Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@atiba Şu vmy ile ilgili soruma cevap vermişsin ya hocam o bilgi kesin bilgi mi diye sordum farklı söylentiler duyuyorum da emin olmak için soruyorum
-
...............
-
@zweig he pardon ya aynen yanmıyor hocam kesin bilgi
-
@-Deficit- sabah arayalım bakalım
-
@atiba tamamdır hocam eyvallah size vmy de başarılar
-
@zweig eyvallah ama ilk girişinse bence girmelisin
-
@atiba neden ki?Ben kazanamayacağıma eminim iki haktan biri şimdi giderse hiç kredim kalmaz ki tecrübe için mi diyorsun?
-
@zweig 3 hak var benim bildiğim. zaten 3 hak gelene kadar biz yorulup bırakırız. Bide ben bu yıl biraz guy kpss arka arkaya geldi ya adaylar için dezavantaj oldu. hem tecrübe hemde şansımızı deneriz.
-
@atiba 3 se girerim ben iki diye biliyordum mesleği gerçekten istediğimden hakkımı telef etmek istemiyorum açıkçası zaten dediğin gibi bizi bitiren guy kpss falan oldu yoksa ilandan itibaren yeterli süre vardı bence
-
@zweig Kesinlikle bu sınav 8 9 temmuzda olsa çok farklı olurdu. Ama kısmet böyleymis. ben aralıkta gelecek diye çok çalıştım ama gelmedi. şimdi de hazır değilim.
-
Ohooo sayfa olmuş vmy sayfası gidin başka yerde konuşun şaka şaka kızmayın napıyosanız yapın ama en büyük sgk belirteyim
-
arkadaşlar herkese hayırlı sahurlar..bır akadrolu olarak meseleye acıklık getıreyım salı yanı bu aksam olacak monografi dersı ıle carsamba aksam olacak dersın ıcerıgı aynıdır katılamayan arkadaslar ıcın carsamba aksam canlı yayın yapılacaktır bılgınıze...
-
@ParadoX yeni gördüm hocam deficit bilgilendirmiş dersaneylr alakam yok sadece facede takip ediyorum orda paylaşılanşar dışında bilgi sahibi değilim grubun adı akadrokpss diye arayın facede bulursunuz . Zaten vmy ile de alakam yok Arkadaşın sorusu üzerine faydası olur belki diye paylaştım
-
@dembaba Türkçeyi katletmişim yazarken de düzeltmekle uğraşamayacağım
-
@guyman sgk artık benim için hayalden de öte geleceğine inancım kalmadı ki konuşuyum
-
@zweig gelirse ilk sana yazacam nolduu hani gelmiyordu diye
-
@alametifarika Kardeşim çok sağol cars isim yandıralım o zaman.
-
@guyman Tabi ki en büyük SGK ama bizi almıyorlar Alsalar vmy kim köpek
-
-
duyum yok mu hiç bilgi alan filan ne zaman belli olacak