Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@wesley10 en kısa zamandan kasıt nedir hocam
-
Desinlerki 22 mayıs 2 hafta sonra yani bilirsinki 2 haftasonra.belirsizlik çok kötü arkadaşlar yani şimdi açıkladıklarını düşünsenize çoğumuz kalp krizinden ölebiliriz
-
@hayde35 Hocam işte en kısa Bundan sonra çok çok yakın zaman Ondan sonra az daha sabredin çok çok az kaldı olcak
Ama burada Burcu Hanım'a tepki göstermiyorum yanlış anlaşılmasın, onun elinde değil sonuçta, kendisi samimiyet ile cevaplıyor sağolsun. İnşallah gelecekte devletin üst mevkilerinde yer alır ve bu tavrını devam ettirip diğer bürokratlara örnek olur
-
Az sonra parmaktan sonra reklamlardan sonra..
Yahu bir tanesi de demiyor ki bunlar da insan bunlar da Beşer. Sana 17 Mayıs'ta açıklıyoruz desen kim ne diyebilir. Hep yuvarlak üstü örtülü zımni cevaplar.
Racon mu böyle anlamadim ki nedir ¿¿ -
@wesley10 Valla dostum hicbirsey bildiğini sanmıyorum burcu hanımın da. Eğer talepleri başkana iletseydi bir hafta sonra 10 gün sonra diye bir cvp almaya çalışırdı. 74.güne giriyoruz az kaldığını biz de biliyoruz politik cvplarla birgün o oyaliyor diğer gün başkası. Herkes takipçi sayısını arttırmaya çalışıyor
-
@Antimülakat pisikolojik tahlil gibi artık algılarım bile kapandı
-
@ParadoX Hocam Burcu Hanım öyle net birşey söyleyemez bence, yani SGDD İstanbul Şube Başkan'ı sadece, kurumsal bazda bir yetkisi yok. Hem SGK Başkan'ı kimseden ses çıkmasına izin vermeden kendisi duyurmak istiyordur diye düşünüyorum. Bizim kilit Başkan'da
-
kimse bi sey bilmiyor. Ben de yazayim cok az kaldi arkadaslar sebat edin. Benim ne farkim var demicem tabi de kimsenin bi sey bildigi ve suurlu yazdigini sanmiyorum. ama artik ne oldu bize bilmiyorum da gerginlik tavan bende , ergenlikte cikarmadigim sivilcelerim var benim !!!!!!!!!!!!
-
@aysesal sadece bi tane mi? Benim her yerim yara oldu beynimin içinde bile sanırım ur cikti
-
Alerji oldum sıkıntıdan ıgne vuruldum iki hafta kapı dışarı çıkamadım arkadaşlar hepimiz için zor bir süreç
-
@kütüphanesakini Allah yar ve yardımcımız olsun sifamizi versin tez zamanda inşallah.
-
@ParadoX valla hocam bazen asiri sinirleniyorum ya ! Kime yaziyoruz kimden talep ediyoruz kim bize bilgi verecek cok yorucu cok yipraticiymis gercekten. Yavan geliyor zaten konusmalar da artik oyle garip yani delirdim herhal
-
@aysesal Delilik güzeldir bulaşan olmuyor hocam, yıllarca mat öğretmeni iken bana kırık diyolardi desinler değişmem boşver deliler hayattan tat alır hiç olmazsa
-
........
-
Bu da mülakatın devamı mı acaba yani sabır sınavı gibi ️️️️
-
Memur olunca aynen böyle oluyor kira Mira borçlar çok dert etmeyin
-
Arkadaşlar bakanlık bu is icin gorevlendırılen bakan yardımcısından onay gelmedikce tamam acıklansın demedıkce baskan bize hiç birşey soyleyemez süreç onun dışında bunu kabulenelim
-
@ParadoX hocam başkana attığın duyum ile ilgili tweeti gördüm derinden bi gülümseme tuttu beni. Çünkü çok Derin İroni içeriyordu
-
@Stigltz Duyumu olmayan bir başkan kalmıştı bende ona sordum dostum? Heralde duyumu yok bişi yazmadi. Burcu hanim duyum almış çok az kaldı sebat edin diye, peki dedik
-