Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
-
-
Ciddi ciddi parti teskilatinda dillendirilen 5-15 Mayıs arası açıklanacak sözü gerçek olacak galiba..
-
@hayalimsgk o zaman bu hafta açıklancak
-
Arkdaşlar bi sgk dan etkili kişilerin böyle bıktıracak kişilerin telefon numarası var mı valla 20 kişi tek onu arasak adam yeter laaannn der
-
Artık imzamı değiştirecem yaw
Yiğidi gül ağlatır
SGK ÖLDÜRÜR -
@kütüphanesakini aynen hocam Sayet söylemleri doğruysa 1 hafta içinde açıklanacak gibi..
-
@economistic bu soruyu her gün sorup başa dönüyorum hocam ben
-
@economistic [Grup Lacin-Bekar Gezelim ] :)(https://m.youtube.com/watch?v=T2bvgamk8hY)
-
Bir vatandaş olarak benim kendi ülkemde yaşadığım belirsizliklerin haddi hesabı yok herkes de kendi derdinde eziliyoruz egolar altında.Böyle şey mi olur anlamıyorum ki verirsin bir tarih biz de ağzımızı açamayız şu sıkışık sınav döneminde aklımız başka yerde kalmaz.Şu tarihe kadar açıklanmayacak dersin o tarihe kadar da ne yapman gerekiyorsa dört elden sarılırsın.İşte biz bundan kaybediyoruz düzen yok disiplin yok karşıdakinin hakkına saygı yok..
-
@gmmerve wellcome to Turkey
-
-
@economistic aman kardeşim tek derdimiz il seçimi olsun kazanalım da şimdi kafamda deli sorular
-
-
@economistic 4 az değil mi hocam niye o kadar daralttın.. Bi deee iller belli ya
-
Haftaiçi şu saatlerde başkan tweet atacak sonuç gelecekmiş gibi heyecan basıyor
-
biri çıkıp 1-2 saate geliyor desin tükendim bir sınav için daha ankara'ya gidecek gücüm kalmadı
-
Hafta sonları bi haber gelmeyeceğini biliyor insan başka işlerine yöneliyor da haftaiçi 2 dk da bir foruma bakıyorum elimde telefon saf saf sayfa yenileyip duruyorum ya iğrenç bise
-
@dembaba bjk camiası seni çok seviyor çok güzel goller atıyorsun saygılar BABA
-
temmuzda işe başlarız nıyetıyle yola çıkanlar burada mı ?