Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@nefiseok siz metroyla gelin o daha mantıklı dikimevinden ankaraya bineceksiniz her türlü aktarma yok adresin yenimahalle olduğuna bakmayın fakülte beşevlerde
-
@ParadoX kırım sürgününün yıldönümüymüş
-
-
giriş belgesinde saat 9.00 da hazır bulunun diyor 9.30 gibi gitsek almazlar mı? ösym nin 15 dakika uygulaması gibi kesin bir kural değildir diye umut ediyorum. birde daha önce katılan arkadaşlar emanet konusunda sıkıntı yaşadı mı malum şehir dışından geliyoruz orada rezil olmayalım
-
@nefiseok yanlışlıkla kızılayda aktarma yapıp yenimahalleye gelmeyin sakın
-
@gmmerve valla ben aynen öyle düşünüyodum direk dikimevinden binip beşevlerde incem yani
-
@economistic hocam herkes telaşlı olur sen ankaradasun rahatsın mülakat açıklandıktan sonra mavi göle gidelim
-
@master yok hocam ösym gibi katı değil ama yine de çok geç gitmemekte yarar var .emanet konusunda da sıkıntı olmuyor emanetçiler var. Ayrıca sınıfta imza kağıtları oluyor çıkarken imzalıyorsunuz İMZA ATMADAN ÇIKMAYIN dalgınlıkla çıkanlar oluyor .
-
@nefiseok aynen hocam aştiye gider gibi binin beşevlerde inip yürüyeceksiniz dümdüz kampüse zaten sorunca gösterirler ankara karışık o açıdan on km ötesi bile yemimahalle olabiliyor ben yine de size özelden numaramı yollayayım bir sıkıntı olursa ararsınız
-
@gmmerve çok teşekkür edem hocam sınavı kaçıracaksınız büyük ihtimal siz olmasaydınız yeni mahalle metrosuna binecektm sizinde mi teknoloji fakültesi hocam
-
@dembaba eyvallah hocam bende öyle tahmin etmiştim. hızlı trenle gideceğim için emin olayım dedim muhtemelen 9 gibi varmış olurum ama sarkma filan olursa 9.30 u bulabilir. imza konusunu unutmamaya çalışırım ama sınav zorlayıcı olursa sıkıntı olabilir oradaki görevliler uyarır inşallah
-
Gazi Üniversitesi İİBF şu anayolun kenarındaki kampüste mi? Arabayla geçiyorum sürekli yanından da yolun adını bilmiyorum böyle ana yol gibi bişi. Gerçi zamanı gelince elbet buluruz
-
@nefiseok fen edebiyat hocam rica ederim gerçekten bide yenimahalleden oraya dönmek çok büyük zaman kaybı ben yenimahalle merkezde oturuyorum araçla sıkıntı değilde vasıtayla ters oluyor
-
Miting de bizi buldu be.
-
@ParadoX bulursunuz navigasyondan çok kolay muhtemelen tahin ettiğiniz yer zaten yol kenarında evet
-
@ParadoX konya yolundan bahsediyorsunuz hocam o karsida gordugunuz degil besevlerin icinde kaliyor iibf fakultesi kampusten ayri
-
Teşekkür ederim arkadaşlar ö zaman metrodan besevlerde inersem rahat olur. Allah rahatlık versin hepinize hayırlı geceler
-
Fen edebiyatta girecek var mı ? Sınav çıkışı çay içiyor muyuz ? Bu bir celiski mi ? Üçünün cevabını istiyorum
-
bu forum daha aktif buraya sorayım pazar günü gazi üniversitesi çevresinde korsan kitap ya da fotokopi kitap alabileceğim yer var mı?
-
@totti ikisinede karşıyım