Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@ozumak hocam il goc ile ilgili ilk defa siz bilgi paylasiyorsunuz. Bu alim 2017 kpss oncesi mi olacak. Duyumla ilgili bilgileri netlestirebilirmisiniz.
-
İl Göç ten 500 diyen olmuş. Bu konuda bir duyum var mı? Paretowilfredo
-
2016 kpss den hemen 2 ay sonra 400 kişilik iibf ilanı cıktı diye sevindik derken 2014-2015 puanı geçerli oldu şimdi yeniden ilana çıkacak diye sevindik en az 400-600 arası iibf olur diye umutlan dık yine hüsran oldu ... 2016 yılı kabus oldu guy gelmedi vdk ilan vermedi bari sgk ile yüzümüz güler dedik ama şaka gibi ilanlar verdi ...
-
@iktisat2016 yahu anlamıyorum ki siz ilanlar için hangi sayfaya bakıyorsunuz ? Sgk ilanı kpssden iki ay sonra değil 3 gün sonra geldi.
-
**Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun . ** herkese Hayırlı geceler...
-
@Haakimm hayırlı geceler
-
hayırlı geceler arkadaşlar
-
@hayalimsgk HAYALPEREST
arkadaşım konu burda ilanın 3 gün 5 gün sonra gelmesi değil 2016 kpss den sonra gelip 2016 kpss puanı olan arkadaşları madur etmesi
AYRICA 2016 KPSS MAYIS DA YAPILDI
SGK MÜLAKATLARI TEMMUZ DA BAŞLADI -
@paretowilfredo hocam iktisat mezunuyum ben, mulakata da katilabilecegim siralamam yeterli. Calisma konusunda bi tavsiyeniz olur mu? Ilk mulakatim (ve son olmasini istiyorum:) ) olacagindan deneyimli ddegilim. Gruplarda paylasilan mualakt sorulari yeterli gelir mi? Ne onerirsiniz?
-
@aysesal kardesim sorulari inceleyin bolumunuze yonelik ek olarak da bahseettigim mevzuata bakin. Iyi bir sekilde gececektir insallah
-
@paretowilfredo mevzuat tamamdir hocam, alan bilgisi derya deniz oldugundan mulakata yonelik sinirlandirmak istedim acikcasi, omer donmez in mulakat kitabini onerir misiniz? Yoksa cok mu detay olur? Kitabi duydunuz mu bilmiyorum ama
-
@aysesal mevzuat dediğiniz ilgili kanunlar mi?
-
@hazan evet hocam
-
@paretowilfredo Hocam ben çeko mezunuyum peki hukuk maliye muhasebe iktisat ağırlıklı mı sorarlar yoksa 5510 ve 4857 mi ağırlıklı olur ?
-
Bölümü kpss nin ana derslerinden olanlara mulakatta neler sorulacagi az çok belli ama benim gibi u i mezunu olanlara neler soruluyor ki?
-
Uluslararasi iliskiler bolumu ile alakali neler sorulabilir sizce? Ben guncel olaylardan sorulur diye dusunuyorum, cok detaya inmezler gibime geliyor.
-
Arkadaşlar komisyonlar 5er kişi oluyor ve her üye her alandan birer soru soruyor. Hiçbirini boşlamayın,hepsine bakın. Sorular zor olmaz (en azından bize olmadı) ama zaten nispeten kolay sorular olduğundan soru kaçırma lüksünüz pek yok.. Büyük çoğunluk zaten soruların hepsine cevap verebiliyor. Ama bu dediğim ustunuzde baskı oluşsun ya da strese girin diye değil, sorular zaten şuan bile cevaplayabileceğiniz nitelikte, ama her derse (hukuk-iktisat-maliye-muhasebe-kurum mevzuatı) bakmadan girmeyin onu belirtmek istiyorum. Muhasebede bile işlemleri kayıtları gözden geçirerek girin, çünkü bana hatır senedinin tanımını sormuşlardı ve yandaki tahtaya kaldırıp kaydını istemişlerdi senedi alan işletmenin yapacağı..
Önümüzdeki hafta hakimlik sınavını atlatınca boşa çıkacağım ben, kimin aklına ne takılırsa elimden geldiğince cevaplarım çünkü pareto hocam tüm konulara birden yetişemiyor farkındayım -
Çok teşekkür ederiz Hocam @satrab
-
Arkadaşlar selam. Sayın başkan KPSS öncesinde nisan gibi bir alimin daha olacağını söyledi sayı vermedi. Birde 2017 KPSS sonrası olacak dedi eylül ekim gibi bir alim olacak dedi. Birde 200 müfettiş alacaklarmis ne zaman olduğunu söylemedi. Hayirli olsun.
-
@ozumak hocam sen ciddi misin yoksa maytap mı geçiyorsun