Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@ParadoX hocam ben üzüldüm ya. Allah rahmet eylesin.
-
@düsenberi Amin inşallah kardeşim
-
Zate olsun olsun diye diretmek bana göre yaradana karşı büyük saygısızlık abimizinde dediği gibi eğer içten bir şekilde Allahım hayırlısıysa olsun ama hayırsızsa da benden uzak tut gerekirse kazanmamamı sağla diyebiliyorsak o samimi bir dua oluyor işte. çünkü iyiyi ve hayırlı olanı bir tek o bilir biz bilemeyiz
-
@ParadoX amin
-
@ParadoX Hocam önce Rabbim arkadaşımizi inşallah cenneti ile müjdeler senin de başın sağolsun. Uzun diyorsun ya estağfurullah neler neler okuyup kafa yoran insanlar olarak o yazdigin şeyde bütün derslerden daha önemli ve öğretici birşey var. Umarım hepimiz farkına varırız. Kesinlikle dediğinize de her zaman katılıp. o düşünce düşünmeye çalışıyorum ama aciz kullarız işte bazen yenik düşünüyoruz oysa ki herşeyin bizler için en hayırlısını şüphesiz bizi yaradan bilir. Allah hepimiz için hayırlısını versin rizki veren Allah eminim bu emeklerin karşılığını alirız ama bu tarafta ama öbür tarafta..
-
@atiba Ben öbür taraftaki yerimi biliyorum da bu taraf için bişe söyleyemem. Ne diyordu hani Burger King Ateş Seni Çağırıyor Allah effetsin beni ne diyeyim
-
ölüm her an gelebilir önemli olan ölüme hazır olmak. Sonsuz güç ve kudret sahibi bizi sonsuz mutluluğun olduğu cennetine alsın bu dünya çok boş
-
yaşım olmuş 30 en çok o da garantisi yok 30 yıl daha yaşarım. 30 yıl an gibi geçti kalan 30 yılda an gibi geçeceğinden eminim. insan yeniden dirildiği zaman dünyada bir ya da iki gün kaldım diyecek. cidden değmez şu boş dünya için kendimizi mehvetmeye...
-
@ParadoX abiye bi alkışta benden sevdiğimiz saydığımız bi abimiz
-
@ParadoX abi sen hakimlikte düşünüyo musun açılırsa tabi
-
@nefiseok Yaşım tutarsa ilanda girerim kardeşim tabi ilan gelene kadar 36 olmazsak ya bi de şu abi furyasını bırakın benim ruhum çok genç şaka değil ciddi manada liseli çıtırlar gibiyim ruh olarak. Hakim olmayı ciddi manada çok istedim ama bu seneki idari Hakimliği kaçırdım bebisten dolayı. Diyoruz ya herseyin başı sağlık gerisi yalan... Sayıştay sınavında da hâkimlik başvurularında da bebisle ugrastik.
-
Abi abla imam hizmet himmet dolar bylock kelimeleri yasaklanmali yeminle tüylerim diken diken oluyor. Bana arkadaşım dostum paradoks hocam vs diyebilirsiniz ben de sizinle ayniyim dostlar bakmayın saçımdaki beyaz tüyleré
-
-
@economistic Yaşımız tutsa bakacaz da bizi almadılar sınava. Bu arada ankarada havalar nasıl yağış vs var mı? Sabahtan beridir gozlerimiz seni aradı uykudan yeni mi kalktın mübarek
-
-
@economistic kendine geldiysen çok şükür. Aile Bakanlığı da mı kazık attı yani tövbe Allahim ya hepsi aynı kuyudan su içiyor demekki. Havalar?
-
-
Sınav günü kalabalığın arasından beni rahat seçmeniz için Sagopa Kajmer T-Shirtümle geleyim diyorum
T-Shirt problem yapar mı acaba : )) -
@FameFabre Ben de şort terlik düşünüyorum
-
@ParadoX Kardeş olduk ondan abi muhabetimiz istemezsen demeyiz abi