Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
evet eminin Başkan tweetlere bakıp ya iibfliler çok itici yaZmış yaz oraya 100istatistik demiştir
-
Bilgi almak için kurumu arayan arkadaşlar aynı zamanda sgk uzmanlık mülakatının ne zaman açıklanacağını sorarsa iyi olur. İlandan önce açıklanması yüksek puanlı 60 kişinin aradan çıkması demek.
-
@istmagduru Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Pareto hocam bütün yazışmaları okumadım. Ama bir istatistik mezunu olarak size sormak istediğim var. Kurumla ilgili baya bir fikriniz ve duyumlariniz var. Kurum bu yıl ilk alım olan 7. Promosyon alımında istatistik mezunu alamadı. Çünkü 190 kişilik ilana zaten yanlış hatırlamıyorsam 400 kişi bile zor başvuru yaptı. Geçen yıl puan turu değişimi olduğu için gayet iyi mağdur oldum. Son yazışmalarinizi okuduğum da ise formun istatistikci alınmasın diye neredeyse kampanya yapılıp. İstatistikcilerin tek seferde en çok alım yapan kurumu bitirmeye yönelik tabiri caizse SGK başkanına isyan ediyorlar. O zaman biz istatistik mezunları boşuna sınava girmeyelim. Elimizden bu da alınsın diyorlar. Size gelince de aldığınız duyumlar da Bizden alım Olacak mı olmayacak mı onu ufak bir umutta olsa öğrenmek istiyorum. Çünkü gerçekten artık kpss kitaplarına bir daha bakıp ders çalışmak emek vermek içimden gelmiyor.
Arkadaşlar burada da alıntı Yaparak belirttigim gibi 7. Promosyon için sınava girecek istatistik mezunu yoktu. Şimdi ise gayet yeni sınav sonuçları üzerinden girecek yeni arkadaşlar var.
-
Anladığım kadarıyla 300'e 100 oranında bir ayrımla ilana çıkılacağına dair bir bilgi yok. Geneli varsayım ve temenni üzerine. İnşallah hakkaniyetli mantıklı bir alımla iibf ve istatistik bölümleri için en az mağduriyeti( öyle yada böyle bazılarımız için mağduriyet kaçınılmaz maalesef bu ilanı bekleyen ve isteyen herkes için sayı yine de yeterli olmayacak) sağlayabilecek bir ilan gelir.
-
Hayır anlamadigim torba yasayla 1000 kişilik kadro hakkı verilmiş kurumuna 400u tek kalemde almissin ki hiç olmazsa o alıma başvuranlar en az 3-4 sınav görmüş insanlardi. . Şimdi ortada ilan yok millet gece gündüz dua ediyor ilan gelsin diye kullansana kalan 600 kişilik hakkını. . 500 iibf 100 istatistik yap kimse üzülmesin. .
-
@hayalimsgk keşke öyle olsa ama genelde yaşadığımız ''hayaller, hayatlar'' mevzusu.
-
Bu ileti silindi! -
@talihsiz hocam eğer denildiği gibi 300-100 olursa sınırdasınız benim düşüncem.190+190 81,9 ile kapatmıştı.şu konjonktürde sınav da olmadığını düşünürsek sınır gibi puanınız
-
@talihsiz 300 iibf olursa zor gibi kardeşim geçen yılla bu yıl aynı değil sıralama lar arasında dağlar kadar fark var malesef.. 1600leri görür sıralama 2bin görmesi zor..
-
nerde kaldı bu ilan!
-
Bu ileti silindi! -
Gerçekten çok mutlu oldum hayırli ugurlu olsun
-
@ıstatistik evet hocam çok güzel bir haber istatistiğinde ilan yer alacak olması fakat kadro sayısı daha ilan edilmemesine ragmen bazı iibfli arkadaşlar 300 iibf 100 istatistik duyumunu haksızlık olduğu ile ilgili tweet atıyorlar. Gerçekten 100 istatistik alınsa su ilansızlıkta istatistik/matematik/aktüerya grubu için bir nebze olsun mutlu edecek.
-
@stat06 herkesin düşüncesi kendine arkadaşım bana göre de bi önceki alimda benim bölümüm olmaması haksızlık ona bakarsan. Ayrıca tek doğru dürüst alım yapan istihdam eden kurumda benimde bulunmak istemem de benim hakkım .
-
Hayaller çarpışıyor ..
İİBF vs. İstatistik -
En başından beri istatistik mezunları alınmalı dedim ama isterseniz şu süreçte insanların canını sıkacak yorumlar yapmayın.. Son yapılan alımda mülakata cagrilacak istatistik mezunu mu vardı ki sizden alım yapılacaktı? İibf adı altında 10 tane bölüm var 300 iibf ilanı demek bölüm başına 30 kişilik ilan demektir. 300 iibf alınırken 100 istatistik alımı size adaletli gelecekse biz bişey demiyoruz.. Adil olanı denkliği geçerli sayılması ve tüm alımın p113ten yapılmasıdır. İibfye yaziktır günahtır.
-
Aynen öyle bölüm bazında 100kişilik alım taktir edersiniz ki büyük adaletsizlik o zaman çeko alımı yapılsın 400kişi sonuçta bu kurumda istihdam edilmesi en doğal bölüm
-
arkadaşlar tartışmak için yazmadım ben sizide anlıyorum ben hiçbi zman hep bizden alsinlar onlar olmasın diye konusmadim yazmadım sizde yazmadiniz öyle yazanlar itafen dedim yoksa herkes istiyor bol bol alım olsun her çalışan emek veren kazansin @hayalimsgk
-
Siz ne saniyorsunuz arkadaslar? sadece istatistik degil 100 kisi istatistik, istatistik ve bilgisayar bilimleri, aktuerya, matematik e toplam 100 kadro.
-
@alanyetersiz2
Bugün saat 20.00'da @msbagli ya iibf mezunları olarak yazıyoruz.
İstatistik 100
Çeko iktisat maliye uluslararası ilişkiler kamu yönetimi bölümlerine 300 kadro hak değil. Bu söylentiler doğruysa şayet. Başkana 20.00'da bu adaletsizliği twitterdan yazacağız. Umarız ki doğru değildir, katılmak isteyenler saati not alsınlar.