Hayata düzen, yüzlere gülümseme, planlara hız kazandıracakken. Olumsuz pencereyi anlatmaya gerek yok, umarım burada yer alan bütün dostlarımız birinci pencerenin açık olduğunu görürler.
-
@Antimülakat İlk pencereyi heyecanla bekliyoruz da ikinci pencere için maalesef çok geç. Cahit Sıtkı taranci bunu şiirlerinde anlatmıştı Kosgeb sertifikam var hibe alıcam 50bin ohhhh miss
-
Annem bile sizin sınavı açıklamayı unuttular kızım heralde diyo ya yakında o da foruma üye olacak
-
Benimki de etkinliklere katılmak istiyo engel oluyorum
-
Burcu Şensoy bir arkadaşımıza twitterda cevap verdi :
'' En kisa zamanda insallah sonuclarinizi alacaksiniz, kolay surec degil ancak sebat etmek gerekiyor ''
Az kaldı demişti Sayın Başkan, şimdi Burcu Hanım en kısa zaman dedi bakalım aşama katediyoruz gibi
Burcu Şensoy : SGK Denetmen Derneği İstanbul Şube Başkanı
-
@wesley10 Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
en kısa zamandan murad nedir -
@kütüphanesakini yakında elimizi tutup kuruma gidecekler biz çocukların velisiyiz niye açıklamıyorsunuz siz bakayım diye