Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@cexay Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@alanyetersiz2 Öncelikle konuşma üslubunuza dikkat etseniz iyi olur. Adam gibi yorum yapın deme hakkınız yok burdaki kimseye.
Ayrıca burda iibf lilerin dediklerine isyan eden istatistikçiler hiç alım olmasın diyenlere karşı yorum yapıyor. Alım olsun ama adaletli olsun diyenlere zaten laf eden yok. Sizin 300 bizim de 300 olsun demiyoruz. 50ye de razı durumda çoğumuz.hocam boşverin bu tip kişilikleri adam yerine koyup yazmam cevap..
-
@hayalimsgk Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Arkadaşım ona buna yalakalik yapacagiz diye oldugunuz gibi görünmekten vazgeçmeyin. Biz istatistik olmasin demiyoruz ama adaletli olsun diyoruz bizi tercüme etmekten vazgeçin. Bak arkadaşim diyelim ki iibfden 300 kişi alınacak bu durumda 1200 kişi mülakata girecek yani 1500lere kadar şans var diyelim. Yani taş çatlasa 82ye düşer. Ama istatistik öyle mi? 100 kişi alınacak diyelim 400 kişi mülakata cagrilacak yani 78e kadar şans var neredeyse.. Nerede bunun adaleti? Ayrıca istatistikcilerin puanları hesaplanırken neredeyse sadece istatistik hesaplanıyor bizde ise her bolum %10 etkiliyor. Ayrıca bu yıl ilan yok ortada guy yazmışsın da guy nerde? İlan olsa ortada emeklerimizin karşılığını alacağınlmiza inansak neden bu kadar bağıralim sesimizi duyurmaya çalışalım? Bu saatten sonra söylenecek tek şey inşallah hakedenler mülakata girer ve hakedenler kazanır. .
Hislere tercümansın.
-
@hayalimsgk "bakın ben iibf mezunuyum ama ben sizin yanınızdayım" hep aynı kalıp kardeşim hep aynı biliyorsun bu insanları sen de.
Biz ne zaman bir işe kalkışsak ne dediğimizi anlamadan hep yolumuzu tıkayanlar yine iibfliler oldu. Sanki biz istatistikten hiç alım olmasın demişiz gibi sanki biz bu kadar bencilmişiz gibi. Yazıklar olsun diyorum sadece yazıklar olsun.
Sgk olur olmaz önemli değil önemli olan bu zihniyetin varlığı. Bu zihniyet beni çok rahatsız ediyor gerçekten hep araya nifak sokma çabası, hep. Ayıp. -
Arkadaşlar bugün yarın gelir ilan ona göre başvuru yaparız. Uzun süreçlerde alınan kararlar bunlar. Sonuca varmayacak, hiç kimseye yararı olmayan bir tartışmayı sürdürmenin manası yok. Allah hepinizin emeğinin karşılığını verir inşallah
-
yüz istatistik olayı istatistikçilerin bir trolünden başka bir şey değil 400 ibf olacak inşallah ahanda buraya yazıyorum
-
@Necmettin-Artun Bence asıl trol sensin kurumla arayıp konusanlara 400 kişi alınacak ve içinde istatistikçilerde olacak diyen biz değiliz. İçinde istatistikte olacaksa 400 kişinin 400 üde iibf olamaz zaten. Twitterdan başkana istatistik kadrosunu yakıp 300 yerine 350 alın diye tweet atanlar bile var boşuna uğraşmayın kurum memnun ki alıyor.
-
@stat06 Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@Necmettin-Artun Bence asıl trol sensin kurumla arayıp konusanlara 400 kişi alınacak ve içinde istatistikçilerde olacak diyen biz değiliz. İçinde istatistikte olacaksa 400 kişinin 400 üde iibf olamaz zaten. Twitterdan başkana istatistik kadrosunu yakıp 300 yerine 350 alın diye tweet atanlar bile var boşuna uğraşmayın kurum memnun ki alıyor.
numarayı söyleyinde bizde arayalım madem trolü bırakın bir forumda trol yaptınız diye kimse istatistikçi almaz
-
Buradaki İİBF-İstatistik tartışmasını benim gibi garipseyen başka biri daha var mı acaba aramızda ?Merak ediyorum da... Ne kadar boş ve kör bir tartışma bu böyle? Yoksa benim bilmediğim birşeyler mi var? Yoksa Tartışmanın sonucunda birisi diğerine baskın gelen bölüme mi verilecek kadronun tamamı? Yapmayın arkadaşlar hepimiz aklı başında insanlarız. Bu sayı sizin de bildiğiniz üzere kurumun inisiyatifinde olan bir olay. Kendisi belirler ve alır.Yakında ilan gelecek ve ayrıntılarını hep birlikte göreceğiz.Bilmiyorum da ilanda istediği sayıyı veya bölümü göremeyenler SGK yı basacakmış gibi bir izlenim oluştu bende tartışmalarınızdan dolayı..Tamamen gereksiz..Böyle ucuz biri tartışmaya dahil olup birbirimizi kırmak gerçekten anlamsız. Herkesin emeği var bu yolda. Anlıyorum herkeste boş geçen ayların bir yorgunluğu,stresi ,gelmeyen ilanların öfkesi var. Ama bunu birbirimizi gereksiz şekilde suçlayarak, kırarak aşamayız. Lütfen biraz daha sabırlı ve merhametli olalım. Bu ilan gelmeyebilirdi ve biz şu an daha da olumsuz bir noktada olabilirdik Bir de bu açıdan bakın. Herkesin nasibinde ne varsa o olur. Hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum hakedenin kazanması dileğiyle..
-
@talihsiz Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Biri bana tahmin yapabilir mi 81.9 sira 2018
Basksn rahat ol sana gelir! Senin onundeki 1000kisi atanmis adamlar..emin ol buna
-
@esgeka Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Siz ne saniyorsunuz arkadaslar? sadece istatistik degil 100 kisi istatistik, istatistik ve bilgisayar bilimleri, aktuerya, matematik e toplam 100 kadro.
Ben cekocuyum kurum bizim kurum hadi hepsini bizden alsin o zaman..iibf den mezunsan herkes esit kardesim ne farkin var benden??
-
Arkadaşlar anlayamadığım birşey var biri yardımcı olabilir mi?
sgk sınav yapmayacak mı?
Benim bildiğim 400 kişi alacaksa 5 yada 10 katını sınava çağırır örneğin 2000 kişi burdan 1200 kişiyi mülakata alır.. İçinden 400 kişi seçer?? Yazdıklarınızdan direk mülakata girecekmişiz gibi algılıyorum.. 81.16 puanım var. 2531. Sıradayım gelir mi sizce bilen biri yazabilir mi -
İkinci olarak maliye ocak ayında 2500 kişi alacakmış.. Guy+VMY.. Duyum değil bizzat kurumda üst düzey yetkili ağız söyledi SGK önümüzdeki hafta içi açılacak
-
@reagan kendin mi duydun yoksa birisi mi söyledi
-
@reagan Sınav yok. Direkt 4 katı kadar mülakata çağırılıyor.
-
@İNSAN bu sgk için böyle değil mi mesela guyda böyle değil
-
@ncbb deçent doktor Engin Selçuk söyledi
-
Bu ileti silindi! -
@reagan Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
İkinci olarak maliye ocak ayında 2500 kişi alacakmış.. Guy+VMY.. Duyum değil bizzat kurumda üst düzey yetkili ağız söyledi SGK önümüzdeki hafta içi açılacak
ağam bizle eğleni.. kardeşim kusura bakma da dediklerini ciddiye alamıyorum, o kadar zaman olmuş daha sgk sınav mı mülakat mı diye soruyorsun.Belli ki sürecin o kadar içinde değilsin yada kötü bir takip şeklin var. Ve en temelsiz ve ciddiye alınmayacak duyum kalıbını kullanıyorsun ''Duyum değil bizzat kurumda üst düzey yetkili ağız söyledi.'' Biz bu cümleyi o kadar çok duyduk ki içimiz şişti artık
-
eşim dediki yazma.. Densizin biri bişey der canını sıkar iyilik yapayım derken uğraşırsın.. Haklı çıktı.
Benim bu konuda bilgim olmayabilir normalde kurumlar anlattığım şekilde alım yapıyor benim bunu bilmememi eleştirmen ve anlattığım diğer şeylere palavra demen beni üzdü.. Hoşçakalın bir daha yazmayacam -
@reagan siyasalcı adamın baglantısı vardır