Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@Antimülakat inşallah hocam gönlümüzdekine Allah razıdır da buradaki tüm arkadaşlarımızın sonuç açıklandığı gün sevinçlerine ortak oluruz.
-
@atiba Temennim o yönde benim de hocam
-
Katilim bugün iyi gibi sanki biraz arkadslar..
-
Askerde 81 den geriye sayardik artik 1den 80 e dogru sayiyoruz. Bakalim hayat daha nereleri dolandiracak.Mevla gorelim ne eyler...
-
............
-
melih gökçek de etiketlendi yaa, artık bu iş tamam
-
@economistic Hocam büyük oynuyoruz Nihat Hatipoğlu etiketleyen arkadaşlarımız da var Allah razı olsun onlardan da
-
-
@wesley10 Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@economistic Hocam büyük oynuyoruz Nihat Hatipoğlu etiketleyen arkadaşlarımız da var Allah razı olsun onlardan da
trump ı etiketleyeni de takdir etmeli ama hakkını yemeyelim
-
@economistic Bence Sayın Trump dikkate alıp Başkanı arayarak durumu izah edecektir
-
Yanlış yaptık, Tayyip Bey ile görüşmeden hemen önce etiketleyecektik
-
yav cidden tag ne etiketlemek ne cahilliğimi mazur görün
-
@hayde35 Hocam TAG twitterda ortak bir başlık. Örneğin; #SGKSeniSeviyorum #SGKSonuçlarNerde gibi Bir başlık altında toplanırsan etkili olabiliyorsun.
Etiket ise o kişiyi seçerek yazmak. Örneğin, SGK Başkanı Mehmet Selim Bağlı'nın adresi @msbagli. Ona yazmak istiyorsan @msbagli kullanıyorsun. Örneğin; Sayın @msbagli keyfiniz yerinde mi ? gibi.
-
@wesley10 vay be yazdıklarını hemen görüyo mu başkan
-
@paretowilfredo Eeeey Amerika'dan yardım isteyen Mankurtlar demesin bizlere Sayın Reis-i Cumhur
-
@hayde35 estağfirullah hocam
Tag herkesin ortak olarak tweetlerine eklediği tümce
Etiketlemek ise o tweete başkalarını eklemek gibi düşünebilirsiniz -
@hayde35 Yok hocam görmüyor, Twitter'a girdiği vakit bildirimlerde görebilir
-
@wesley10 Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@hayde35 Hocam TAG twitterda ortak bir başlık. Örneğin; #SGKSeniSeviyorum #SGKSonuçlarNerde gibi Bir başlık altında toplanırsan etkili olabiliyorsun.
Etiket ise o kişiyi seçerek yazmak. Örneğin, SGK Başkanı Mehmet Selim Bağlı'nın adresi @msbagli. Ona yazmak istiyorsan @msbagli kullanıyorsun. Örneğin; Sayın @msbagli keyfiniz yerinde mi ? gibi.
Kuruma yürümek?!
-
@paretowilfredo Kuruma 84 Gündür aşkımızı ilan ettik fakat platonik galiba üstadım #SGKSeviyorumUleeen
-