Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@ParadoX Varsın bugün tefe koyup oynatsınlar akşam sonuçlar açıklanınca tef çalıp oynarız inşallah
-
Ya benim bir de çalıştığım yer SGK Genel Müdürlüğü'nün tam karşısı camdan bakınca görünüyor. Zor tutuyorum kendimi kurumu basmamak için
-
-
-
@economistic Başbakanlık Atatürk, Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı tam adı bu
-
-
Yok mu duyumu olan
-
8.PRO olarak kırılması güç bir rekora gidiyoruz galiba, dile kolay 74 Gün .. Başkan'dan, az kaldı sabredin, dışında birşey de duyamadık. Başkan için herhalde, az kaldı demek yarı yolu geçmek demekmiş
-
.....................................
-
@BahtsizBedevi duyum bildiren de yok ztn hocam kurudu ortalik. Belirsiz belirsiz bekliyoruz iste, duvara konusuyoruz, hayal alemindeyiz, 5. boyuttayiz, karsimizdaki canlilarla iletisime geciliyor mu bilmiyoruz, bi uyanacagiz daha mulakata bile girmemisiz o derece uzak sanki
-
.....................................
-
@aysesal psikolojin ne kadarda benimkiyle aynı
-
@Klay-Thompson hahahah farkli olan el kaldirsin?
-
@aysesal bu haftada açıklanmazsa huniyle gezeriz söyliyim
-
Acaba etkinlik mi yapsak ?
-
-
@kütüphanesakini Hocam heyecanını anlıyorum, ama etkinlik için kimsenin hevesi kalmadı. Bireysel olarak tweetlemeye devam ediyoruz şüphen olmasın
-
Ne yapacaksak yapalim bence, cok garip yaa hic destek olan yok bize.
-
benim hevesim kaçtı. açıklamasınlar artık.
-
sgk'yla hiç alakam yok muhtemelen 9.pro gelse bana sırada gelmez ancak açıklasınlar artık şu mülakatları ben bile sıkıldım yazık size dostlar. Allah sabır versin