Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@Haakimm kardes osym ye girdikten sonra tam olarak hangi baslikta brans sıralaması?
-
@uzman http://m.karar.com/guncel-haberler/osym-brans-bazinda-siralamasi-256988 buraya tıkladıktn sonra sayfanın ortalarında mavi Tıklayınız a tıkla
-
@Haakimm iktisat işletme çeko maliye u.ilikşkiler ekonometri ve kamu yu işaretlemen lazım bi hata olmalı o kadar fark olmaz. bende ise 800 e yakın azalma oldu sıralamamda
-
Branş bazında sıralama ne işe yarıyor?
-
@aslan1453 kamu dışında diyerlerini işaretlememişim tmm bide onları yapıyım . Bide kardeşim sana zahmet hangilerini işaretlediğini bide sen yazsan ona göre yapsam
-
@Haakimm hesaplama da eksik birşeyler var galiba hocam. Benim puan 83.1 sıralama 1349. Branş bazında yapınca 1033 oluyor. Yani o kadar büyük bir sıralama atlaması olmaması gerek.
-
@azsakallıdede haklısın kardeşim biz tam olarak hangilerini işaretlememiz gerektiğini bilmiyoz ondandır
-
@azsakallıdede kardeşim sen hangilerini işaretledin
-
Yani şuan branş sıralaması ne alaka onu anlamış değilim
-
@Haakimm estağfurullah bende bilmiyordum yakın zamana kadar. Sgk ilan ihtimali olmasa gene bilmezdim
CEKO
EKONOMETRI
IKTISAT
IŞLETME
KAMU YÖNETİMİ
MALIYE
U.ARASI İLİŞKİLER
Ekstra başka yok diye biliyorum. -
@azsakallıdede Allah razı olsun bi sorum daha olcak size bu bölümlerin ekleri var onları da hesaba katıcakmıyım örneğin uluslararası ilişkiler ve avrupa birliği . İşletme ve bilmem ne idari bilimler falan kusura bakma tam emin olmak için soruyom
-
@azsakallıdede hukuk da var
-
Siyaset bilimi ve kamu yonetimi,siyaset bilimi ulsrarsi iliskilr de iibf den sayiliyor
-
@azsakallıdede hocam sizin sıralamada da sıkıntı olabilir siyasal bilimler , uluslarası tic, lojistik , siyaset bilimi eksik gbi geldi
-
p113te ben 3000deyim ama sadece iibf yapınca 2900lere geçiyor yani toplam 100 kişi ancak etki yapıyor
-
@azsakallıdede haklısın kardeşim senin dediğin bölümleri işaretleyince 3146 olan sıralamam 2894 oluyo anca :(:( sizce bir şansım var mı??
-
@totti vay ki ne vay ne çok bölüm varmış:) neyse ben kurcalamayacam artık hayırlısıyla ilan çok geç kalmadan çıkar da nasibinde olanlar girer sınava
-
Arkadaşlar ben anlamadim tam olarak puanımızin karşısında yazan değil mı sıralammiz.bazı bölümler hesap dışında mi tutuluyor
-
@iibflibirgarip senin başvuracağın sınava mühendis sosyoloji vs yani iibf dışı başvuramaz ama o bölüm mezunları kpss ye girebilir ve puanı hesaplanır. misal p113 den 80 üzeri puanı olan sosyoloji 25 kişi, hukuk 140 kişi ,mühendislik te 20 civarı var aktüarya matematik ve istatistik ten ise 27 kişi var.
-
Artık şu ilan yarın gelsin