Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Bu gece lütfen arkadaşlar duyuralım 23.00'a kadar rica ediyorum ...
-
..................
-
Bizim güvenlik soruşturmaları devam ediyor diyince akılda canlanan
-
@drorhankoc SGK Başkan Yardımcısı etkinlikte onu da etiketleyelim
-
olumlu..
-
@economistic Hocam bu TAG uygun olmayacağını düşünüyorum, seni de kırmak istemiyorum anlayış rica ediyorum. El mahkum ondan dolayı yine yumuşak bir dil ile bir TAG belirleyelim
-
@nefiseok Çok şükür oldu bugüne kadar hep herşeyi ucundan kaçırıyordum. Allah var dularimda hep kazanırsam ucu ucuna kazanayım bana da arkamdan vay arkadaş adamda ki şansa bak desinler bi kere de olsun dedim. Istanbul 77 ile kapattı ben 78 aldım. Rabbime şükürler olsun darısı inşallah mülakata ve sizlerin mülakatına. Ve herşeyi ucundan kaçıran bu adama guyu kazandıktan yarim saat sonra vakıfbank uzamanliktan aradılar. Gerçekten Rabbim kuluna yuru dedim yürürmüş.
-
@atiba Hocam çok sevindim Allah yolunu açık etsin ...
-
-
Arkadaşlar etkinlik olacak biliyoruz değil mi
23.00
-
@wesley10 Eyvallah hocam çok sağol görmedim seninde oldu inşallah
-
@atiba Olmadı hocam ama hayırlısı değilmiş deyip SGK için mücadeleye devam ediyorum
-
-
@atiba tebrikler maşallah kismetin acilmis Allah yolunu acik etsin kardesim
-
TAG : #SGK84Gündür
-
-
@economistic Hocam el mahkum vallahi, öyle bir topa girmeyelim dedim Affınıza sığınıyorum ...
-
Yemin ediyorum bu başlığa bakınca buradakilerin önceden birbirini tanıyan veya uzaktan akraba olan kişiler olduğunu düşünüyorum. 7 sayfa okudum yorumlar, capsler, bir de üstüne @menkul_kiymet kardeşimizin on numara videosu. Beyler, nazar ediyoruz diye kızdı bir arkadaşımızda Allah muhabbetinizi arttırsın. Umarım buradaki herkes SGK Denetmen Yardımcılığı biletini alır da bizde sizlerle tanışma fırsatını yakalarız.
-
#SGK84Gündür
Sessiz bi bakarmısınız başına bir şey mi geldi. Endişeliyiz@realDonaldTrump #SGK84Gündür @msbagli başkanım sesimizi amerika bile duydu
#SGK84Gündür
@msbagli Sizi TercihiniYap 8.promosyon başlığına bekliyoruz sayın başkanım#SGK84Gündür arkadaşlar takipleşelim. #takip #takipleselim #takibetakip #takipedenitakipederim
@msbagli #SGK84Gündür
Başkanım yazmaktan eriği yanlışlıkla kreme batırdım.ağzımızın tadı kalmadi#SGK84Gündür yetmedi mi daha dogum yaptigimiz hastanelerde mi arastiriliyor ben tarlada dogdum hic bakmayin @msbagli
-
@wesley10 hocam inşallah senin denetmenliğin olacak bende 9 pro yanina gelicem