Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Benim de oldu ćok şükür, en azından bir alternatif.GUY sayfasında seviyesizler şuursuzca soru tartışıyorlardı 2 soru iptal olmuş.
Belki hala tartışıyorlardır.. -
-
Ankara oldu benim de arkadaşlar valla sgk açıklanmamaya devam ederse Ankara da kalırım mis gibi de memnun olurum iyice soğudum sgk dan olmazsa üzüntüm azalacak onu hissediyorum artık
-
Benimde Ankara oldu ama aklım sgk da
-
@nefiseok evet sgk ya bukadar uğraştık olsun istiyor insan hocam ama çektiğimiz rezillikte ortada en azından istediğimiz şehirde yaşama şansını guy sunuyor olursa sgk olmazsa da bu iyi bir teselli olabilir tebrik ederim
-
@yldzkrc teşekkür ederim hocam mülakatı da geçelim bi dinlenelim hakimlik çalışalım bi de
-
1 hafta çalışmaya guy mu gelirdi.
Karavana Sam benimkisi de.
Bugün için üzülüyorum ama yarın tekrar yoluma bakmaya devam , oradan yiyecek ekmeğimiz yokmuş demekki.
Mülakata kalan Gardaşlarıma da başarılar dilerim, RABBİM yolun(m)uzu açık etsin . -
@FameFabre çalılnata devam tabiki hocam yılmak yok Allah yolunuzu açık etsin
-
Tercih hakkınız olsa seçtiğiniz bir şehirde guy mu istemediğimiz bir yerde tercihe gelen denetmenlik mi ?
-
@2525 En can alıcı soru hocam, öncelikle sgk için asilde sonda olmaktansa yedekte ilk sıralarda olmayı tercih ederdim istediğim şehir olması açısından. Maaşları neredeyse aynı olduğundan şehirdeki iş yükü, alışveriş ve kira fiyatları, mesai saatleri ve yükselme imkanı gibi faktörler etkili olur. Bunları da nasıl değerlendiririm bilmiyorum. Bir karşılaştırma yazısı istesek adminlerden iyi olurdu sanki.
-
2015 te 87 88 li kpss puanlarıyla başladım kurum sınavlarına. 2 senede 10 tane mülakata girdim sonuç yok. Yanlış düşünmeyin en ufak bi sıkıntım yok elenmek için tek eksiğim torpilimin olmaması. Şunuda söyleyim bazen arkadaşlar yazıyor herkes torpille girmiyor hakkıyla girenlerde var diye, yok kardeşim ben 10 mülakatta öyle birşey görmedim .sgk dan bu sefer umutluydum ama sağolsun elimizden guyuda kpssyi de aldı götürdü. Darbe zamanında 65 günde açıklanan mülakatı 80 i aşkın gündür açıklamadılar. Arkadaşlar iyi düşünmek istiyorum ama art niyetten başka bişey aklıma gelmiyor. Çektiğimiz sıkıntının farkında olduklarınada eminim, o yüzden sgk nın açıklanmasını bekleyecem ama guy sınavı benim için son oldu. Tavsiyem sadece sınavlara bağlı kalmayın olumsuz durumlar için özel sektör filan denemeye çalışın. Benim en büyük pişmanlığım bu oldu. Sağlıcakla kalın
-
@nefiseok Olumsuz hocam .. Başarılı olan herkesi tebrik ederim, herkesin hakkında hayırlısı olur inşallah
-
@menkul_kiymet var ol kardeşim. O tarz bir mukayese iyi olur bizler için. Listede isim yazma konusunda sizle aynı fikirdeyim hocam
-
@grl peki hocam torpili olan insanların belli olmasından söz ediyorsunuz da ozaman asıl bu kadar uzun sürmemesi lazım değil mi? Sonuçta yüksek yerden bastıranların güvenlik soruşturmasıda bellidir çokta uğraşılmaz bu kadarda beklenilmez. Kişiler bellidir açıklanır bence.
-
@wesley10 SGK olur inşallah hocam
-
#SGK Allah senin bin belanı versin. Guyu kazanamamamıza vesile olmana mı üzülelim 85 gündür mülakatımızı açıklamadığına mı üzülelim yoksa pisikolojikmen bizi altüst etmenemi üzülelim.
Feto hele Allah senin bir milyon defa belanı versin cehennemde cayır cayır yanasın. Bu durumlara düşmemize sen sebep oldun -
- Promosyon alımı umarım yetişir. Çünkü bu sınavı beklerken GUY trenini kaçıran kişi sayısı 300 den fazla.
-
Guy puanları gözüküyor arkadaşlar sistemden bakabilirsiniz
-
@2525 aynısını ben de istedim fakat her ikisinin de meslek tanıtımı var mukayese edebilirsiniz denildi ikisini de okudum fakat pek mukayese edemedim önemli olan buralarda çalışan birilerinin tüm eksilerini ve artılarını söylemeleri benim için de en önemli şey huzurlu olmamdır maaşları zaten yakın hiç önemli değil oyüzden. Eş durumu dolayısıyla sgk olursa da Ankara guyda da mülakat geçersem Ankara ama önemli olan huzur gerçekten bunu bir kez daha dile getirelim isterim ben de editörlerden
-
@yldzkrc mukayese edemeyeşimiz kısmında bende varım. Hayırlısı artık hocam. Hele ikisini de elimize alalım da