Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@uche Amin cümlemizin
-
Bu aralar sgk dan yeni bir ilan gelme durumu var mı acaba
-
Yani 2016 puanını kullanabileceğimız Bir ilan
-
Arkadaşlar LÜTFEN! !! Bariz bir şekilde trol olduğu belli olan şahsa LÜTFEN cvp vermeyin okuyun gülün geçin...
-
O değilde, bu başlığı okurken aklıma Hababam sınıfındaki o meşhur sahne ve yataklarında kalkarken söyledikleri Neler Oluyor Hayatta şarkısı geliyor. Neler oluyor forumda diye... Ve mülakatlar açıklandıktan sonra şarkı son bulacak diye bir yandan seviniyor ve bir yandan da üzülüyorum
-
gardaşım allah senden de razı olsun @wesley10 cümnemizden razı olsun
iibf mezunlarının sayıca cokluğunun bende farkındayım yarı yarıya alım olsunuda savunmuyorum
.20 , .25 oran bize kafi lakin .20 nin altınada inmemesi lazım bence -
sevgili kariyer meslek mensubu adayı arkadaşlarım, sizlere nacizane tavsiyem sınavın bir an önce açıklanması için başkanlık ya da bakanlık düzeyinde ulaşabiliceğiniz herkesin kapısını aşındırmanızdır. neden böyle söylüyorum? haftaya büyük olasılıkla kabinede değişiklik olacak. Sayın Müezzinoğlu'nun ismi yeni oluşturulacak kabinede olmayabilir. Yeni bakan demek, en az 3-4 ay sınavların açıklanmasının ertelenmesi anlamına gelir.
illaki aranızda yüksek mertebede tanıdığı olanınız vardır. Çevre Bakanlığı uzman yardımcılığı sınav sonucunun açıklanması bir buçuk seneyi bulmuştu yanlış hatırlamıyorsam.
Hakkınızda hayırlısı arkadaşlar.
-
keşke sınav sistemi komple değişse kpss ye ek bide okuldan puan gelse herkes kendi puan türünde sıralansa ve kurum sıralamaya göre işe başlatsa
ne mulakat ne sonuç ne torpil olsa
herkes hakkettiği yere birilerinin sırtında değilde kendi bilek zoruyla gelse -
@Antimülakat sen iste buradaki tüm hababam sınıfı mensuplarını damat ferit olarak tek başlıkta toplayayim dostum. Önce hayırlı birer haber alalım da sen gerisini düşünme forum bizim
-
@ParadoX yok hocam işlere başlayın üzüntüm onunla ilgili değilde, tercihiniyap çok sınav süreci ve mülakat aşaması gördü, mülakat sonuçları açıklanıp, il tercihleri yapıldıktan sonra doğal olarak herkes düzenini kurma derdine düşüyor ve bir çokları bütün konsantresini iş ve yeni hayat üzerine veriyor. Bu durum kaçınılmaz olarak buradaki dostlarımız içinde geçerli olacaktır. Üzüntüm derken yanlış anlaşılmasın.
-
@Antimülakat bu başlığın demirbaslarinin yüzde 85i düzenini kurup yine aynı çatı altında geyik yapmayı basaracaktir o potansiyeli görüyorum.
-
..............
-
@eomer "istatistikten alınmaması" derken?
Bu kadar bencil olmamak lazim burda bir butun olunmaya calisiliyor. Anliyorum herkes gergin surec uzun ama kendi hakkını diger insanlarin haklarini ve hayallerini baltalayarak alamazsin arkadasim. Mesele hakkini aramaksa istatistigin kadrosunu bize ver degil iibf kadrosunu arttir da denilebilir. Etkinliği bu yonde planlamani tavsiye ederim hocam -
@eomer sen istatistikçilerin kadrosuna göz dikeceğine sizin alandan alım yapan guy, vmy, mhuy vb gibi sınavlarına hazırlan zira çoğu istatistikçinin iibf mezunundan farkı yok çünkü ekonometriden tut iktisada kadar geniş bir yelpazade ders aldık bu arada ben istatistik mezunu olarak haftaya vmy sınavına giriyorum umarım anlamışsındır istatistikçileri hedef tahtasına koymaman gerektiğini
-
@camouflage hocam soylediginiz gibi kabine değişikliği yakin zamanda zor gözüküyor. Çünkü sayın cumhurbaskanimiz Brüksele gitmeden ki konuşmasında : "Kongre kapanışındaki teşekkür konuşmamda da ifade ettiğim gibi, bütün bakan arkadaşlarımızdan şöyle altıncı ayın sonuna kadar, yıl sonuna kadar devam edecek bir yol haritası isteyeceğim. Bu yol haritası 6 aylık bir yol haritası olmayacak. 2019’a kadar devam edecek bir yol haritası olacak.” o yüzden bir sure daha Mehmet Müezzinoğlu yerinde olcaktir.
-
Arkadaslar lutfen su istatistikci ibfli kavgasini yapmayin gercekten artik sıktı buraya mulakat sonuclarindan bi haber varmi diye bakiyoruz biz birbirimizide yesek zaten bise degismiyor
-
@eomer .
-
@fer katiliyorum
-
..............
-
@camouflage 7.dönem esnasında Sn. Soylu yerine Sn. Müezzinoğlu gelmemiş miydi? yanlış mı hatırlıyorum?