Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@economistic haha
-
Tercihini Yap! Bugün bu noktadaysa sayemizde valla boş boş konuşuyorum ama napim içimi buraya dokuyorum. Bana kızan çoktur ama hakkınızı helal edin kafayı kırmamak için yaziyorum
-
@ParadoX iyi yaptın hocam. Bende burcu hanıma yazdım Sgkdan duyum mu yoksa temenni diye bakalım cevap verecek mi
-
-
@economistic Çok önceleri yazmıştım ben ama pek ilgi cekmedi ben de ne halini varsa görün dedim. Bunlarin sanalda kalmamasını isterim ben çünkü güzel bir gönül bağı olustu. Biz burada Karagün dostuyuz zaten iyi günde zaten sıkıntı olmaz
-
@ParadoX hahaha hocam ne yaptiniz yaaa Baskan bence kesin aciklicak yarin sizin twitten sonra ama bence de is bakanlikta, bakanlikta tanidiginiz varsa bi sorar misiniz eyyyy forum ahalisi? :))
-
İyice magazin programına döndü açıklamalar. Az sonra diye manşet girerler yakında
-
........
-
-
Burcu hanımın tweetinden bişey çıkarmaya çalışmayalım bence o da bilmiyor ne zaman açıklanacağını inşallah en kısa zamanda sonuç alacaksınız demiş kendi dileği bu yönde. Guya çok az zaman kaldı ve arkasından hemen kpss var. Yukarda arkadaşların yazdığı gibi sgkyı unutup onlara odaklanmalıyız arkadaşlar açıklanınca öğreniriz zaten elimizden bişey gelmiyor malesef kaç haftadır twitterda etkinlikler yapıyoruz aldığımız tek cevap 'en kısa zamanda'
-
@nefiseok her zaman bekleriz, hatta annelere özel moderatörlük bile düşünülebilir. Bazı geceler burada uyumaya çalışan arkadaşlarımızın, Kalk yerinde yat! Fırçasına ihtiyaçları oluyor
-
-
@economistic gormemisim hocam, yani onceki alimlardan haberdar miyiz bilmiyorum da bakanliktan ne zaman gelir bu sonuclar heran gelebilir dmi?
-
@Antimülakat bizi almıyolar ama anneleri alacaklar heralde
-
@ParadoX @economistic aynı öneriyi bende yapmıştım ama bende pek tepki alamadım
-
-
-
geçenlerde muhabbeti dönmüştü hem facede hem burada pek ihtimal vermemiştik ama sanırım bu eş durumu atamaları yüzünden bekletiliyoruz.yarın son günüymüş taleplerin .
-
eş durumuyla ne alakası var sanki yarın açıklandı ertesi gün il seçiyoruz zaten 1 ay sonra anca oluyor tercihler.
-
@economistic 5 yapın siz onu