Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@paretowilfredo eyvallah hocam sağolasın.süreç hızlı olur inşallah.5000 kişiden biri de biz oluruz inşallah.hayırlı günler kardeşim.Allaha emanetsin
-
@Hipokrat bilmukabele kardesim. Bekleriz insallah
-
@paretowilfredo. Kirdiysak affola hocam sizde bizi anlayin umudumuz kirildi tekrar ve tekrar iibf olarak .Hic brans siralamasindan anlamayan biri olarak bu siralama mi önemli arkadslar bi onemi var mi bu basvuru surecinde
-
Benimde çok istediğim yerlerden biriydi ama 300 kişilik listeye girmem imkansız gibi sıralama 1760..3.yılım daha önce guy ve mhuydan elendik şimdi gümrük düz memurluk mülakatım var o olur ins artık.Girecek arkadaslara başarılar hepimiz aynı yoldayız Allah yar ve yardımcımız olsun dostlar..
-
Arkadaşlar öncelıikle herkese hayırlı olsun. Baştan beri takip ettiğim bir ilan sonunda geldi. Bir İİBF li olarak daha fazla olmasını isterdim ama hayırlısı böyleymiş. Fakat başta @paretowilfredo olmak üzere süreç boyunca iyiniyetle duyumlarını paylaşan herkesten Allah razı olsun. Ama hangi sıralamaya düşer konusunda sizlere katılmak istemiyorum belkide sınırda olduğum ve girmeyi umut ettiğim için. Herkesin dikkatini çekmek isterim ki geçen sene ki ilk alım 190 istatistik 190 iibf olarak yapıldı ve iibf de 760 kişi mülakata girecekti son sıradan giren kişi arkadaşımdı ve sıralaması 1350 lerdeydi. yaklaşık olarak 600 kişi sekmiş ve bu ilanda 2015 kasım ayında geldi ve bu sınava da 2014 ve 2015 puanlılar başvurdu yani o zamanda mülakatı garantileyen kimse yoktu bugunde yok. O zaman guy vmy iş teftiş gibi sınavlara puanı yetip girenlerde mülakatı kazanmadığı için muhakkak bu sınavada başvurdu yani.Ben kimseyi umutlandırmak istemem çünküü en başta benim sıralamam 1850 fakat 190 kişilik alımda 600 gibi seken sıralama varsa bu sefer de bizler için 300 kişilik alımda en azından 600 sekebilir. Ben 2000 lere kadar sans olabileceğini düşünüyorum belkide umut ediyorum. Girecek arkadaşlara başarılar hakkınızda hayırlısı olsun.
-
Bu ileti silindi! -
@paretowilfredo 6. promosyonun alımında biz istatistikçiler p75 den atama beklerken p111 den alım olduğu için ben gibi çok arkadaşım başvuramadık.Bu yıl aldık puanlarımızı ilanı bekledik 75 e düşmez
-
@kardelenk dedigim gibi net bilmedigim icin itidalli konusmustum. Tesekkur ederim katkiniz icin efendim
-
Arkadaşlar Başkan açıklama yaptı ama ilan geldi yazmayın resmî olarak daha ilan gelmedi
-
Arkadaşlar merak ettigim konu var mülakattan sonra sıralamada kpss puanı etkili oluyor mu? Sadece mulakat puanı mı yoksa ıkısının ortalaması mı alınıyor
-
ilan bu hafta gelir mi dostlar ?
-
Bu ileti silindi! -
Bir şey diyeceğim 400lük son alımda 82 puandan en yüksek puana kadar olan ve mülakata kabul edilen kişileri saydım 425 kadar bir sayı var. Hadi biz diyelim 430
190 kişilik alımda da 82 ve üstü başvuran yani 82 ve yukarısı 400 olsun diyelim hiç sanmıyorum çok çok daha azdır çünkü orda kazanamayıp 400lük alımda kazananlar var, aynı isimde olanlar var en kötü ihtimal bu ama olsun.
2016 içinde de 82 ve üstü başvuran 600 kişi olacak desen 430+400+600
1430 yapıyor kaldı ki 190 kişilik ve 400 kişilik alımda yerleşenlerin de dahil olduğu bir toplam bu. 190 kişilik ve 400 kişilik alımda yerleşenlerin toplamını kabataslak çıkarınca 1200ü buluyor.Kurum sıralamaya değil puanlara bakıyor en yüksekten en düşüğe başvuranların puanlarını açıklıyor bu nedenle
82 puanlılara sıra gelir gibi geliyor bu nedenle bana. Haksız ya da göremediğim bir şey var mı?? -
Arkadaşlar ilan söz konusu oldu mu diğer değişkenler hiçbir zaman sabit olmuyor. Öyle bir alım oluyor 90'dan aşağı düşmez diyorsun bir bakıyorsun 87'leri görmüş. Öyle bir alım oluyor 83'den yüksek taban puanı görmez diye düşünüyorsun 86'ları görüyor. Böyle bir net tahmin edilcek bir durum yok çünkü değişkenler sabit değil. Sınavın, sözlü olması, taşra denetmenlik olması, açılacak kadroda illerin sonradan belirleniyor olması, şu süreçte doğru düzgün alım olmaması vs. bir sürü değişken arasında kaça düşeceğini tahmin etmek kolay değil? Düz mantıkla şöyle bir denklem kurayım sizler için:
Son 400'lük alımda KPSS P113 puanı en yüksek olan kişiyle 83 puana sahip kişi sayısı yaklaşık 200 civarındaydı. Bu 200 kişiden de en kötü ihtimalle 60'ının son alımda denetmen olduğunu düşünürsek ve bir kısmının da sınava 2'den fazla katılamaktan dolayı giremeyeceğini göz önünde bulundurursak kalan kişi sayısı en fazla 100'dür. Bu da geriye kalan 1100 kişinin bu sene aldığı puanla başvuracağı anlamına gelir.
1100 kişilik bir alım sadece 2016 KPSS puanıyla kaçıncı sıraya kadar düşer bunu hesaplamak meseleyi çözecektir?
Ben farazi olarak 1700. sırada yer alan bir kişinin bile mülakata kalabileceğini düşünüyorum. Fazlasını açılan çok sınav olmadığı için zor buluyorum.
-
@alanyetersiz2 2016 içinde 82 üstü alıp sınava başvuracak kişi sayısını 600 olarak hesaplaman ilginç geldi sadece, bu kadar kıt geçen bir senede daha yüksek olacaktır tahminim sadece
-
tosbiğimi de alıp gidiyorum buralardan gülmeyen talih yapmışlar keşke 400 e 100 olsaydı,en azından istatistikçi arkadaşlar adına sevindim.hepinize başarılar
-
sıralamam 1503 alanyetersiz atiba ve antimülakat arkadaşların yazdıklarına katılıyorum 82 leri rahat görecektir. umudumu kaybetmedim ama sayı moralimizi bozdu ister istemez hakkımızda hayırlısı olsun
-
Bi kerede gönül rahatlığıyla hiç kasmadan gireceğimiz bi kurum olsun illa kanser edecekler. Simdi mülâkata puan yetermi yetmezmi düşün dur.
-
Bu ileti silindi! -
@talihsiz Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Tahminen en son 82 de mi kalır acabaa 81.9 olmustu önceden yine oyle olmaz mii
Küsüratlarla kim sınırda kalırsa çok üzüleceğimiz bir alım. Herkes can havliyle gelir gelmez hesabında ve herkese hak vermek gerek puanima gelir gelmez mubabbeti için. Benim de kabusum 82,6xx ile kapatması..