Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@M.KuruFasülye ilk alım için bıçak sırtı bir puan gibi duruyor. Şahsi fikrim 81 bandı gibi.
İNŞALLAH ben yanılırım gardaş -
..........
-
@M.KuruFasülye 2.alımın kpssden önce olması için dua etmemiz lazım. şu süreçte bu puanlara düşmez. en son alımdaki puanların bizi yanıltmaması lazım
-
..............
-
@M.KuruFasülye hocam eğer 600 lü sayılarda gelirse ilan bence size sıra gelir unutmayın şu anda kazanan 400 kişinin çoğu bende dahil olmak üzere kpss ye girdik bu kişileri önünüzden silebilirsinz en azından beni silin 2969 sıralamanız benim puanım 82 küsür 1700 lerdeyim
-
@avamkamarası hocam daha 2015 puanlılar var ama @M-KuruFasülye bu alım olduktan sonra bize 300 lük alım yeter
-
......................
-
Hocam bu ilgoc de 86 ya kadar 900 kişi başvurmadı bu 900 kişi buna başvururlar mi
-
@M.KuruFasülye niye olmasın biz kpssye girdik çıktık 14 temmuzda acıkladılar o arada 400 kişilik alım yaptılar. o zaman bizimde hakkımız vardı biz kpssye girmiştik. valla ahım kalırr. @serkan98 bence başvururlar
-
önümdeki 1500 kişinin başvurmama ihtimali sıfır mı :dagger:
-
@ncbb Ne yapalım bekleriz zaten 2 yıldır bekliyorum nasıl şanssız bi döneme denk geldiysek
-
Sgk Uzman Yard., Merkez ve taşra göç mülakatlarının sonuçlarını bekliyorum. Birisi olumlu sonuçlanırsa başvurmayacağım. Bu 3 mülakat sonuçlanınca 150 kişi aradan çekilecek. 84 puanla beklemedeyim.
-
3000 kişi arasında halihazırda guy fibi uzmanlık mesleğine sahip olup da bu sınava başvurmayı düşünmeyen kişi sayısı kaçtır acaba
-
@totti azdır emin ol
-
Bu alımı ilgöç başvurularıyla kıyaslamak büyük hata olur arkadaşlar. Sgk denetmenliği, yazılı sınav engeli olmayıp salt mülakattan oluştuğu için insanlara son derece cazip gelecektir. Boşta olan kimsenin yeterli puanı olup da bu sınava başvurmayacağını düşünmüyorum. İlgöç için de başvuru yapmayan kişi sayısı telaffuz edilmiş ancak o veri bu alım için geçerli olmayacaktır.. Keza ilgöç pek tercih edilmeyen bir kurum. Puanım yetmesine rağmen ben de İlgöçe başvurmamıştım. Ama bu ilanı sabırsızlıkla bekliyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun. Bununla birlikte beklenen,özlenen diğer ilanlar da peşi sıra gelir inşallah..
-
Arkadaşlar puanların 1 yıl geçerliliğe sahip olduğu herkesçe bilinen bir gerçek. Sırf bu yüzden 2017 KPSS açıklanmadan önce SGK dan bir alım daha gelecek ALLAHIN izniyle.
Bu yorumda burada kalsın : )) -
@serkan98 başvurur hocam, en azından kendimden örnek vereyim. zira ilan kıtlığı var malum
-
Sosyal Güvenlik denetmen yardımcılığı mevzuatıdır bu arkadaşlar.
Giriş sınavına katılma şartları
MADDE 6 ? (1) Giriş sınavına katılabilmek için 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde yer alan genel şartlara ek olarak aşağıdaki şartlar aranır:
a) En az dört yıllık eğitim veren yüksek öğretim kurumlarının hukuk, siyasal bilgiler, iktisadî ve idarî bilimler, iktisat, işletme, matematik, istatistik, aktüerya, bankacılık, sigortacılık, işletme mühendisliği, endüstri mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği, bilgisayar mühendisliği, sosyal hizmetler ve sağlık idaresi/yönetimi fakülte, yüksek okul veya bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olmak.
Buna dayanarak biz istatistik/aktüerya mezunları olarak kadro talep ediyoruz. Kimsenin de emeğinde mesleğinde gözümüz yok. Sadece hakkımızı istiyoruz. Talebimize cevap verirler vermezler ayrı fakat kara propaganda yapıp istatistikçilerin emeklerine saygısızlık etmeyin. Hiçbir istatistikçiden yahu bütün kadroyu bize ayırın mesajı göremedin.Lütfen herkes birbirini anlasın.
Alıntıdır.
-
İnşallah @hayalimsgk doğru söylüyordur ilan 5Aralıktan önce gelir
-
Arkadaşlar sgk yeni yapacağı alımda istatistikçilere yer vermeyecek deniyor doğru mu ?Bu konuda bir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.