Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@Antimülakat bende basit bi matematikle bir bucukla carpıp 1800 ü buldum genelde bir bucuk katı olan sıralamalara gelmiş bakalım bu sene nasıl bi durumla karsılasırız.
-
Bu alım tahmini 82 küsürlerle kapatacak gibi.kpss öncesi bi alım daha olucak sa 79 80 lere düşer inşallah.(KPSS öncesi bi alım daha olucak ihtimaliyle tabi)
-
@uzman dediğim gibi normal seyrinde öyle ama bu senenin a kadro alım süreci için bir hiciv yazılsa yeridir. Ben çoğu kişinin sırf kendi yaşadığı şehirde GUY açıldığı için SGK'ya başvuru yapmadığı dönemleri biliyorum. Sonuçta düz mantıkla maaşı aynı olduğu için, SGK'dan sürpriz bir ile gitmektense kendi yaşadığın ilde aynı maaşla çalışmayı uygun bulanlar vardır.
-
İlanın bugün gelme ihtimali var mı sizce
-
Bence acele etmıyelim sgk uzmanlıgın acıklanması yedeklerın durumu bızım isimize gelir
-
bu dedikleriniz açıklanırsa sıralama kaça kadar düşer hocam ? birde geçen sene 83 puanda birinin sıralaması kaçtı ?
-
Ben 1500 kadar sans oldugunu dusunuyorum ben gecen senenın puanları extrem sıra kaymasına neden olmaz bence bu senekı ılk 1000 durumu ne yapacagı onemlı son alım yada ondan oncekı alımda 16 vmy denetmenlige gectı yanı o sevıyelerden bıle talep var bu sene bizzat vmy olupta yenı alıma gırmeyı dusunen 2 kısı tanıyorum tabı bu buyuk belırleyıcı degıl ama sıralamalrın 2000 kaymasına engel oluyor malesef ben 83.2 1200 sırada supe duymuyo degılım ama 80-82 arasında kı arkadasların ıyı anlıyorum sabır etcez yerlerde surunsek bile pes etmıycez bılıyorum bu sene gormedıgımızı gorduk basımıza gelmez denılen seyler basımıza geldı ama bunların hıc bırı kımse uzerınde yılgınlıga sebebıyet vermesın basları dık tutun beyler bu kıs bu boran gececek elbet
-
@ZıplayanPırasa @Necmettin-Artun gercekten suphe duyuyorsaniz da içinizden duyun az mantikli hesap yaptığınızda cok rahat 1500 leri geçeceğine emin olabilirsiniz. sizin yaptığınız gerçekten saygısızlık siralamasi daha geride olupda bekleyenlere. Bakin israrla uzerine basarak söylüyorum gecen seneki 190 kişilik alim da 760 kisi mulakata girecekti. siralama 1330 lara geldi yaklasik 600 kisi sekti demek buda. Bana saçma sapan gecen sene o zaman alim vardı muhabbeti de yapmayin. kasimda ilan geldi aralikta başvurular vardi puani yetip VMY ye giren vs diger sinavlara giren herkes başvurdu belli olan bi mülakat yoktu. yani süreç gecen sene ile ayni gecen sene de herkes basvurdu bu sene de başvurur buyuk ihtimal. 1200 kişinin mulakata girecegi yerdr 1300 lerde suphe duyuyorum demeyin bi zahmet.
-
@atiba ayakta alkışlıyorum yorumunu kardeşim.80 küsürlerde biri olarak söylediklerine katılıyorum.sıralamam 2800 bana bu alım zaten gelmicek ama başvuracaz yine de bende bile yersiz bi umut var ya tutarsa diye.1200 1300 lü sıralamalar bence rahat olmalı.hakkımızda hayırlısı olsun
-
@atiba senın mantıgın sana kalsın birader ben dusuncelerimi yazdım bu ısler carpmayla toplamayla olcak ısler degıl onumuzdekı ınsanların davranısları onemlı tarladan bostan toplar gıbı 200 oraya 300 burayayla olmaz ben dıyorum vmy adam sınava gırıyo bu sınava tercıh yapıp mulakata gelmıycek en az 200 kisi var yaz bunu bı kenara bunun en guzel ornegi il goc benım 83 le supe duymam la saygısızlıgın ne alakası var benim supe duyuyorum dıye 80 puandaki adam gıremıyo mu
-
Bir tartışma filizleniyor gibi hissettim, aman deyim arkadaşlar lütfen sakin, bildiğiniz üzere tercihini yap forumda saygı ve hoşgörü çerçevesinde iletişim kuruyoruz. Teşekkür ederiz.
-
ArKadaşlar gecen seneki 190 kişilik alımın puan tablosunu bulamıyorum. Bulan biri link atabilir mi?
-
Geçen senenin puan tablosu yada kazanan kişi tablosunu merak ediyorum ulaşma imkanımız var ki ??
-
@ZıplayanPırasa biraz daha sakin ve düzgün konuşursan daha iyi anlaşırız. sana kalsin bana kalsın diyemezsin sana kalcaksa bana kalcaksa yazmayiz foruma o zaman bize kalir. kimseye saygısızlık yapmak istemem. Ama bu işler basit hesaplarla görülebilir elbette 1800 1900 ler riskli sınırdadir fakat 1200 kisinin mulakata çağıracaklaraa 1300 kisi riskte değildir. bende iki senedir kpss ile uğraşıyorum ilk sinav başvurumda degil. İnşallah herkes hakkettiğini ve emeğinin karşılığını alir.
-
@atiba bi yazarmısın neresi saygısız ve dugun degil
-
@ZıplayanPırasa "senin mantığın sana kalsin birader" ve "tarladan bostan toplar" gibi laflar dogru degil bence ama tartışmaya gerek yok hakkımızda hayırlısı olsun.Ama o toplamalar yanlış degil elbet meslekte olup girenlerde olacaktır. Ve hakli sebepleri olup girenlere ağzımızi açıp bişey demek haddinimize degil. Bizim üzülüp kizdığımız öylesine başvuranlar başvurup gitmeyenlere sonuçta onlarda bu dönemlerden geçti.
-
Arkadaşlar konumzla alakası yok ama hakimlik sınavına girecek arkadaşlar vardır diyo soruyom sınav yerleri açıkşandımı yani öğrenen var mı ben hala öğrenemedim de
-
Arkadaslar demin sgk sinav hizmetlerini aradim. Ilan su anda Dpb'da..
23 Aralik 2016 ilan tarihi
2 Ocak 2017 basvurularin baslamasi
Subatta da mulakatlarin gerceklesecegi bilgisini aldim. -
@Burj_khalifa Allahuekber
-
@Burj_khalifa elhamdülillah ya