Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@mov abbbaaaaaaooooooo nasıl bi beklemeymiş o öyle
-
@aysesal yazik nasil zordur o 3 gün
-
@aysesal sorma hocam sorma. Bekle bekle helak oldu bizim çocuklar.
-
bir şey soracağım arazi sorusu özel fon değil mi şimdi
-
Biri balkona çıkıp yeteeeer diye bağırmak istiyormuş 3günlük süreç çok yıpratmış
-
@dembaba (-)
-
-
@dembaba Özel fon olsa gerek dostum diyorum.'' Kullanılan arazi '' demiş boş arazi diye belirtmemiş diye de açıklama yapıyorum. Ama kesin bu olacak falan demiyorum, diğer olağan gelir kar yapanların da açıklaması tatmin ediyor. GİB ne derse o artık
-
Onlar sayıca bizden fazla forumun kulağı vardır aman görmesinler
-
@2525 hocam iyiydi
-
@ParadoX eyvallah hocam inşallah vmy olur dualarınıza alın beni
-
@nefiseok vmy ye dua alirsam inşallah erken bırakırsınız takibi
-
-
@wesley10 ciddiye alıp açıkladığın için ekstra teşekkür ediyorum
Ayrıca bu soru da muhtemelen çıkmış soru millet sorulara isyan ediyor forumda da gib bu soruları sağdan soldan toplamış gibi geldi bana. kurumda soru hazırlayanların o kadar ince düşünüp özellikle arazi sorayım gibi bir düşünceleri olamayacağı geçmiş yıl sorularından belli.
-
@dembaba Hocam GUY sayfasında deplasmandaydım, hiç topa girip açıklama yapmadım, çok ateşli tartışıyorlardı. Bu soruyu sorup bana açıklama şansı verdiğin için ben sana teşekkür ederim
-
@ZıplayanPırasa Fenerbahçeli olsam da konuya yapılan atıf nedeniyle komikti hocam Ayakkarını denk alsınlar
-
@wesley10 ben orda ev sahibi olmam lazım ama olamıyorum ama gene aktifim katılıyorum görmüşsündür
-
@atiba Hocam gördüm, ben birkaç soru sordum abartmıyorum 5 sayfa tartışma oldu, ne dediler anlamadım da. Dedim kendi kendime,sen her yeri 8. PRO sayfası mı sandın diye
-
@atiba bizde giriyoruz vmy ye hadi bakalım inşallah başarırız
-
@nefiseok Inşallah o 300 kişiden oluruz burdan girenler olarak