Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@paradise06 aynen hocam haklısınız. Umarım biz istatistikçilere az da olsa kadro ayırırlar. Geçen alımda P111 puanım olmadığı için başvuramamıştım. Nasip kısmet diyelim.
-
Umarım kadro hakkaniyetli bir şekilde dağıtılır. Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşlar.
-
Dostlar SGK'nın daha önce mülakatta sorduğu soruların linki veya pdf i falan var mı kimsede acaba?
-
@samuelson Üstümüze düşeni yapmaya hazırız evelallah!!!
-
Keşke alım 600 kişilik olsa da ucundan bacağından umudumuz olsa 79,7 ile umutsuzluk akıyo resmen ...
-
400 iibfli alımında puanlar 82nin altına bari düşse ya çürüdük işizlikten:))
Ama bence 400 iibfli alımında puanlar 80-81 arası kapatır. var mı tahmin başka:) -
@Selim-Er
Sıralaması 1600lerde olanın puanı 82 kusurlerde.
400un * 4 katı zaten 1600 bandına geliyor.
Sıralamadaki herkesin denetmenliği yazmayacağını düşününce ( sgk müfettişliği, sgk Uzmanligi kadroları vb. var.
80-81 bandı makul duruyor. -
600 olsa heycanlanırdım ama 3000. sıralamayla 400 kişi alınırsa bana sıra gelmesi mucize
-
Bnde 1300 lerdeyim inşallah gelir. Gecen senekilerde dahil ediliyomu alima 2015 puanlılar?
-
1327 sıralama eğer 2016ysa sadece gelir diye tahmin ediyorum ama 2015 de dahil edilirse benim iş zor
-
@Necmettin-Artun aynen 2015 liler dahil edilip edilmeyeceği cok önemli sıralama için edilirse gelmez bize
-
@paretowilfredo alıma sadece 2016 lılar mı basvuracak bu konuda bilgin var mı?
-
2015 puanının dahil edilmemesi için pek bir sebep yok bence. Sonuçta puanlarının geçerliliği 2 yıl.
-
Herkes kendi sıralamasını beğenmiyor
İlk 1500de olan acaba sıralamaya girer miyim diyor
Sıralaması 3000lerde olan 600 sade İİBF alımı olursa acaba bir şey olur mu diyor?
Herkesin derdi ekmeği, umudu tabi . -
Gel vefasız gel vicdansız
Çağırmazdım acil olmasa. -
arkadaşlar 2016 ilk alımda p113 mülakata çağrılan son kişinin puanı 81.99 di. neye göre 1600.kişi ye sıralama gelmez diyorsunuz
-
Arkadaşlar denetmenler harcırah alıyor mu mesela ilçeye denetime gittiklerinde?
-
@baharunal alıyor, hatta müfettiş bir arkadaşımın dediği aylığını 2 ye katlayabiliyormuş
-
@2525 benim duyduğum 12 13 tl veriyolar anca demislerdi o kadar yüksek bisey beklemeyin
-
@uzman yok ya denetime çıktığı vakit iyi alıyorlarmış şimdi söyleyenin yalancısı konumundayım