Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@ozumak Resmi kurumdan cevap gelmediği müddetçe böyle kesinlik taşıyan haberlere itibar etmememiz söylendi sadece, haklı bir açıklama.
Konuşmanın ekran resimlerini kaldırmam istendi olay farklı bir boyut kazanmasın diye,haklılar. Ben de sildim hepsini yüklediğimden de kaldırdığımdan da haberleri var gizli bir iş yapmadım yani. Hayırlı geceler.
-
@alanyetersiz2 ozumak isimli arkadaş hesabını sildirmiş. Korktu mu duyumu mu yalandı bilemiyorum ama lütfen böyle kesinlik arz eden haberleri paylaşmayın korkunuz varsa. Biz de umutlanıyoruz çünkü gerek yok bu tarz yalanlara.
-
Heralde bugün gelir resmî ilan
-
Şu ilan gelsin de bi sonrasına sonra bakalım bence.kpss öncesi tekrar alım olacağı ihtimal dışı birşey değil zaten.bir an önce ilan gelsin ki süreç başlasın ve bitsin hemen.diğer alıma zaman kalsın:) @alanyetersiz2 ozumak duyumu olasılığı düşük değil yani kardeşim.hakkımızda hayırlısı
-
@Hipokrat olasılığını bilmem verdiği sayı yalan olmasa dün apar topar hesap sildirmezdi sanıyorum ki şu an foruma üye değil kendisi gitti.
-
@Wicksell +1
-
Resmi ilan gelse de basvuru sureci bian once baslasa, sonra mulakat sureci, daha sonra mulakat sonuclarini 60gunden fazla bekleme sureci...
-
Dostlar merhaba. Oncelikle konu ile alakali duyduklariniz evet hepsi bu sekilde ve ciddi bicimde dillendirilmeye baslandi. Yazip yazmamakta tereddutteydim bir kac gundur. Sorunuz vesile oldu yanitlamis olayim.
Daha evvel bu kadar ciddiye bindigini gormemistim ben bu isin. Sessiz sedasiz bu kez olacak gibi ama net olamayiz cunku kurumda teftis kurulunun konuya bakisi ve durusu net. Bu yuzden izleyip gorecegiz ama hava olumlu bu konuda bu kez bunu bilin. -
hasta oldum yahu foruma bakmaktan. gelemedi şu ilan.
-
Klavyelerden bal damlıyor maşallah mesleğe girmek şart oldu artık bize
-
@paretowilfredo konuyu biraz daha acarmisiniz.
-
Ya arkadas ne guzel bilgiler vermis siz adami taslamissiniz ne olurdu yani ustune bu kadar gitmeseniz uzuldum acikcasi. Neyse insallah bilgiler dogrudur ve en yakin zamanda ilanlar duser
-
@Marycr bende az once uzuldum gercekten keske yazmasaymisim cunku ilgoc hakkinda soyledigi seyler dogruymus galiba.. Buralari okuyorsan hakkini helal et kardes insallah sen haklisindir da ilanlar geldiginde tekrar tekrar ozur dileyen biz oluruz..
-
@hayalimsgk evet o il goc olayini bende duydum baska arkadaslarimdan. Soyledigi seyler olabilecek seyler, siz de erdemlilik yaptiniz tebrik ediyorum sizi insallah arkadas geri doner diyiip guzelim ilanlarimizi beklemeye devam edebiliriz Ozumak sen de okuyosan don biz sana ole demek istemedik gel sen
-
sonuçları açıklanma aşamasında olan hangi a grubu alımlar var şuan vede kaç kişilik alımlar bunlar net bilgisi olan varmı ? evet kazananlardan başvuranlar mutlaka olacaktır ama başvurmayanda olacaktır mutlaka. sayılarda 1500-2000 arası sıralaması olanları hayati derecede ilgilendiriyor. benim bildiğim il göç sgk uzman yard çsgb ilanları geldi kpss den sonra. ilgöç açıklanma aşamasında herhalde
-
@sbfkamucu Kendi bildiklerim önceki alımlardan kalan açıklanmamış İşkur ve AFAD var. İibf için sorduğunuzu düşünerek sayılar da İşkur(15), AFAD(10) diyebilirim.
Bu yılki alımlardan da Sgk Uzman yardımcılığı(60) ve İl göç uzman yardımcılığı(71) var sonuç bekleyen.
Umarım bunlar yıl bitmeden açıklanır da yeni gelecek listelerden en azından 150 kişi aradan çekilmiş olur. -
@sbfkamucu Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
sonuçları açıklanma aşamasında olan hangi a grubu alımlar var şuan vede kaç kişilik alımlar bunlar net bilgisi olan varmı ? evet kazananlardan başvuranlar mutlaka olacaktır ama başvurmayanda olacaktır mutlaka. sayılarda 1500-2000 arası sıralaması olanları hayati derecede ilgilendiriyor. benim bildiğim il göç sgk uzman yard çsgb ilanları geldi kpss den sonra. ilgöç açıklanma aşamasında herhalde
Selamun Aleykum arkadaşım, bahsettiğin aralıktayım. Sıralamam 1618 ( sosyoloji, istatistik, ekonometri, matematik vb. bölüm mezunlarını p113 için düşünce 80-100 civarı fark ettiriyor.
Ama geçen sene puanları olanlar da var ve acaba kaç kişi hem geçen seneden hem bu senede p113 82 küsur ve üstü..
Birçok veri var sıralamaya girip girmeyeceğimizle alakalı ama sözün özü YA NASİP diyelim ve bekleyip görelim İNŞALLAH -
@FameFabre ekonometriyi niye düşüyon o da iibf
-
Pardon onu düşmemem gerekecek kendi sıralamamda.
Hatırlattığın için sağol : ) -
Başvurunun son gününe dek sgk uzman yrd açıklanmasını beklicem. Açıklanmazsa veya kazanamazsam mecburen 87 ile denetmenliğe başvuru yapıcam:/