Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Başkanıda ekleyelim foruma burda açıklasın bari
-
az önce camdan bakıyordum kapıya elinde liste olan biri geldi listeye bakıp tik filan atıyor herhalde benim için geldi soruşturma için filan diye düşünüyorum bir heyecan oldu sordum kime geldiniz diye komşuların ismini söyledi elektrikçiymiş
-
Etkinlik geçmişi
-
Yarın için yine etkinlik yapalım mı arkadaşlar ama artık 8. pro istemekten yorulduk çalışmaları yavaş yavaş 9. proya yönelik yapsak mı sonuçta bu kadar bekleyip de elenen kişilerde olacak guy da elden giderse geriye son tren 9. prom kalıyor sadece bir öneri ne diyorsunuz?
-
Ben girmiştim geçen alımda o kadar bekledik bir de en zoru açıklanınca listeye girememek oluyor. Yedek kalmıştım bunada girdim bekliyorum bakalım hayırlı olur umarım herkes için
-
@hakan59 hocam bu yedekler içinde alım oluyo galiba o nasıl işliyor tam bilmiyorum ama ordada mı olmadı sizin?
-
Dostum net bir bilgi çıkmadı henüz, beklemedeyiz haber konusunda ama kimsenin Sn.Bağlı'nın bile net bir tarih verebildiğiniz sanmıyorum. Elinde olsa böyle bir done kayıtsız kalmazdı sanıyorum. @kütüphanesakini
-
@paretowilfredo bu durumun sebebi ne peki hocam? 73. gündeyiz
-
@guyman Asillere açıldığı gibi aynı şekilde il tercih sistemi açılıyor yedekler içinde ama rakam düşük oluyor. Farkeden birşey yok yani sadece bekleme var biraz daha.Bana sorarsan asil listeden 300. olacağıma yedek ilk 5 sırayı tercih ederim daha iyi ile gitme ihtimali yüksek o şekilde
-
@hakan59 peki yedektede yine en son tercih açılıp nere olursa giderim kısmı açılıyor mu ?
-
@guyman Evet vardı
-
-
@economistic nee? yanıyo mu yoksa nedir noluyo heyecanlandırma insanları
-
@economistic yoksa bu bir işaret mi
-
-
@economistic şu an belki de başkan talimat vermiştir gece bitmeden açıklanacak diye. Onlarda açıklamak için çalışıyorlardır. Başkan bi saat sonra açıklanacak diye Tweet atar kim bilir
-
-
@economistic Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
yanıyo walla
Hangi binanın ışıkları Sıhhiye mı Balgat mı yoksa başka bir yerin mi @economistic ¿
-
mesai daha yeni bitti ama belki mesaisi uzun sürenlerde olabilir artık güzele yormuyorum yorunca olmuyor bide böyle deneyelim:face_palm_tone4:
-