TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı

KPSS A
    sgk denetmen yardımcılığı
    526
    9363
    3328082
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Estevez
      Estevez @economistic Son düzenleyen:

@economistic sgk da herkes böyle düşünüyor ben lafını ettiğimde promosyon ne abi indirime mi girdiniz diye makara yapıyorlardı. Dönem de hemfikirler 🙂

ÖYLE PUSLU Kİ HAVA ŞEYTAN BİLE MÜSLÜMAN MİNTANI GİYİYOR.
      Kazım KARABEKİR

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
      • menkul_kiymet
        menkul_kiymet Son düzenleyen:

Günaydın arkadaşlar,
        Denetmen yardımcısı alımında "çalışmaların devam ettiğine" dair duyum aldım, en azından bizi unutmamışlar çalışıyorlar sanırım (!)
        😄

0_1495604947726_surec.png

Eşek derviş olmaz, odun çekmekle tekkeye. Deve hacı olmaz, gidip gelmekle Mekke'ye..

Y ParadoX 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
        • Y
          ykbs @menkul_kiymet Son düzenleyen:

@menkul_kiymet Haklısın kardeş bizi unutmamışlar, hatta benimle özel olarak ilgilenip 2 tane mektup bile yollamışlar 🙂
          GSS hakkında. Sabah sabah işsiz olduğum ve borcum olduğu yüzüme vurularak güne mükemmel bir şekilde başlamış oldum. 🙂 Sen çok yaşa e mi SGK. Üç aydır ne zaman açıklanacağını bile söylemediğin bir sınav sonucunu bekliyorum. Hastanelere bile 3 yıldır uğramıyorum. Sen ise içtiğim sudan yediğim kuru ekmekten kısıp, yararlanmadığım bir hizmet için benden 53,33 TL ödememi istiyorsun her ay ,hem de iki tane mektup göndererek.
          Benim istediğim sadece eğitimini gördüğüm alanda bir iş bulabilmek. Ama yok. Her geçen gün dibe doğru çekiliyorum. Gss borcu bi taraftan KYK borcu bi taraftan askerlik bi taraftan. Daha ne isteniyor anlamış değilim. Suyumuzu çıkarıp onu mu göndereceğiz artık 🙂
          *Üniversiteyi kazan. -Tamam kazandım. *Okulunu dereceyle bitir. -Tamam bitirdim. *KPSS den yüksek al. -Tamam aldım. *Mülakatların iyi geçsin. -Tamam geçti. Eee hani iş, özel ya da kamu. *Bekle. Daha yeterince ezilip hor görülmedin.

Neyse daha ceza hukukuna bakacağım. Herkese iyi çalışmalar.

ParadoX 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
          • ParadoX
            ParadoX @menkul_kiymet Son düzenleyen:

@menkul_kiymet Çok değerli bir bilgi 😀 paylaşım için teşekkürler 😀 ağlayacak halimize gülüyoruz ya hadi hayırlısı dostum

Layık olmadan devletin makamlarına atananlar, astlarını ısırır, üstlerine kuyruk sallarlar.
            Allah Var, Gam Yok!

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • ParadoX
              ParadoX @ykbs Son düzenleyen: ParadoX

@ykbs Allah yardımcımız olsun kardes. Ama olaya iyi tarafından bak; evli değilsin, çocuğun yok, bez paran yok, işsiz kalırsam karimin çocuğumun yüzüne nasıl bakarım gibi bir derdin yok çok şükür. İyisin hadi iyisin Allah başka dert vermesın, şimdi otur güzel güzel ders çalış kahveni de al yanına ohhh miss. Güzel düşün güzel sonuçlar elde et kardeşim. Allah yardımcın olsun.

Layık olmadan devletin makamlarına atananlar, astlarını ısırır, üstlerine kuyruk sallarlar.
              Allah Var, Gam Yok!

• atiba
                atiba Son düzenleyen:

Zeytinburnu müfettiş yard giren var mı arkadaşlar

dembaba 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • R
                  rybiński Son düzenleyen:

Grubun adını ''8.dönem'' olarak değiştirelim arkadaşlar lütfen 😄

• Z
                    ZıplayanPırasa Son düzenleyen:

Mustafa Apaydin5
                    Sayın Kurum Başkanımız @msbagli nın benden çok daha meşgul olduğunu unutmayın. Benden daha hassas olduğundan eminim.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • dembaba
                      dembaba @atiba Son düzenleyen:

@atiba ben başvurdum da gelmez diye tahmin ediyorum

atiba 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • atiba
                        atiba @dembaba Son düzenleyen:

@dembaba hocam belli oldu liste 88.8 ile mi ne kapattı

G dembaba 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • G
                          gökhan @atiba Son düzenleyen:

@atiba cuma günü belli olmayacak mıydı ayın 26'sında ?

• atiba
                            atiba @gökhan Son düzenleyen:

@gökhan açıklamışlar

http://www.zeytinburnu.istanbul/Genel-Duyurular/TC-Zeytinburnu-Belediye-Baskanligi-Mufettis-Yardimciligi-Yazili-Sinava-Katilacak-Aday-Tespit-Listesi

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • G
                              gökhan @atiba Son düzenleyen:

@atiba eyvallah sağolasın

• dembaba
                                dembaba @atiba Son düzenleyen:

@atiba eyvallah.. başvuru yaparken bayana sordum yüksek puanlar var mı ona göre başvurayım diye bir kaç tane var dedi de tüm derece yapanlar başvurmuş maşallah 😄. 2 fotoğrafa yazık oldu geri albiliyor muyuz acaba 🤔

• atiba
                                  atiba @dembaba Son düzenleyen:

@dembaba Valla kadın öyle dedi aynen. ben ilk 10 da girerim diyordum listeye zor girmişim. Ama rakipler çok sağlam gözüm korkmadı değil. 🙂 başvuru belgelerini gidip alabiliyorsun

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • economistic
                                    economistic Son düzenleyen: economistic

Bütün renkler hızla kirleniyordu. Birinciliği turuncuya verdiler. Sanırım araya birilerini soktu. :)

G ParadoX 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • G
                                      gmsmustafa @economistic Son düzenleyen:

@economistic Simdiye kadar soyledigi bir sey icin bravoo nasilda bildi diyebildigim hic olmadi ☺️ Guyun da 10 gun icinde aciklanacagini bilmek cok da zor olmasa gerek

"Liyakat olmadan kazanılan, müstahak olmadan kaybedilir." W. Shakespeare.

• ParadoX
                                        ParadoX @economistic Son düzenleyen:

@economistic PARADOX : 25 MAYIS 2017 SAAT 16:42 dursun burda ellemeyin 😀 duyum zannetmeyin sadece bu dervisin hislerinden ibarettir! Her hakkı saklıdır. ..

Allah Var, Gam Yok!

economistic W 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                        • economistic
                                          economistic @ParadoX Son düzenleyen:

@ParadoX Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:

@economistic PARADOX : 25 MAYIS 2017 SAAT 16:42 dursun burda ellemeyin 😀 duyum zannetmeyin sadece bu dervisin hislerinden ibarettir! Her hakkı saklıdır. ..

Economistic : 13 Haziran 2017 19.35 dursun burada ellemeyin 🙂

Bütün renkler hızla kirleniyordu. Birinciliği turuncuya verdiler. Sanırım araya birilerini soktu. :)

ParadoX 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • ParadoX
                                            ParadoX @economistic Son düzenleyen:

@economistic intihar sebebisin haaa

Allah Var, Gam Yok!

economistic 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 322
                                            • 323
                                            • 324
                                            • 325
                                            • 326
                                            • 468
                                            • 469
                                            • 324 / 469
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti