Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@ozumak Hocam harika haberler veriyorsunuz tek birşey eksik sadece. Açıklamanızın bir köşesine kaynağınızı da belirtirseniz baldan tatlı olur
-
@ozumak haber güzel hocam inşallah doğru soyluyorsundur yoksa alacağın ahların haddi hesabı olmayacagini biliyorsun..
-
Kaynak sayin başkanın ağzından dökülen sözler arkadaşlar. Sohbet sonrası sordu bir arkadaş bizde duyduk. Size yazayım dedim
-
@ozumak 200 kişilik alım kpss öncesi diye bir yerde okumuştum gerçek demekki
-
@ozumak Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Kaynak sayin başkanın ağzından dökülen sözler arkadaşlar. Sohbet sonrası sordu bir arkadaş bizde duyduk. Size yazayım dedim
bu sınavın tarihi ile ilgili bir duyumunuz varmı hocam ?
-
Yok hocam zaten twitterdan yazdığı için sayin başkan onu kimse sormadi en kötü ihtimalle 15 gün sonra gelecek
-
Arkadaslar ekonometri mezunu olarak mulakatta dezavantaj yaşarmiyim var mi daha once katilan kazanan tanidiklariniz ?
-
@ozumak kardeşim bu alıma nefesi yetmeyecek olan bnm gibi kritik puanlılara ilaç gibi haber.sen doğru sölüyosundur da inşallah kurum vazgeçmez KPSS öncesi alımdan.başarılar herkese
-
2016 puanları bir yıl geçerliliğe sahip olduğundan şahsi fikrim ve kanaatim 2 defa p113 puanın kullandırılacağı .
Muhtemel alımlarda aralık ve 2017 KPSS arifesinde yapılacak. Zaten 1000 kişilik alımın 400u alındı 600 zaten cepte kadro var + kurumdan 80 - 100 civarı denetmen + yrd ihraç edildi.
Hepimiz için hayırlı bekleyişler arkadaşlar..( 1 ay önce yazmıştım BEN DEMİŞTİM demek istemem ama demişim işte : ))
@ozumak çok güzel, hayırlı bir haber verdin. -
Başkan twitterda yazmış olsa da kesin bir ilan gelmeden, 400 Sgk denetmeni daha işe başlamadan, Nisan gibi tekrar bir alıma çıkılacağı haberine güvenmek zor oluyor umarım haklı çıkarsınız
-
200 kişilik bir alım daha olacağı konuşuluyor kpss öncesinde fakat yine aynı kişiler mülakata kalacak ondan da yine 150 kişi iibf derlerse fln mülakata kalan son sıralamanın 50-100 den öteye gideceğini düşünmüyorum, arada insanların sgk denetmenliği yazmayacak kadar iyi alımlar olması lazımki 300-400 kişi kaysın sıralama
-
sıralamam 1327 puanım 83.166 ilk atamada sıra gelemeyecek gibi bir his var 2015 puanlılar korkutuyor beni atanmış olmasına rağmen girecek olan insanlar çıkacaktır. umarım bir sıkıntı olmaz mülakata kalacak arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum.
-
@Necmettin-Artun gerçekten boş yorumlar yapmayın akil var mantik var. O puani almışsın masallah! biraz hesap yapinca rahat geleceği aşikar 1326 ile, diğer 1800 1900 lerde bekleyen insanlara saygisizlik yapmayin.
-
@atiba demedi deme atiba
-
2800 sıralama ile 2.alımı da beklemeyelim ozaman biz.2.alımda sıra kayması bukadar az olmaz diye umutla bekliyoruz biz de.hayırlısı bakalım.
-
@ozumak başkanın o sohbeti yaptığı kişilere ulaştım kardeşim facebook'tan. Senin dediğini yazdım bu doğru mudur? diye.
Bu haberi teyit edip size geri dönüş yapacağız dediler. Yarın dönerler diye umuyorum. Beklemedeyim. Cevap gelince cevabı aldığım kişinin adını veririm akılda şüphe kalmaz böylece. -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Değerli arkadaşlar ben duyduğumu söyledim biri sordu çıkışta sayin baskanda böyle dedi ama daha da bisi yazmam inşallah gelir ilanlar. Herkese başarılar dilerim.
-
@ozumak arkadasin samimi bir dille yazdigi kanaatindeyim. Kimseyi bos yere umutlandirip vebal nie alsin. Yazilarinda da bu hassasiyete dikkat ettigini gordum. Insaalh il gocten 500 alim ve sgk soylemi dogru cikar. Umudumuzu umutlandiran arkadasa bizde duaci oluruz.