Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
300 iibf 100 istatistik olacağı resmi olarak başkan tarafından twitter dan da açıklandı. Başta olacak olmayacak diye korkuyla bekleyen meslektaşlarım olmak üzere herkese hayırlı olsun
-
Puan 83.2 sıralama 1217 yine stres yine stres
-
@Burj_khalifa Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
İlk önce istatistik ve matematik grubuna değer veren Sayın Mehmet Selim BAĞLI'ya başından beri istatistik olacağını dile getiren @ozumak ve tweeter da başkana istatistik mezunlarının da alınması için destek veren meslektaşlarıma kendi adıma teşekkür ederim. Burada trol diyen ve sadece iibf olması yönünde tweet atan arkadaşlara da saygılarımı sunuyorum.
Arkadaşım bize troll diyenler utansın herkesin hakkinda hayırlısı olsun rabbim kazanmayida nasip eder inşallah bilerek bisi yazmadım o günden beri hayırlı olsun hepimize bu arada ııbf li arkadaşlar göç 2017 de hangi ay biliom ama duyum sağlam 500 kişi alacakmış.
-
Sayının az olması herkesi üzdü. fakat bu kpssden önce 2.alımın habercisi olarak yorumladım.
twitterdan baktımda arkadaşların yazdıgına . ne dangalak adamlar var karşındaki kurum başkanı biraz saygılı olun. adam hiç değilse sizi adam yerine koyupta ne yapacagını söylüyor.bence böyle birini bulmuşken kaçırmamız lazım. Allahım yeni dönemde inşallah başkanı ÇSGB bakanı olarak görmeyi nasip eylesin...
-
Engin Selçuk hoca gittiğim dershanede hukuk hocalığı yapıyordu burda demişsiniz kurumda üst düzey yönetici diye, ama üst düzey yöneticileri tanıyor kendisi o da ayrı bir konu hatta sayıştay yöneticilerinden biri çok yakın arkadaşıdır kendisinin
-
Kesinlikle Başkana biraz daha saygılı yaZılmasını tavsiye ediyorum 'başganım' nedir?
-
@kütüphanesakini çok güldüm ona
-
P113 1644.sıradayım gelme ihtimali var mı?
-
P113 1760 gelmez heralde kötü oldu hakkımızda hayırlısı.
-
300 iibf iyi olmadı ya.2800 sıralamayla bu alım pas geçti ne diyelim.kpss öncesi bi daha alsalar keşke.hayırlısı bakalım
-
iibf 2000 için çalışın hazırlanın ilan yüzünüzü güldürecek diyenler saygı çerçevesinde saygılarımı sunarım eyvallh :((
-
Umarım bu ara uzmanlık mülakat sonuçları da açıklanır da kazananlar buraya müracaat etmez.
Herkese hayırlı olsun nefes aldık çok şükür.
Beklentisi olan arkadaşlar adına üzüldüm gerçekten. -
Tartışmanın galiba istatistik oldu galiba:). 84 puanım var. Uzman Yard. açıklanana kadar başvurmayacağım. Hayırlı olsun, herkese
-
Arkadaslar mülakat listesinde kim olur bilmem ama ilk defa mülakata cagrilabilirim. Ama ilk kez gireceğim için istatistikciler için mülakat sorularında ne soruyorlar. Bu konu da bana yardım edebilecek var mı?
-
@Burj_khalifa Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
İlk önce istatistik ve matematik grubuna değer veren Sayın Mehmet Selim BAĞLI'ya başından beri istatistik olacağını dile getiren @ozumak ve tweeter da başkana istatistik mezunlarının da alınması için destek veren meslektaşlarıma kendi adıma teşekkür ederim. Burada trol diyen ve sadece iibf olması yönünde tweet atan arkadaşlara da saygılarımı sunuyorum.
Iibf olmasi yonunde tweet atacagiz tabi..utanmadan bunu nasil yaziyorsun hayret..Yap puani gec onume ne farkiniz var bizden? Ben ceko mezunuyum giremiyorum sen giriyorsun hak mi bu?
-
@davetsiz istatistik iibf değil fen, fen-edebiyat bölümlerinde okutulan bir bölümdür.
-
2015'ten önümüzde kalanları düşünürsek 2016'da da ilk 1000 dışında sıralaması olanlar fazla umutlanmamalı bence tabi
-
Arkadaşlar forum okumaya ara verinde arada bir sgk başkanına twit atın adamlar üç beş kişi dünya twit attılar ilanı kaptılar
-
Bugun ik yi arayan 50 kisi olunca insan kaynaklari da yildi zaar baskana aciklayin hadi dedi
-
@ozumak çok mu sağlam kardeşim.geçen 71 di 500 olması çok zor bnce