TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı

KPSS A
    sgk denetmen yardımcılığı
    526
    9363
    3428283
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • H
      hayde35 @wesley10 Son düzenleyen:

@wesley10 en kısa zamandan kasıt nedir hocam

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • K
        Klay Thompson Son düzenleyen:

Desinlerki 22 mayıs 2 hafta sonra yani bilirsinki 2 haftasonra.belirsizlik çok kötü arkadaşlar yani şimdi açıkladıklarını düşünsenize çoğumuz kalp krizinden ölebiliriz

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • W
          wesley10 @hayde35 Son düzenleyen:

@hayde35 Hocam işte en kısa 🙂 Bundan sonra çok çok yakın zaman 🙂 Ondan sonra az daha sabredin çok çok az kaldı olcak 🙂

Ama burada Burcu Hanım'a tepki göstermiyorum yanlış anlaşılmasın, onun elinde değil sonuçta, kendisi samimiyet ile cevaplıyor sağolsun. İnşallah gelecekte devletin üst mevkilerinde yer alır ve bu tavrını devam ettirip diğer bürokratlara örnek olur 😉

ParadoX 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
          • FameFabre
            FameFabre Son düzenleyen: FameFabre

Az sonra parmaktan sonra reklamlardan sonra..
            Yahu bir tanesi de demiyor ki bunlar da insan bunlar da Beşer. Sana 17 Mayıs'ta açıklıyoruz desen kim ne diyebilir. Hep yuvarlak üstü örtülü zımni cevaplar.
            Racon mu böyle anlamadim ki nedir
            ¿¿

Osmanlı Toprağında çocukluğumu yaşadım farkım yok bu yüzden Sahra Çölü'nün kumlarında gezenden !

• ParadoX
              ParadoX @wesley10 Son düzenleyen:

@wesley10 Valla dostum hicbirsey bildiğini sanmıyorum burcu hanımın da. Eğer talepleri başkana iletseydi bir hafta sonra 10 gün sonra diye bir cvp almaya çalışırdı. 74.güne giriyoruz az kaldığını biz de biliyoruz politik cvplarla birgün o oyaliyor diğer gün başkası. Herkes takipçi sayısını arttırmaya çalışıyor 😀

Layık olmadan devletin makamlarına atananlar, astlarını ısırır, üstlerine kuyruk sallarlar.
              Allah Var, Gam Yok!

W 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • S
                Stigltz @Antimülakat Son düzenleyen:

@Antimülakat pisikolojik tahlil gibi😂 artık algılarım bile kapandı

• W
                  wesley10 @ParadoX Son düzenleyen: wesley10

@ParadoX Hocam Burcu Hanım öyle net birşey söyleyemez bence, yani SGDD İstanbul Şube Başkan'ı sadece, kurumsal bazda bir yetkisi yok. Hem SGK Başkan'ı kimseden ses çıkmasına izin vermeden kendisi duyurmak istiyordur diye düşünüyorum. Bizim kilit Başkan'da 😉

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • A
                    aysesal Son düzenleyen:

kimse bi sey bilmiyor. Ben de yazayim cok az kaldi arkadaslar sebat edin. Benim ne farkim var demicem tabi de kimsenin bi sey bildigi ve suurlu yazdigini sanmiyorum. ama artik ne oldu bize bilmiyorum da gerginlik tavan bende , ergenlikte cikarmadigim sivilcelerim var benim !!!!!!!!!!!!

ParadoX 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • ParadoX
                      ParadoX @aysesal Son düzenleyen:

@aysesal sadece bi tane mi? Benim her yerim yara oldu beynimin içinde bile sanırım ur cikti

Layık olmadan devletin makamlarına atananlar, astlarını ısırır, üstlerine kuyruk sallarlar.
                      Allah Var, Gam Yok!

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • K
                        kütüphanesakini Son düzenleyen:

Alerji oldum sıkıntıdan ıgne vuruldum iki hafta kapı dışarı çıkamadım arkadaşlar hepimiz için zor bir süreç

ParadoX 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • ParadoX
                          ParadoX @kütüphanesakini Son düzenleyen:

@kütüphanesakini Allah yar ve yardımcımız olsun sifamizi versin tez zamanda inşallah.

Allah Var, Gam Yok!

• A
                            aysesal @ParadoX Son düzenleyen:

@ParadoX valla hocam bazen asiri sinirleniyorum ya ! Kime yaziyoruz kimden talep ediyoruz kim bize bilgi verecek cok yorucu cok yipraticiymis gercekten. Yavan geliyor zaten konusmalar da artik oyle garip yani 🙂 delirdim herhal

ParadoX 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • ParadoX
                              ParadoX @aysesal Son düzenleyen:

@aysesal Delilik güzeldir bulaşan olmuyor hocam, yıllarca mat öğretmeni iken bana kırık diyolardi desinler değişmem boşver deliler hayattan tat alır hiç olmazsa

Allah Var, Gam Yok!

• A
                                AzizAK Son düzenleyen: AzizAK

........

• N
                                  nefiseok Son düzenleyen:

Bu da mülakatın devamı mı acaba yani sabır sınavı gibi ❗️❗️❗️❗️

• H
                                    hayde35 Son düzenleyen:

0_1494273732026_Screenshot_2017-05-08-23-00-47-1.png

Memur olunca aynen böyle oluyor kira Mira borçlar çok dert etmeyin😂😂😂

• Z
                                      ZıplayanPırasa Son düzenleyen:

Arkadaşlar bakanlık bu is icin gorevlendırılen bakan yardımcısından onay gelmedikce tamam acıklansın demedıkce baskan bize hiç birşey soyleyemez süreç onun dışında bunu kabulenelim

• S
                                        Stigltz Son düzenleyen: Stigltz

@ParadoX hocam başkana attığın duyum ile ilgili tweeti gördüm derinden bi gülümseme tuttu beni. Çünkü çok Derin İroni içeriyordu 😂

ParadoX 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • ParadoX
                                          ParadoX @Stigltz Son düzenleyen:

@Stigltz Duyumu olmayan bir başkan kalmıştı bende ona sordum dostum? Heralde duyumu yok bişi yazmadi. Burcu hanim duyum almış çok az kaldı sebat edin diye, peki dedik 😀

Allah Var, Gam Yok!

economistic S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                          • economistic
                                            economistic @ParadoX Son düzenleyen: economistic

Bütün renkler hızla kirleniyordu. Birinciliği turuncuya verdiler. Sanırım araya birilerini soktu. :)

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 242
                                            • 243
                                            • 244
                                            • 245
                                            • 246
                                            • 468
                                            • 469
                                            • 244 / 469
                                            • İlk ileti